Edi100 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 basia0607 napisał(a):Dobra robota Edii. Mam identycznego colaka zabranego z zapadlej wsi. Colie to delikatne , myslące psy ! Edii co z babą ? Baba zyje:( Ma dużego owczarka tuz za bramą i jednego czarnego dużego przed furtką. Oba na łańcuchach:( Na działce syf, woreczki i kaczki.... Za babę się biorę, po wyborach czyli po szesnastym. Dzis muszę się niestety skupic na szukaniu lokum dla Cezara. Jesli nic nie wymyślę, to Cezar dziś trafi do Gaju. Będe musiała Go zawieźć. A on tak lubi kołderke:( Quote
Ulka18 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Edi, Iwonka lub Lucynka beda sie dzisiaj z Toba kontaktowac. Pisalam rozpaczliwego sms do Lucynki, zeby jeszcze dzis odebrac psa. Quote
majqa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Edi uściślij, on sygnalizuje potrzebę wyjścia, tak? A jaki jest - szczekliwy, czy "hau hau" nie kupisz? Quote
Edi100 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 majqa napisał(a):Edi uściślij, on sygnalizuje potrzebę wyjścia, tak? A jaki jest - szczekliwy, czy "hau hau" nie kupisz? Kręci sie pod wejściowymi drzwiami.W tę i spowrotem. Nie da się nie zauważyć że potrzebuje wyjść Quote
Edi100 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Nie jest wogle szczekliwy. jeszcze w domku nie zaszczekał, szczeka tylko przyzabawie z patykiem:) Quote
xxxx52 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 dogomanianki napiszczcie do GoniaP-ona zna ponoc osobe ,ktora przejmije i zajmuje sie colli.Jest to miloscniczka tej rasy.Moze pomoze? www.zwierzakiuwandy.ovh.org Quote
ElzaMilicz Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Podnoszę !!! Myślę, że na kilka dni to się coś załatwi u mnie w Miliczu. Edi masz PW. Wiadomość z ostatniej chwili : przechowają mi Colaczka kilka dni. Pakuj go w auto i przyjeżdżaj do mnie Edyto. Quote
Edi100 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Podnoszę !!! Myślę, że na kilka dni to się coś załatwi u mnie w Miliczu. Edi masz PW. Wiadomość z ostatniej chwili : przechowają mi Colaczka kilka dni. Pakuj go w auto i przyjeżdżaj do mnie Edyto. Juz pakuję, tylko nagotuje mu jedzonko:) Elza, jestes wielka!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Reno2001 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Edi, mówiłam, ze nie jesteś sama ;). Dzieki wielkie za błyskawiczna reakcję DT. Quote
ElzaMilicz Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Ulka18']Iva Dołączył: 11 Wrz 2005 Posty: 49 Skąd: Buk k/Poznania Register IP: Wysłany: Pon Mar 10, 2008 22:57 Hej! Mogę przyjechać po psiaka w środę. Niestety jutro muszę zawieźć naszą schroniskową sunie po poważnej operacji do nowego domku do Bydgoszczy. A to niestety w przeciwnym kierunku i nie dam rady w jednym dniu.... Rano spróbuję się skontaktować z osobą, która wyciąga psiuta z tego...no... Resztę forumowiczów proszę o kciuki, ale przede wszystkim o pomoc w szukaniu dla niego nowego dobrego i kochającego domku Jak wrócę, dam znać jak się Cezary miewa. Pozdrawiam! Iwona _________________ Iwona & Alderaan Border Collies www.alderaan-bordercollies.com http://www.alderaan-bordercollies.com/drlucy_start_pl.htm Ulka :calus: Quote
Bonsai Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Uff, dobre wieści. Na ile dni dokładnie jest tymczas Elza? Potem psiak pojedzie do Gaju, tak? (albo miejmy nadzieję, że już do domku docelowego) Quote
Edi100 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 :multi: Cezar będzie pod opieka Elzy, do czasu znalezienia domku:loveu: A to zapewne tylko kilka dni:loveu::loveu::loveu: Także, nie ma potrzeby wiezienia Go do Gaju. Oczywiście jestem z Gajem w kontakcie i wszystko mamy ustalone:) Cezar jest teraz na długim spacerze z kropkaKropka to ja w końcu "obrobię" moje kudłacze i cos w domu zrobię:) Usciski! Quote
Bonsai Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 To świetnie! :loveu: Na taki obrót sprawy liczyliśmy! Quote
Edi100 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Własnie rozmawiałam z domkeim z Rzeszowa, Pan wydał się miły, miał Colie który odszedł po operacji raka. Dom, ogród i dwie panie. Mama i babcia by Go rozpieszczały. Domek do sprawdzenia i Pan chętny więc jeśli szybko się nikt nie znajdzie bliżej to mam pana na uwadze:) Quote
Ulka18 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Becia66, Ewatr, Albiemu sa z Rzeszowa i maja doswiadczenie w adopcjach. Na pewno dobrze sprawdza domek. A ten Pan jest zdesperowany, chcial kolaka od Rybci z Elblaga, ale to za daleko. Widze, ze Pan ciagle szuka i szuka kolaka dla siebie. Quote
Edi100 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Ulka18 napisał(a):Becia66, Ewatr, Albiemu sa z Rzeszowa i maja doswiadczenie w adopcjach. Na pewno dobrze sprawdza domek. A ten Pan jest zdesperowany, chcial kolaka od Rybci z Elblaga, ale to za daleko. Widze, ze Pan ciagle szuka i szuka kolaka dla siebie. Pan szuka bo ma w domu mame i babcie a często wyjeżdza i chce by był z nimi pies:) Miałam już drugi telefon z Tarnowskich Gór, bo nie mogą się doczekać mojej decyzji. Rozmowa miła i długa.Powiedziała o zasadach adopcji i Pan chętnie się spotka i porozmawia.Będę prosiła ciotki z Tarnowskich o spotkanie z Tą rodzinką. Wieczorem wyślę im pw z namiarami:) Quote
Kasia Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 To super, że jest takie zainteresowanie Cezarkiem :lol: Obserwatorów na allegro wciąż przybywa więc moze by tak jeszcze jakiś inny colaczek znalazł domek? Nie znacie jeszcze jakiegoś w potrzebie? Quote
Ulka18 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 U Rybci jest kolak (kilkuletni), u Bonsai jest sunia. W Rzeszowie jest sunia Astra (ok.10 lat). W Mielcu jest miniaturowy collie Puma (strasznie niesmialy). W hoteliku pod Wawa jest maly szczeniak Alterek. Quote
Kasia Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 To moze niech Edi poprości o maile tych ludzików i powysyła sie im zdjecia psów. Quote
Bonsai Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Na razie niech znajdzie się 100% dobry domek dla Cezarka. :) Quote
Kasia Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Bonsai napisał(a): Na razie niech znajdzie się 100% dobry domek dla Cezarka. :) Dokładnie tak. O to mi chodziło, ze dopiero wtedy jak Cezarek znajdzie dom to do innych chętnych porozsyłać zdjęcia. ;) Quote
Edi100 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Numer telefonów mam zapisane i Chętnie się nimi podzielę:) Mięcho i ryż już sie gotuje, zaraz studze i się zbieramy do Elzy:loveu: Quote
Edi100 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Cezar jest teraz na spacerku i zaraz się zbieramy. Nie ukrywam, że zakochałam się w tym Psiaku i pewnie będę buczeć:placz: Quote
majqa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 A nawet nie próbuj, bo wytwarzasz "złą energię" ;)!!! Nie zapeszaj!!! Jedźcie ostrożnie!!! Quote
Recommended Posts