Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Edi,
nawet po zdjeciach Cezarka z DT widac, ze dla niego czlowiek jest najwazniejszy :p

[SIZE="1"]Pisze na podstawie moich doswiadczen z kolakami, obecnie mam 2 kolaczki, w tym jedna z mieleckiego schroniska. Wczesniej tez mialam sunie collie. Od 7 lat mieszkam w domu, wczesniej w bloku. Moje suczki lubia byc na podworku, ale gdy wiedza, ze nikogo nie ma w domu (praca, zakupy, wyjscia). Ale gdy maja same siedziec w ogrodzie, wiedzac, ze ktos jest w domu, to im sie to nie usmiecha, stoja pod drzwiami chcac wejsc do srodka. Nad wszystko cenia towarzystwo rodziny i zawsze wiedza, gdy kogos brakuje. Sa najszczesliwsze, gdy wszyscy domownicy sa na miejscu.

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Naprawdę jestem wdzięczna za rady i to co piszecie. Oczywiście znów rozmawiłamz Panią Magdą:) Tak bym chciała żeby Cezar miał swojego człowieka i był szczęsliwy:loveu: Ale będę ryczała jak Go będę oddawała:placz:

Zaprosiłam Panią Magdę na forum:)

Posted

Dlatego też pokusiłam się o takie stwierdzenie. Cezarkowi w nowym domku dużo szczęścia życzę ( jakikolwiek i gdzie on będzie :lol:)...i polecam się na przyszłość:cool3:;)

Posted

Madzia_K napisał(a):
Dlatego też pokusiłam się o takie stwierdzenie. Cezarkowi w nowym domku dużo szczęścia życzę ( jakikolwiek i gdzie on będzie :lol:)...i polecam się na przyszłość:cool3:;)

Dzięki cioteczko:) A ja nadal myślę i myślę:( Chyba za duzo tego myślenia:(

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
Edi, jeśli do wtorku decyzja nie zostanie podjęta i pies będzie u mnie, ja poszukam mu domu i zdecyduję do kogo trafi.

Jutro po Niego przyjeżdzam:loveu:

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
Bo to tak jest, jak kilka porządnych, pracowitych osób zbierze się do kupy to można świat przewracać. :lol::lol::lol:

Święta racja:):multi:

Posted

Cezar jutro jedzie do Rybnika do Kochanej Pani Magdy:loveu:Długo myślałam. Jestem przekonana, że Pani Magda i Mała Sati ( przyszła siostrzyczka Cezarka ) będą Go bardzo kochać:loveu: Kochani, Pani Magda wraz z siostrą raz w miesiącu zawozi sporo karmy do schroniska:multi:
Jestem z panią Magdą na gg i skype:) Mamy obiecane wieści na wątku:loveu:
Pani Magdo, czas się ujawnić:evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
To może pani Magda zaloguje sie tu abyśmy mieli w miarę na bieżąco Cezarkowe wieści? :cool3:

Macie to jak w banku:)

Posted

Witam wszystkich chcialabym serdecznie podziękować Pani Edycie dzieki której tu trafiłam...i dzieki której jutro zostanę "mamą" Cezarka....:buzi:
Jak również moja Sati będzie miała brata....Jestesmy bardzo szcześliwe....

Posted

WRESZCIE UDALO MI SIE ZALOGOWAC:multi:

BĘDZIE NAM PRZYKRO ŻEGNAĆ SIE Z CEZARKIEM:placz::placz::placz:
ALE CIESZYMY SIĘ ŻE ZNALAZŁ SIĘ DLA NIEGO DOM W KTÓRYM BĘDZIE BARDZO KOCHANY I SZCZĘŚLIWY
TEGO ŻYCZYMY CEZARKOWI Z CALEGO SERCA....
DOŁĄCZAM ZDJECIA ZE SPACERU PO LESIE

I TO JUZ CHYBA OSTATNIA NOC Z NAMI....

Posted

Saticzarownica napisał(a):
Witam wszystkich chcialabym serdecznie podziękować Pani Edycie dzieki której tu trafiłam...i dzieki której jutro zostanę "mamą" Cezarka....:buzi:

Dołączam się do Pani szczęścia i tego życzę na długie, długie lata,
w objęciach czterołapków!!!:loveu:

Posted

Saticzarownica napisał(a):

Witamy na dogo:loveu:
Ja też się cieszę, bardzo bardzo.:loveu::loveu::loveu: Cezar będzie miał super kochającą rodzinkę a ja nową miłą znajomą:multi::multi::multi::multi::multi::megagrin::megagrin::megagrin::cunao::cunao: