Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madzia_K napisał(a):
Czy Cezarek nadal jest taki chudziutki?

Myslę że nie:) bo apetyt mu dopisuje:) Jutro zadzwonię to wypytam .Dziś ciut czasu mi zabrakło:(

Posted

Rozmawiałam dziś z Pańciem Cezarka.Wszystko w porządku, Cezar grzeczny, słucha i słodziak z Niego. :loveu:Pełna zgoda w domku, tylko martwią się że On nie tyje za bardzo:( Dostał specjalostyczną karmę ale jej nie lubi, woli gotowane. Fakt, ma duuuuuuuuzo ruchu i wielki apetyt ale ciałka za bardzo nie nabrał, a Domek by chciał go lekko podtuczyć:) Ponoć Beniu ( szczenior) tak samo, je za trzech rośnie, ale ciut za chudy i to martwi domek.

Posted

Cezarek nabiera ciałka!:multi:Apetyt dopiesuje, zdrówko i humorek też:) Dziś Pan do mnie dzwonił że jego znajoma, poznała gromadkę i też by chciała zaadoptować łagodną Colie. Ma do mnie napisać abym jej pieski przedstawiła. Ewentualny domek byłby w tej samej miejscowości, po sąsiedzku:)

Posted

Edi100 napisał(a):
Dziś Pan do mnie dzwonił że jego znajoma, poznała gromadkę i też by chciała zaadoptować łagodną Colie. Ma do mnie napisać abym jej pieski przedstawiła.

Byłoby super, bo ostatnio przybyło troszkę collaczków. 2 nieogłaszane, młodziutkie sunie są w Niepołomicach.
Fajnie, że Cezar tak się zadomowił.

• 1 month later...
Posted

Dziesiejsze wieści z Cezarowego domku:" Cezar w końcu przybiera na wadze" Wszystko w najlepszym porządeczku:):multi::multi::loveu::loveu::loveu: