Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basia0607 napisał(a):
Dobra robota Edii.
Mam identycznego colaka zabranego z zapadlej wsi. Colie to delikatne , myslące psy ! Edii co z babą ?

Baba zyje:( Ma dużego owczarka tuz za bramą i jednego czarnego dużego przed furtką. Oba na łańcuchach:(
Na działce syf, woreczki i kaczki....
Za babę się biorę, po wyborach czyli po szesnastym. Dzis muszę się niestety skupic na szukaniu lokum dla Cezara.
Jesli nic nie wymyślę, to Cezar dziś trafi do Gaju. Będe musiała Go zawieźć. A on tak lubi kołderke:(

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Edi uściślij, on sygnalizuje potrzebę wyjścia, tak? A jaki jest - szczekliwy, czy "hau hau" nie kupisz?

Kręci sie pod wejściowymi drzwiami.W tę i spowrotem. Nie da się nie zauważyć że potrzebuje wyjść

Posted

Podnoszę !!! Myślę, że na kilka dni to się coś załatwi u mnie w Miliczu.
Edi masz PW.

Wiadomość z ostatniej chwili : przechowają mi Colaczka kilka dni.
Pakuj go w auto i przyjeżdżaj do mnie Edyto.

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
Podnoszę !!! Myślę, że na kilka dni to się coś załatwi u mnie w Miliczu.
Edi masz PW.

Wiadomość z ostatniej chwili : przechowają mi Colaczka kilka dni.
Pakuj go w auto i przyjeżdżaj do mnie Edyto.

Juz pakuję, tylko nagotuje mu jedzonko:)
Elza, jestes wielka!!!!!:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Ulka18']Iva

Register IP:
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 22:57

Hej!
Mogę przyjechać po psiaka w środę.
Niestety jutro muszę zawieźć naszą schroniskową sunie po poważnej operacji do nowego domku do Bydgoszczy. A to niestety w przeciwnym kierunku i nie dam rady w jednym dniu....
Rano spróbuję się skontaktować z osobą, która wyciąga psiuta z tego...no...
Resztę forumowiczów proszę o kciuki, ale przede wszystkim o pomoc w szukaniu dla niego nowego dobrego i kochającego domku
Jak wrócę, dam znać jak się Cezary miewa.
Pozdrawiam!
Iwona

Ulka :calus:

Posted

:multi: Cezar będzie pod opieka Elzy, do czasu znalezienia domku:loveu: A to zapewne tylko kilka dni:loveu::loveu::loveu:
Także, nie ma potrzeby wiezienia Go do Gaju. Oczywiście jestem z Gajem w kontakcie i wszystko mamy ustalone:)
Cezar jest teraz na długim spacerze z kropkaKropka to ja w końcu "obrobię" moje kudłacze i cos w domu zrobię:)
Usciski!

Posted

Własnie rozmawiałam z domkeim z Rzeszowa, Pan wydał się miły, miał Colie który odszedł po operacji raka. Dom, ogród i dwie panie. Mama i babcia by Go rozpieszczały. Domek do sprawdzenia i Pan chętny więc jeśli szybko się nikt nie znajdzie bliżej to mam pana na uwadze:)

Posted

Becia66, Ewatr, Albiemu sa z Rzeszowa i maja doswiadczenie w adopcjach.
Na pewno dobrze sprawdza domek.
A ten Pan jest zdesperowany, chcial kolaka od Rybci z Elblaga, ale to za daleko. Widze, ze Pan ciagle szuka i szuka kolaka dla siebie.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Becia66, Ewatr, Albiemu sa z Rzeszowa i maja doswiadczenie w adopcjach.
Na pewno dobrze sprawdza domek.
A ten Pan jest zdesperowany, chcial kolaka od Rybci z Elblaga, ale to za daleko. Widze, ze Pan ciagle szuka i szuka kolaka dla siebie.

Pan szuka bo ma w domu mame i babcie a często wyjeżdza i chce by był z nimi pies:)
Miałam już drugi telefon z Tarnowskich Gór, bo nie mogą się doczekać mojej decyzji. Rozmowa miła i długa.Powiedziała o zasadach adopcji i Pan chętnie się spotka i porozmawia.Będę prosiła ciotki z Tarnowskich o spotkanie z Tą rodzinką. Wieczorem wyślę im pw z namiarami:)

Posted

To super, że jest takie zainteresowanie Cezarkiem :lol:

Obserwatorów na allegro wciąż przybywa więc moze by tak jeszcze jakiś inny colaczek znalazł domek? Nie znacie jeszcze jakiegoś w potrzebie?

Posted

U Rybci jest kolak (kilkuletni), u Bonsai jest sunia.
W Rzeszowie jest sunia Astra (ok.10 lat).
W Mielcu jest miniaturowy collie Puma (strasznie niesmialy).
W hoteliku pod Wawa jest maly szczeniak Alterek.

Posted

Bonsai napisał(a):

Na razie niech znajdzie się 100% dobry domek dla Cezarka. :)

Dokładnie tak. O to mi chodziło, ze dopiero wtedy jak Cezarek znajdzie dom to do innych chętnych porozsyłać zdjęcia. ;)

Posted

Numer telefonów mam zapisane i Chętnie się nimi podzielę:)
Mięcho i ryż już sie gotuje, zaraz studze i się zbieramy do Elzy:loveu: