Bazyliah Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Tweety - wyczyść proszę skrzynkę, pm nie dochodzi. Przepraszam, że ostanio nie piszę na wątkach kociastych - staram się czytać, ale już nie mam sił na pisanie. Quote
przyjaciel_koni Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Przed nocą Fruzia się pokaże !!! Wciąż jest koteczką w potrzebie !!!! I kolejny raz bardzo prosimy o tymczasy !!!! Kocinki umierają w schronie !!! Brak miejsc w szpitaliku !!! Każdy DT lub DS jest na wagę życia !!!!! Quote
Tweety Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 bazarki: Beatka - Ula K 20 zł, mag602 40 zł Zmysł -Ania + Milva i Ulver 80 zł (Zmysł - "podsumowałbys" mnie na PW z moimi bazarkami u Ciebie, co?) Quote
tomcug Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Fruziu, biegnij na pierwszą stronkę na dzień dobry. Quote
KWL Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Dzień dobry Fruzinku :-) Fruzia prosi o domki dla innych kocin z krakowskiego schronu. Może ktoś może przytulic na ostatnie miesiące staruszkę ze schronu, żeby w nim nie zgasła ? Quote
centauri22 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 witam, nowe ogłoszenie na miauz wczoraj http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=74324 pozdrawiam Ania Quote
KWL Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 No to kombinacja z transportem....Mogłoby coś teroretycznie z Nusią przyjechać do Waw, ale co dalej ? Quote
Zmysł Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Tweety napisał(a):bazarki: Beatka - Ula K 20 zł, mag602 40 zł Zmysł -Ania + Milva i Ulver 80 zł (Zmysł - "podsumowałbys" mnie na PW z moimi bazarkami u Ciebie, co?) Dobra, zaraz wrzucam pw Quote
Margo05 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Fruzinko, mam nadzieję, że lapinki coraz lepiej :) Quote
przyjaciel_koni Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Liczymy na przyszłe wiadomości o postępach w rehabilitacji Fruzieńki ! Z założenia ma być lepiej !!! Przypominamy - pilnie prosimy o tymczasy dla koteczków !!! To priorytet !!! By można było pomóc pozostałym !!!! Quote
t_kasiek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 dopiero teraz natrafiłam na historię Fruzi :( przeczytałam troszke w starym wątku.....mam nadzieje, ze kicia ma sie lepiej.....sama mam kicie - Klare - przybłedę.....i nie wyobrazam sobie jak ktos moze robić takie okrutne rzeczy !!!!! Mam nadzieje, ze kicia ma sie lepiej i ze znajdzie kochajacy domeczek !!!!! Quote
Bazyliah Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 W wątku kolczykowo bazarkowym wpisałam, ale dodam jeszcze tu: Rozliczenie: leeloo: 10,55 zł (w tym 3,55 wysyłka) basia: 10 zł (w tym 3,55 wysyłka) ULKA12: 15 zł (w tym 3,55 wysyłka) GameBoy: 25 zł (w tym 3,55 wysyłka) czekam na: BoUnTy Quote
wandul 66 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 błagam o pomoc , kobieta umiera http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100916&page=9 Quote
KWL Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Bosh, jeszcze więcej kotów :shake:. Kwiecień miesiącem kocich tragedii... Quote
przyjaciel_koni Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Jak sobie pomyślę ile jeszcze takich pań trzyma kociny... Ciepło mi się z wrażenia robi... Tweety się leczy - mamy bojowe zadanie pamiętać o wszystkich koteczkach !!! O pilnej potrzebie domów tymczasowych dla potrzebujących !!!!! Fruzia wciąż potrzebuje naszej pomocy !!! Nie zapominajmy o tym !!!! Quote
Ines_Chorzów Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 U Fruzinki bez większych zmian. Gojenie pupy jakby stanęło w miejscu, no ale w końcu to jest bardzo niefortunne miejsce, jeśli chodzi o zachowanie czystości, a to jest bardzo ważne :roll: Ćwiczymy codziennie bardzo intensywnie, ale trudno powiedzieć o jakichś znacznych postępach Fruzi. Miejmy nadzieję, że w końcu zacznie chodzić. Z dobrych wieści mam tyle, że Fruziunia lepiej trzyma mocz i koopusię :) Quote
KWL Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Czyli jakiś postęp jest, może jedno zależy od drugiego - gojenie wymaga większej higieny, a ta lepszego trzymania. Jeśli by tak rozumować to idzie ku lepszemu. Fruzia nadal prosi o pomoc, wpłaty na inne koty i DT dla nich. Quote
Tweety Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Ines_Chorzów napisał(a): Z dobrych wieści mam tyle, że Fruziunia lepiej trzyma mocz i koopusię :) no to jeżeli lepiej tzn są efekty:loveu: zdrowiej kocinko! Quote
przyjaciel_koni Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ines - ja też uważam, że to dobre wieści !!!! Każdy postęp w przypadku Fruzieńki należy uznać za znaczący !!! W końcu wiele czasu minęło od nieszczęścia, było bardzo źle... Fruzinko - wciąż liczymy na więcej !!!! Postaraj się jeszcze troszeczkę !!!! Tweety - laptopujesz ??? Miałaś się leczyć w spokoju !!!! Przypominamy o domkach tymczasowych dla kocinek ze szpitala !!!! To pilne !!!! Quote
Recommended Posts