Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jagga napisał(a):
Na forum Collie miałby większe szanse,tam jest tylko ogłoszenie jednego psa.

Cioteczko jagga, napisz proszę czy nadal wyrażasz chęci wzięcia Cezarka na DT? Jeśli tak, to jak pojadę Go karmić o 16.00 moge od razu wsadzić Go do auta i przywieźć do wrocławia:razz:
O ile "ranczo" nie zmienił zdania:roll: Martwia mnie jeszcze lisy w okolicy, nie sądze by Cezar potrafił się obronić.To chodząca łagodność

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nagotowane dla Wszystkich trzech piesiów. Dla Cezarka, małego czarnego na łańcuchu i dla Tego w kojcu. Nie moge tylko zawieżć Cezarkowi bo już wczoraj im serce pękało, jak Cezar jadł:( Mam tez dla Kotka, to tam był.
Oby wszystko było ok, bo mam jakieś złe przeczucia.Tfu tfu!

Posted

Jestem już. Cezar przywitał mnie bardzo radośnie:loveu: jest taki czuły, serdeczny , uwielbia głaskanie i jest jeszcze bardziej brudny niż wczoraj:( Wszystkie psy dostały jeść i wodę. Tam niestety nie ma wody i przyznaję nie wiem jak poją konie i co piją psy. Były spragnione:(
Cezar, przynosi patyk by mu rzucić, przynosi i szczekaniem prosi by znów rzucić. Czeka na wtulenie łebka, pogłaskanie i od razu daje łapke w podziękowaniu.
Kochani, ten chłopak miał nadzieję że Go dziś zabiorę i niestety jutro muszę Go zabrać:( Tam jest ryzyko lisów, wokoło pełno psów na innych ranczas i już wczoraj doszło do ataku jednego na Cezarka, chwała że na tym ranczu Ktos był i zauwazył, inaczej......
W nocy, są tylko psy i żywego ducha tam i drżę:placz: Dzis z sercem na ramieniu tam jechałam, bo bałam się złych wieści:(
Jutro muszę Go zabrać, tylko gdzie????:(
Jeste jeszcze jedna informacja-zadzwoniła do mnie Pani chętna na Cezara, ale pierwsze pytanie było o cenę. Potem powiedziała że ma roczną suczkę Colie i myślała o hodowli:shake: Powiedziała jej że Cezar zanim zostanie wydany musi zostać wykastrowany, Hm nie zrezygnowała.
Pani jest z Tarnowskich Gór i mam jej numer, bo prosiła by mieć ją na uwadze, kiedy Cezar będzie gotów do adopcji. Co o tym myslicie cioteczki?

Posted

to dopiero pierwszy telefon , bedzie wiecej, nie martw sie. Radze napisac w ogloszeniu WIELKIMI LITERAMI ze pies wydany bedzie po KASTRACJI.
oszczedzisz swoj czas...

Posted

Dorothy napisał(a):
to dopiero pierwszy telefon , bedzie wiecej, nie martw sie. Radze napisac w ogloszeniu WIELKIMI LITERAMI ze pies wydany bedzie po KASTRACJI.
oszczedzisz swoj czas...

Zdaję sobie sprawę że chętnych pewnie będzie duzo, bo nie dość że Cezar piękny to jeszcze łagodny i posłuszny.
On potrzebuje DT od jutra:( Nie mam pomysłu, wiem że musze go Zabrać z rancza i nie wiem co dalej:placz:

Posted

Potem powiedziała że ma roczną suczkę Colie i myślała o hodowli ...
Pani jest z Tarnowskich Gór i mam jej numer, bo prosiła by mieć ją na uwadze, kiedy Cezar będzie gotów do adopcji.

W Tarnowskich Gorach jest hodowla collie, widzialam kilka ogloszen na allegro.

Widzialam na watku chetna do udzielenia DT we Wroclawiu? Czy to nieakualne?

Posted

Ulka18 napisał(a):
W Tarnowskich Gorach jest hodowla collie, widzialam kilka ogloszen na allegro.

Widzialam na watku chetna do udzielenia DT we Wroclawiu? Czy to nieakualne?

Nie mam wieści Od DT:shake:

Posted

Ulka18 napisał(a):
DALAM PILNY APEL NA FORUM COLLIE. MOZE KTOS SIE ZGLOSI Z DT.
Od Lucynki nie mam wiesci :shake:

Dziękuję za apel na forum Colie. Jestem umówiona po psa jutro o 17.00 i jedyne co mi przychodzi do głowy to że zabiorę Go do pracy ( do sklepu) bo do domu, brak szans:shake:

Posted

Kasia napisał(a):
Jakie imię?
Tak jakoś dziwnie wystawiać aukcje psu bez imienia...

Cezar ma na Imię:loveu:Cioteczko napisz o kastracji w ogłoszeniu allegro.

Posted

Bonsai napisał(a):
Aż ciarki przechodzą, gdy się o tym słyszy. Ja tam żadną specjalistką od collie nie jestem, jedynie co teraz mamy na tymczasie jedną sunię, również z okrutną przeszłością...
Napisałam do Ulka18, ona działa prężnie w pomocy psom w typie tej rasy.

Rozumiem, że potrzebny tymczas? Jak założyłam wątek naszej collie, to otrzymałam kilka propozycji - ale DT znalazł się w Kaliszu, więc podziękowałam za pomoc. Napisać do osób, które proponowały pomoc w formie tymczasu i ściągnąć je tu na wątek?

Może został Wam jakiś wolny tymczas dla Colie?:(

Posted

Kochani właśnie wróciłam z pracy,przykro mi bardzo ale muszę odwołać tymczas,suczydlak ma znowu cieczke(po trzech miesiącach,coś z nią nie tak).Szukam chętnych na adopcje wśród klientów (tych normalnych).Próbowałam wejść na dogo w przerwie,ale serwer był przeładowany,teraz wiem dlaczego więkrzość pisze w nocy .To mój pierwszy raz i taka wsypa .Sorrrry:oops:

Posted

Edi,
Lucynka lub Iwonka na pewno sie z Toba skontaktuja. Jest swiatelko w tunelu dla Cezarka.

Lucyna W
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 21:34 Temat postu: Collie

Witam Was serdecznie [SIZE="3"]zabierzemy Go do Gaju,mysle,ze we wtorek.Porozmawiam z Iwona i poprosze,zeby przywiozla Go do schroniska,mysle,ze bedzie to w najblizszy wtorek.Iwona/Forumowa Iva i nasz doradca i szef od sprzedazy kosmetykow "Dr Lucy"

Posted

Ulka18. trzymajcie miejsce w Gaju:) I za to serdeczne dzięki bo niewykluczone że Cezar skorzysta.
Ale, ale......
Jutro zawoże Go do Kochanej Pauliny:loveu: do Kościana:loveu::loveu::loveu: Mamy DT na 10 dni, no chyba że będzie niszczył w mieszkaniu ( w co na szczęście wątpię), lub jeżeli rezydent Go nie polubi, no to wtedy szybciej trafi do Gaju jeśli można.
Tak więć cioteczki szukamy docelowego domku, super domku!
Myslę że w dziesięć dni znajdziemy!!!!

Posted

jagga napisał(a):
Kochani właśnie wróciłam z pracy,przykro mi bardzo ale muszę odwołać tymczas,suczydlak ma znowu cieczke(po trzech miesiącach,coś z nią nie tak).Szukam chętnych na adopcje wśród klientów (tych normalnych).Próbowałam wejść na dogo w przerwie,ale serwer był przeładowany,teraz wiem dlaczego więkrzość pisze w nocy .To mój pierwszy raz i taka wsypa .Sorrrry:oops:

Nic się nie martw, na pewno jeszcze niejedna bida do Ciebie trafi:)