Edi100 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Kasia napisał(a):A fotków dalej ni ma...;) No ni ma. Ale pewnie niedługo sie pojawią ;) Quote
Edi100 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Madzia_K napisał(a):Czy Cezarek nadal jest taki chudziutki? Myslę że nie:) bo apetyt mu dopisuje:) Jutro zadzwonię to wypytam .Dziś ciut czasu mi zabrakło:( Quote
Edi100 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Rozmawiałam dziś z Pańciem Cezarka.Wszystko w porządku, Cezar grzeczny, słucha i słodziak z Niego. :loveu:Pełna zgoda w domku, tylko martwią się że On nie tyje za bardzo:( Dostał specjalostyczną karmę ale jej nie lubi, woli gotowane. Fakt, ma duuuuuuuuzo ruchu i wielki apetyt ale ciałka za bardzo nie nabrał, a Domek by chciał go lekko podtuczyć:) Ponoć Beniu ( szczenior) tak samo, je za trzech rośnie, ale ciut za chudy i to martwi domek. Quote
Edi100 Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Cezarek nabiera ciałka!:multi:Apetyt dopiesuje, zdrówko i humorek też:) Dziś Pan do mnie dzwonił że jego znajoma, poznała gromadkę i też by chciała zaadoptować łagodną Colie. Ma do mnie napisać abym jej pieski przedstawiła. Ewentualny domek byłby w tej samej miejscowości, po sąsiedzku:) Quote
zurdo Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Edi100 napisał(a):Dziś Pan do mnie dzwonił że jego znajoma, poznała gromadkę i też by chciała zaadoptować łagodną Colie. Ma do mnie napisać abym jej pieski przedstawiła. Byłoby super, bo ostatnio przybyło troszkę collaczków. 2 nieogłaszane, młodziutkie sunie są w Niepołomicach. Fajnie, że Cezar tak się zadomowił. Quote
Edi100 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Dziesiejsze wieści z Cezarowego domku:" Cezar w końcu przybiera na wadze" Wszystko w najlepszym porządeczku:):multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts