Paulina87 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Tak jutro Cezar ma trafić do mnie. Jeśli nie będzie rozrabiał to może zostać 1,5 tygodnia. Będzie miał naprawde dobrze, mizianko, spacerki, towarzystwo i dużo czasu. Gorzej ze sprawami finansowymi, ale myśle że porobi się bazarki, Edi obiecała pomoc i sobie poradzimy. Quote
Edi100 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Paulina87 napisał(a):Tak jutro Cezar ma trafić do mnie. Jeśli nie będzie rozrabiał to może zostać 1,5 tygodnia. Będzie miał naprawde dobrze, mizianko, spacerki, towarzystwo i dużo czasu. Gorzej ze sprawami finansowymi, ale myśle że porobi się bazarki, Edi obiecała pomoc i sobie poradzimy. Poradzimy, poradzimy jakoś:) Jeszcze musze dojechać a znająć moje zgubienie w terenie, może to potrwać:) Najważniejsze teraz żeby Cezar przeżył tę noc, bo troche się obawiam... Ciotka Paulina Kochana z Ciebie Kobitka:Rose::Rose::Rose: Quote
Edi100 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Dobranoc Cezarku. Mam nadzieję że jutro będziesz i ja Cie zabiorę i zawiozę do kochanej cioteczki na DT:multi: Obys tylko nie zwiał dziś i żeby nic Ci się nie stało!:( Quote
majqa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Dziś Twój dzionek Cezarku!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Kasia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Cezarek ma na allegro 3 obserwatorów! Oby cos z tego wyszło :lol: Quote
Ulka18 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Cezar jest tak piekny, ze na pewno znajdzie dom. Trzeba tylko koniecznie do wykastrowac przed adopcja, bo na takiego cudnego kolaka moga sobie ostrzyc zęby pseudohofffcy. Quote
Reno2001 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Myslę, że w ciagu tego 1,5 tyg. to on dom stały znajdzie. Tylko kastrowanko konieczne. Quote
Edi100 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Kasia napisał(a):Cezarek ma na allegro 3 obserwatorów! Oby cos z tego wyszło :lol: Super! Mamy kilka dni na jego podtuczenie i ciachonko:evil_lol:. Na razie to On szkielecik:( Mam nadzieję, że jest tam nadal i czeka na mnie. W drodze do Pauliny:loveu:, podjedziemy do Rawicza do mojej wetki, żeby Go zobaczyła i zbadała. Ponieważ nigdy nie wiozłam sama psa takiej wilkości i nawet nie wiem czy On to dobrze znosi, macie jakieś rady na spokojną podróż? Quote
Ulka18 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ja daje Aviomarin moim kolaczkom, gdy jedziemy gdzies dalej. Albo jakis lek homeopatyczny o podobnym dzialaniu. Quote
Edi100 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Ulka18 napisał(a):Ja daje Aviomarin moim kolaczkom, gdy jedziemy gdzies dalej. Albo jakis lek homeopatyczny o podobnym dzialaniu. To jest myśl! Jedną tableteczkę? Quote
majqa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 1-2 tabl., a przed - nie dokarmiać i łagodnie brać zakręty!!!:loveu: Quote
Edi100 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Jestem jeszcze w pracy, ale kupiłam juz szelki, obrożei kaganiec z materiału ( choc pewnie nie potrzebny) Mam tez przysmaki, gdyby nie chciał wsiąść do samochodu:diabloti: Mam pasy dla psa i pokrowiec na siedzenia. I jeszcze kocyk:loveu: Przygotowana jestem po zęby i oby wszystko było ok:) Dzwoniła do mnie Przecudowna osoba ze Szczecina i jest chetna dać domek Cezarkowi. Ma dwie Panny Colie i jest znajomą Lucynki z Gaju, więc prawdopodobne że to będzie ten domek:loveu: No i od Cioteczki Pauliny to prawie 100km bliżej do Szczecina. Dzwoniła do mnie jeszcze chętna Pani z Wawy, bo miała bardzo podobną suczkę która odeszła w wieku 12 lat:( Będę z Paniami w kontakcie i zostawię namiary kobitek cioteczce Paulinie:loveu: Kasiu twoje allegro jakies magiczne:loveu:Dziękuję:multi:I bardzo dziękuję Paulinie, że da mu DT, bo pewnie by nie dozył adopcji:( Trzymajcie kciuki, bo zaraz znikam z pracy i siooo po chłopaka! Quote
majqa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Czekamy więc na wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szerokiej drogi !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 szczęśliwej podróży w lepsze ,,jutro'':loveu::loveu::loveu: Quote
Ulka18 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Edi100 napisał(a):Dzwoniła do mnie Przecudowna osoba ze Szczecina i jest chetna dać domek Cezarkowi. Ma dwie Panny Colie i jest znajomą Lucynki z Gaju, więc prawdopodobne że to będzie ten domek:loveu: Dzwoniła do mnie jeszcze chętna Pani z Wawy, bo miała bardzo podobną suczkę która odeszła w wieku 12 lat:( Będę z Paniami w kontakcie i zostawię namiary kobitek cioteczce Paulinie:loveu: Kasiu twoje allegro jakies magiczne:loveu:Dziękuję:multi: Na ladne kolaki jest zawsze sporo chetnych, ale trzeba uwazac, zeby pies nie sluzyl za reproduktora, szczegolnie, gdy w domu sa suczki. Gdybys Edi miala namiary na chetne domki, to prosze zatrzymaj, mamy kilka kolakow do wydania, nie tak pieknych jak Cezar, ale moze sie spodobaja. Quote
dunia77 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 A ja dalej nie mogę się nadziwić, skąd pijaczek miał takiego pięknego psa? :crazyeye: Rozpuściłam również wici o kolaczku, ale widzę, że dobry domek się kroi :multi: Quote
Paulina87 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 My już czekamy na Cezarka... właśnie powinien być odbierany... Quote
Paulina87 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Dostałam sms-a od Edi, że Cezar już siedzi w samochodzie :multi: Quote
Ulka18 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Super :klacz: Wielkie podziekowania dla Edi :calus: Quote
Hala Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Kochane, bądźcie realistkami. Przez półtora tygodnia nie da się psa podtuczyć i wykastrować. Tym bardziej, że nie mamy jeszcze kasy na to. Proponuję zrzutę na kastrację. Jednej osobie cieżko podołać finansowo. Quote
Paulina87 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Reso nie zaakceptował Cezara :placz:... rzucał się na niego, a Ceraz się go bał. W ogóle takiej jego reakcji się nie spodziewałam, bo różne psy przez nas się przewijały i zawsze się dogadywał. Jednak zadzwonił TZ Edi, że weterynarz z Leszna jest chętny na niego. Teraz Edi jest z Cezarem w drodze do Leszna. Zobaczymy. Wstyd mi za mojego psa :shake: Quote
madzia828 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Paulina trudno zdarzają się takie sytuacje:roll: dobrze że jest wyjście awaryjne;) Quote
Recommended Posts