Edi100 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 jagga napisał(a):Na forum Collie miałby większe szanse,tam jest tylko ogłoszenie jednego psa. Cioteczko jagga, napisz proszę czy nadal wyrażasz chęci wzięcia Cezarka na DT? Jeśli tak, to jak pojadę Go karmić o 16.00 moge od razu wsadzić Go do auta i przywieźć do wrocławia:razz: O ile "ranczo" nie zmienił zdania:roll: Martwia mnie jeszcze lisy w okolicy, nie sądze by Cezar potrafił się obronić.To chodząca łagodność Quote
Edi100 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Mam nagotowane dla Wszystkich trzech piesiów. Dla Cezarka, małego czarnego na łańcuchu i dla Tego w kojcu. Nie moge tylko zawieżć Cezarkowi bo już wczoraj im serce pękało, jak Cezar jadł:( Mam tez dla Kotka, to tam był. Oby wszystko było ok, bo mam jakieś złe przeczucia.Tfu tfu! Quote
Edi100 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Jestem już. Cezar przywitał mnie bardzo radośnie:loveu: jest taki czuły, serdeczny , uwielbia głaskanie i jest jeszcze bardziej brudny niż wczoraj:( Wszystkie psy dostały jeść i wodę. Tam niestety nie ma wody i przyznaję nie wiem jak poją konie i co piją psy. Były spragnione:( Cezar, przynosi patyk by mu rzucić, przynosi i szczekaniem prosi by znów rzucić. Czeka na wtulenie łebka, pogłaskanie i od razu daje łapke w podziękowaniu. Kochani, ten chłopak miał nadzieję że Go dziś zabiorę i niestety jutro muszę Go zabrać:( Tam jest ryzyko lisów, wokoło pełno psów na innych ranczas i już wczoraj doszło do ataku jednego na Cezarka, chwała że na tym ranczu Ktos był i zauwazył, inaczej...... W nocy, są tylko psy i żywego ducha tam i drżę:placz: Dzis z sercem na ramieniu tam jechałam, bo bałam się złych wieści:( Jutro muszę Go zabrać, tylko gdzie????:( Jeste jeszcze jedna informacja-zadzwoniła do mnie Pani chętna na Cezara, ale pierwsze pytanie było o cenę. Potem powiedziała że ma roczną suczkę Colie i myślała o hodowli:shake: Powiedziała jej że Cezar zanim zostanie wydany musi zostać wykastrowany, Hm nie zrezygnowała. Pani jest z Tarnowskich Gór i mam jej numer, bo prosiła by mieć ją na uwadze, kiedy Cezar będzie gotów do adopcji. Co o tym myslicie cioteczki? Quote
Dorothy Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 to dopiero pierwszy telefon , bedzie wiecej, nie martw sie. Radze napisac w ogloszeniu WIELKIMI LITERAMI ze pies wydany bedzie po KASTRACJI. oszczedzisz swoj czas... Quote
Edi100 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Dorothy napisał(a):to dopiero pierwszy telefon , bedzie wiecej, nie martw sie. Radze napisac w ogloszeniu WIELKIMI LITERAMI ze pies wydany bedzie po KASTRACJI. oszczedzisz swoj czas... Zdaję sobie sprawę że chętnych pewnie będzie duzo, bo nie dość że Cezar piękny to jeszcze łagodny i posłuszny. On potrzebuje DT od jutra:( Nie mam pomysłu, wiem że musze go Zabrać z rancza i nie wiem co dalej:placz: Quote
Ulka18 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Potem powiedziała że ma roczną suczkę Colie i myślała o hodowli ... Pani jest z Tarnowskich Gór i mam jej numer, bo prosiła by mieć ją na uwadze, kiedy Cezar będzie gotów do adopcji. W Tarnowskich Gorach jest hodowla collie, widzialam kilka ogloszen na allegro. Widzialam na watku chetna do udzielenia DT we Wroclawiu? Czy to nieakualne? Quote
Ulka18 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 DALAM PILNY APEL NA FORUM COLLIE. MOZE KTOS SIE ZGLOSI Z DT. Od Lucynki nie mam wiesci :shake: Quote
Edi100 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Ulka18 napisał(a):W Tarnowskich Gorach jest hodowla collie, widzialam kilka ogloszen na allegro. Widzialam na watku chetna do udzielenia DT we Wroclawiu? Czy to nieakualne? Nie mam wieści Od DT:shake: Quote
Edi100 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Ulka18 napisał(a):DALAM PILNY APEL NA FORUM COLLIE. MOZE KTOS SIE ZGLOSI Z DT. Od Lucynki nie mam wiesci :shake: Dziękuję za apel na forum Colie. Jestem umówiona po psa jutro o 17.00 i jedyne co mi przychodzi do głowy to że zabiorę Go do pracy ( do sklepu) bo do domu, brak szans:shake: Quote
Edi100 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Kasia napisał(a):Jakie imię? Tak jakoś dziwnie wystawiać aukcje psu bez imienia... Cezar ma na Imię:loveu:Cioteczko napisz o kastracji w ogłoszeniu allegro. Quote
Edi100 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Bonsai napisał(a):Aż ciarki przechodzą, gdy się o tym słyszy. Ja tam żadną specjalistką od collie nie jestem, jedynie co teraz mamy na tymczasie jedną sunię, również z okrutną przeszłością... Napisałam do Ulka18, ona działa prężnie w pomocy psom w typie tej rasy. Rozumiem, że potrzebny tymczas? Jak założyłam wątek naszej collie, to otrzymałam kilka propozycji - ale DT znalazł się w Kaliszu, więc podziękowałam za pomoc. Napisać do osób, które proponowały pomoc w formie tymczasu i ściągnąć je tu na wątek? Może został Wam jakiś wolny tymczas dla Colie?:( Quote
Edi100 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 madzia828 napisał(a):Cezar potrzebuje dt Tak, bardzo potrzebuje:modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
jagga Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Kochani właśnie wróciłam z pracy,przykro mi bardzo ale muszę odwołać tymczas,suczydlak ma znowu cieczke(po trzech miesiącach,coś z nią nie tak).Szukam chętnych na adopcje wśród klientów (tych normalnych).Próbowałam wejść na dogo w przerwie,ale serwer był przeładowany,teraz wiem dlaczego więkrzość pisze w nocy .To mój pierwszy raz i taka wsypa .Sorrrry:oops: Quote
Dorothy Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Czy to jest koło Wrocka? Coś mi sie kojarzy że tak bo Edi działała w Żmigrodzie. Quote
Ulka18 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Edi, Lucynka lub Iwonka na pewno sie z Toba skontaktuja. Jest swiatelko w tunelu dla Cezarka. Lucyna W Dołączył: 26 Lip 2005 Posty: 281 Skąd: Śrem Wysłany: Nie Mar 09, 2008 21:34 Temat postu: Collie Witam Was serdecznie [SIZE="3"]zabierzemy Go do Gaju,mysle,ze we wtorek.Porozmawiam z Iwona i poprosze,zeby przywiozla Go do schroniska,mysle,ze bedzie to w najblizszy wtorek.Iwona/Forumowa Iva i nasz doradca i szef od sprzedazy kosmetykow "Dr Lucy" Quote
Edi100 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Dorothy napisał(a):Edi Ty jestes z okolic Wrocka? Tak Żmigród jest 48 km od Wrocławia tuż przed Rawiczem:) Quote
Edi100 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Ulka18. trzymajcie miejsce w Gaju:) I za to serdeczne dzięki bo niewykluczone że Cezar skorzysta. Ale, ale...... Jutro zawoże Go do Kochanej Pauliny:loveu: do Kościana:loveu::loveu::loveu: Mamy DT na 10 dni, no chyba że będzie niszczył w mieszkaniu ( w co na szczęście wątpię), lub jeżeli rezydent Go nie polubi, no to wtedy szybciej trafi do Gaju jeśli można. Tak więć cioteczki szukamy docelowego domku, super domku! Myslę że w dziesięć dni znajdziemy!!!! Quote
Edi100 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 jagga napisał(a):Kochani właśnie wróciłam z pracy,przykro mi bardzo ale muszę odwołać tymczas,suczydlak ma znowu cieczke(po trzech miesiącach,coś z nią nie tak).Szukam chętnych na adopcje wśród klientów (tych normalnych).Próbowałam wejść na dogo w przerwie,ale serwer był przeładowany,teraz wiem dlaczego więkrzość pisze w nocy .To mój pierwszy raz i taka wsypa .Sorrrry:oops: Nic się nie martw, na pewno jeszcze niejedna bida do Ciebie trafi:) Quote
Recommended Posts