anbra Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 jaki on piękny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cudo po prostu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Edi100 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 anbra napisał(a):jaki on piękny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cudo po prostu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: I szuka wspaniałego domu!:loveu: Quote
anbra Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Edi100 napisał(a):I szuka wspaniałego domu!:loveu: znajdzie, tak piękny pies :loveu: na pewno szybko będzie miał swój, kochający domek :) Quote
maggie1971 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Na pewno szybko znajdzie domek. Ja już się zakochałam:loveu:, ale niestety nie mogę go wziąć choć bardzo bym chciała:-(. Jest taki piękny........ Quote
majqa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ja też wpadłam jak śliwka w kompot. Miłość od pierwszego wejrzenia. Pies marzeń.:loveu: Quote
Edi100 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 majqa napisał(a):Ja też wpadłam jak śliwka w kompot. Miłość od pierwszego wejrzenia. Pies marzeń.:loveu: Masz rację kochana. Bardzo mi żal że ja nie mogę go adoptować:placz: Mamy potencjalne dwa poważne domki. Jeden w Tarnowskich Górach, drugi w Rzeszowie. Z jednym i drugim jestem w kontakcie:) Domek w Tarnowskich już jedna cioteczka "obada", ale tem w Rzeszowie trzeba "przeswietlić" Kto jest z Rzeszowa i ma doświadczenie? Jesli wybierzemy jeden,a i drugi będzie miodzio, to drugi Cezarek odstąpi:) Quote
majqa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Eduś, zerknij w te dwa linki, to wątki psa z Rzeszowa i wyhacz sobie stamtąd dogomaniaków: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107440&highlight=Mozart http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55917&highlight=Mozart Quote
Edi100 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='majqa']Eduś, zerknij w te dwa linki, to wątki psa z Rzeszowa i wyhacz sobie stamtąd dogomaniaków: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107440&highlight=Mozart http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55917&highlight=Mozart Dziękuję:) Quote
majqa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Eh, collaczku, potrafisz rozbudzić chrapkę na siebie...:loveu: Quote
ewatr Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Edi100'] Jesli wybierzemy jeden,a i drugi będzie miodzio, to drugi Cezarek odstąpi:) No to i jestem na zaproszenie Edi ;) Ale macie cudnego kolaczka :loveu:zawsze miałąm słabosc do tej rasy od dziecka :eviltong: Ale do rzeczy- domek sie sprawdzi w Rzeszowie prosze o namiary na PW i o potwierdzenie ze pan nie padnie trupem na mój widok :evil_lol:;) Acha i jakby co jakies wolne dobre domki ;) to mamy rownie cudnego 3 letniego kolaczka do wydania tyle ze on potrzebuje wsparcia i leczenia oto jego wątek zapraszam :http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107389 Quote
Edi100 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 ewatr napisał(a):No to i jestem na zaproszenie Edi ;) Ale macie cudnego kolaczka :loveu:zawsze miałąm słabosc do tej rasy od dziecka :eviltong: Ale do rzeczy- domek sie sprawdzi w Rzeszowie prosze o namiary na PW i o potwierdzenie ze pan nie padnie trupem na mój widok :evil_lol:;) Acha i jakby co jakies wolne dobre domki ;) to mamy rownie cudnego 3 letniego kolaczka do wydania tyle ze on potrzebuje wsparcia i leczenia oto jego wątek zapraszam :http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107389 Pan uprzedzony o wizycie przed adopcyjnej i po adopcyjnej:)Dzięki serdeczne:loveu: Juz wysyłam namiary na PW. Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Cezarek jest naprawdę cudnej urody :loveu: Juz wrzucam nowe fotki na allegro!!! Quote
Edi100 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Kasia napisał(a):Cezarek jest naprawdę cudnej urody :loveu: Juz wrzucam nowe fotki na allegro!!! Dziękuję Kasiu:) Masz chyba złote ręce do tego allegro:) Może dzięki Cezarkowi jeszcze inny Colie znajdzie domek:loveu: Quote
Edi100 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Własnie rozmawiałam z Elząmilicz:). Cezarek grzeczny Nie niszczy w domu, nie drapie, nie szczeka:loveu:Tylko nie chce sam zostawać bez człowieka. Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Edi100 napisał(a): Masz chyba złote ręce do tego allegro:) Może dzięki Cezarkowi jeszcze inny Colie znajdzie domek:loveu: Mam nadzieję, że tak będzie. Quote
Edi100 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Byłam własnie na "ranczu" gdzie był Cezar.Mam pozwolenie na wizyty i zawożenie jedzonka i wody. Kupiłam michy psiuniom i koteczkom bo są dwa. Oczywiście napełniłam i poprosiłam by te miski były ich a ja chociaz dwa razy w tyg podjade z gotowanym żarełkiem.Pan- tata tego młodego człowieka który miał Cezara na ranczu, dość miły i mogę nawet brać psy na spacer. Mały czarny dostał ode mnie obróżkę skórzaną, bo tą co ma to jakaś ciasna jest. Pan powiedział mi także że jego syn wzioł Cezara bo chcieli Go oddać go baby:angryy: Tej co głodziła i biła:angryy: Quote
ewatr Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Dobrze ze ich odwiedziłaś i ze dało sie z ludzmi dogadać w sprawie dokarmiania i spacerków :lol: Quote
Betbet Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 ojej...żeby sie znalazl domek taki fajny pies... Quote
Edi100 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Edyta, te koty są do adopcji ? Trudno powiedzieć. Na razie robię rozeznanie:evil_lol: Koty mają max 5-6 miesięcy i są dziukuskami. Mieszkają chyba z kozą w szopie albo w klatkach po królikach, otwartych oczywiście. Mam zamiar tam pojechac w niedzielę to się wypytam. Warto by je ciachnąć. Na ogródkach ponoć jest duzo kotów i ludzie je karmią. Tutejszy wet nawet mi mówił że ludzie chcą sterylek dla nich ale nie chcą za to płacić:( Zaraz po wyborach ( po16-stym) będę robić natarcie w gminie a propos sterylek bezdomnych kotków. Elza, jak tam mój ulubieniec? ( wiem wiem, rozmawiałyśmy koło południa:evil_lol:, ale ja już stęskniona) Quote
Edi100 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Cezarku, jutro będzie widamo czy Domek w Tarnowskich Górach jest odpowiedni dla Ciebie:loveu: Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Cezarku jestes piękny! :loveu: Domek musi być wyjątkowy i najlepszy! Quote
Recommended Posts