Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anbra napisał(a):
jaki on piękny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cudo po prostu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

I szuka wspaniałego domu!:loveu:

Posted

Edi100 napisał(a):
I szuka wspaniałego domu!:loveu:

znajdzie, tak piękny pies :loveu: na pewno szybko będzie miał swój, kochający domek :)

Posted

majqa napisał(a):
Ja też wpadłam jak śliwka w kompot. Miłość od pierwszego wejrzenia.
Pies marzeń.:loveu:

Masz rację kochana. Bardzo mi żal że ja nie mogę go adoptować:placz:
Mamy potencjalne dwa poważne domki. Jeden w Tarnowskich Górach, drugi w Rzeszowie. Z jednym i drugim jestem w kontakcie:)
Domek w Tarnowskich już jedna cioteczka "obada", ale tem w Rzeszowie trzeba "przeswietlić" Kto jest z Rzeszowa i ma doświadczenie?
Jesli wybierzemy jeden,a i drugi będzie miodzio, to drugi Cezarek odstąpi:)

Posted

[quote name='Edi100']
Jesli wybierzemy jeden,a i drugi będzie miodzio, to drugi Cezarek odstąpi:)

No to i jestem na zaproszenie Edi ;)
Ale macie cudnego kolaczka :loveu:zawsze miałąm słabosc do tej rasy od dziecka :eviltong:

Ale do rzeczy- domek sie sprawdzi w Rzeszowie prosze o namiary na PW i o potwierdzenie ze pan nie padnie trupem na mój widok :evil_lol:;)

Acha i jakby co jakies wolne dobre domki ;) to mamy rownie cudnego 3 letniego kolaczka do wydania tyle ze on potrzebuje wsparcia i leczenia

oto jego wątek zapraszam :http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107389

Posted

ewatr napisał(a):
No to i jestem na zaproszenie Edi ;)
Ale macie cudnego kolaczka :loveu:zawsze miałąm słabosc do tej rasy od dziecka :eviltong:

Ale do rzeczy- domek sie sprawdzi w Rzeszowie prosze o namiary na PW i o potwierdzenie ze pan nie padnie trupem na mój widok :evil_lol:;)

Acha i jakby co jakies wolne dobre domki ;) to mamy rownie cudnego 3 letniego kolaczka do wydania tyle ze on potrzebuje wsparcia i leczenia

oto jego wątek zapraszam :http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107389

Pan uprzedzony o wizycie przed adopcyjnej i po adopcyjnej:)Dzięki serdeczne:loveu:
Juz wysyłam namiary na PW.

Posted

Kasia napisał(a):
Cezarek jest naprawdę cudnej urody :loveu:
Juz wrzucam nowe fotki na allegro!!!

Dziękuję Kasiu:)
Masz chyba złote ręce do tego allegro:) Może dzięki Cezarkowi jeszcze inny Colie znajdzie domek:loveu:

Posted

Własnie rozmawiałam z Elząmilicz:). Cezarek grzeczny Nie niszczy w domu, nie drapie, nie szczeka:loveu:Tylko nie chce sam zostawać bez człowieka.

Posted

Edi100 napisał(a):

Masz chyba złote ręce do tego allegro:) Może dzięki Cezarkowi jeszcze inny Colie znajdzie domek:loveu:

Mam nadzieję, że tak będzie.

Posted

Byłam własnie na "ranczu" gdzie był Cezar.Mam pozwolenie na wizyty i zawożenie jedzonka i wody. Kupiłam michy psiuniom i koteczkom bo są dwa. Oczywiście napełniłam i poprosiłam by te miski były ich a ja chociaz dwa razy w tyg podjade z gotowanym żarełkiem.Pan- tata tego młodego człowieka który miał Cezara na ranczu, dość miły i mogę nawet brać psy na spacer. Mały czarny dostał ode mnie obróżkę skórzaną, bo tą co ma to jakaś ciasna jest.
Pan powiedział mi także że jego syn wzioł Cezara bo chcieli Go oddać go baby:angryy:
Tej co głodziła i biła:angryy:

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
Edyta, te koty są do adopcji ?

Trudno powiedzieć. Na razie robię rozeznanie:evil_lol: Koty mają max 5-6 miesięcy i są dziukuskami. Mieszkają chyba z kozą w szopie albo w klatkach po królikach, otwartych oczywiście. Mam zamiar tam pojechac w niedzielę to się wypytam. Warto by je ciachnąć. Na ogródkach ponoć jest duzo kotów i ludzie je karmią. Tutejszy wet nawet mi mówił że ludzie chcą sterylek dla nich ale nie chcą za to płacić:( Zaraz po wyborach ( po16-stym) będę robić natarcie w gminie a propos sterylek bezdomnych kotków.
Elza, jak tam mój ulubieniec? ( wiem wiem, rozmawiałyśmy koło południa:evil_lol:, ale ja już stęskniona)