tomcug Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 masienka napisał(a):a na razie cieszymy sie kazdym postepem :p Oczywiście! I jeszcze domek jakby sie znalazł :cool3:. Quote
t_kasiek Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 tak z dnia na dzien nie zacznie chodzic wiec trzeba sie cieszyc z kazdego postepu !!!! .....no i domeczki - gdzie jestes ???? Quote
przyjaciel_koni Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Ines_Chorzów']Chwileczkę, przecież Fruzia nie chodzi, więc jeszcze nie ma za co dziękować :( Tak bym chciała, żeby zaczęła sama się poruszać na czterech łapkach. Ines - my również o tym marzymy, by Fruzia zaczęła samodzielnie się poruszać !!!!! Ale dziękować jest za co - bez Was Fruzieńka nie otrzymała by szansy !!!! Każda zmiana na plus w przypadku tej kocinki jest ogromnym osiągnięciem !!!! I właśnie Wasza w tym zasługa !!!! Miejmy nadzieję, że koteczka jeszcze się postara... Szukamy już teraz domu dla Fruzi, bo tylko najlepszy domek będzie w stanie zastąpić choć w części Waszą opiekę !!!! Nie jest łatwo o taki... I Fruzia wciąż przypomina Dogo, że jest kotką w potrzebie !!!! Quote
KWL Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 W potrzebie, Fruzia, Zojka, Mruczek, Borys, Lula 3 kocięta i tak wszystkich nie wymieniłem. Kocia tragedia. Quote
t_kasiek Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 czemu kotki sa tak przez ludzi krzywdzone....przeciez to takie fajne zwierzatka !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='KWL']W potrzebie, Fruzia, Zojka, Mruczek, Borys, Lula 3 kocięta i tak wszystkich nie wymieniłem. Kocia tragedia. No i nie wymieniłeś... Są jeszcze: Łapcia (bardzo chorutka), Babcia, kocinki u Wandul, kocinki u Green -w tym Niusia... I jeszcze takie, których ja również nie ogarniam, co nie znaczy, że nie mają potrzeb.... Jak widać oprócz Fruzieńki jeszcze cała masa koteczków !!!!!!! Potrzebne dla nich są tymczasy, domy stałe, pomoc finansowa... !!!!! I wszystko pilne !!! Quote
Tweety Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 dzwoniłam dzisiaj do Pani Halinki, jest bardzo zadowolona z postępów Fruzi, która radzi sobie co raz lepiej, pupka pięknie się goi, już całą godzinę zabiegów, mimo ruszania nóżkami, Fruzia nie popuszcza tylko trzyma mocz, przebiera ślicznie tymi łapusiami, super im to idzie:loveu::loveu::loveu: Quote
Zmysł Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Tweety, a wpłynęły jakieś pieniążki z bazarków? Quote
KWL Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Fruzinka przypomina o całej masie kocich bidek pod opieką Tweety i ich potrzebach ! Quote
przyjaciel_koni Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Tweety']dzwoniłam dzisiaj do Pani Halinki, jest bardzo zadowolona z postępów Fruzi, która radzi sobie co raz lepiej, pupka pięknie się goi, już całą godzinę zabiegów, mimo ruszania nóżkami, Fruzia nie popuszcza tylko trzyma mocz, przebiera ślicznie tymi łapusiami, super im to idzie:loveu::loveu::loveu: Ja to bym chciała by wieści we wszystkich kocich wątkach były tak miłe... Fruzi gratulujemy kociego samozaparcia !!!! Aż boję się zaglądać na pozostałe wątki... Te biedactwa tak wiele jeszcze wycierpią... Wciąż prosimy o pomoc dla koteczków !!!! Quote
Tweety Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Zmysł napisał(a):Tweety, a wpłynęły jakieś pieniążki z bazarków? zerknę później na konto albo już jutro, zależy ile czasu zajmie mi jeszcze "obróbka" wieczorna kocich małolatów Quote
Tweety Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='przyjaciel_koni']Ja to bym chciała by wieści we wszystkich kocich wątkach były tak miłe... Fruzi gratulujemy kociego samozaparcia !!!! Aż boję się zaglądać na pozostałe wątki... Te biedactwa tak wiele jeszcze wycierpią... Wciąż prosimy o pomoc dla koteczków !!!! zajrzyj, bo przewiozłam Łapcie z lecznicy do hoteliku i mam jej zdjęcia:shake: Quote
Zmysł Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Tweety napisał(a):zerknę później na konto albo już jutro, zależy ile czasu zajmie mi jeszcze "obróbka" wieczorna kocich małolatów dobra, poczekam;) Quote
KWL Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Wszyscy czekają na wieści inowe zdjęcia panniczki. Quote
przyjaciel_koni Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Tak - wszyscy czekają na info o Fruziowych postępach !!!! A ja jeszcze poproszę o dalsze wspieranie koteczki !!!! Rehabilitacja Fruzi to sprawa długotrwała !!! Kwota początkowa raczej nie wystarczy... Quote
przyjaciel_koni Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Przepraszam Fruzieńko... Tak się nie wyrabiam, że aż wstyd... A tu przecież dalsza pomoc potrzebna !!!! Dla ślicznej koteczki !!!!! Bardzo prosimy !!!! Quote
Recommended Posts