Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ines_Chorzów napisał(a):
U Fruzi dobrze, koopki robi sama, bez naszej pomocy, więc jest ok. Jak znajdę trochę czasu, to wkleję trochę zdjęć. Zobaczycie, jaka ona szczęśliwa :D

My też jesteśmy szczęśliwi po takiej relacji. :multi:
I czekamy na foteczki.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A oto Fruzia pościelowa, susząca się po kąpieli:

To wściekła Fruzia chowająca się pod komodę :D

A to klatka Fruzi :) bez Fruzi :D

P.S. A takiego kwiatuszka Fruzia kazała wysłać wszystkim, którzy o niej myślą i ją kochają :)

Posted

[quote name='Ines_Chorzów']A oto Fruzia pościelowa, susząca się po kąpieli:

Slicznie wygladacie razem :) Biedulinka zasłużyła na dobre życie. szkoda ze wcześniej nie zdazyła Was poznac

Posted

Fruzia była w piątek na ogródku na grillu. Bardzo jej się podobało, szczególnie u sąsiadów za płotem :D Nawet nie wiem kiedy przecisnęła się przez dziurę i już była u nich. Dobrze, że mają niski płot, to Sławek się przez niego przewiesił i ją wyciągnął :) Jak widać nawet smycz ją nie powstrzyma przed zwiedzaniem świata :D Teraz ta mała strzyga zjadła kolację i się myje, pewnie zaraz pójdzie spać :)

Posted

Ines_Chorzów napisał(a):
Fruzia była w piątek na ogródku na grillu. Bardzo jej się podobało, szczególnie u sąsiadów za płotem :D Nawet nie wiem kiedy przecisnęła się przez dziurę i już była u nich. Dobrze, że mają niski płot, to Sławek się przez niego przewiesił i ją wyciągnął :) Jak widać nawet smycz ją nie powstrzyma przed zwiedzaniem świata :D Teraz ta mała strzyga zjadła kolację i się myje, pewnie zaraz pójdzie spać :)

światowa panniczka;)

Posted

tomcug napisał(a):
Oj, Fruziu, pomimo wielu nieszczęść jakie cię spotkało to miałaś w życiu farta - masz wspaniałych Opiekunów. :multi:

szczera prawda

Posted

Dziś byliśmy z Fruzią u weta, ponieważ ostatnio jej brzuszek zrobił się jakby wzdęty :roll: Obawialiśmy się, że coś się złego dzieje, ale na szczęście okazało się, że wszystko jest w porządku (o ile stan Fruzi można tak nazwać). Po prostu zaniki mięśni postępują i niestety mięśnie stają się zflaczałe. U Fruzi można bez problemu wyczuć pod palcami poszczególne narządy wewnętrzne. Niestety to wszystko będzie postępwało, ale damy radę. Fruzik bardzo chce żyć, a my chcemy jej to umożliwić :)

Posted

Isabel napisał(a):
Fruzia tak bardzo chce żyć, bo teraz ma po co żyć!

i dla kogo:loveu:
proszę tam wycałować Fruziowy łepek.
A co z moim Bacikiem? (że tak spytam na tym wątku) Czekam na ocenę domku zgłoszonego w Kielcach ale coś nie bardzo mi się to widzi:shake:
Baciuszka, moje szczęście, też proszę wymiziać

Posted

U Bacika dobrze. Zrobił się z niego nie lada pieszczoch. Lubi ze mną spać i bardzo się do mnie przytula. Jest prześlicznym i żywiołowym koteczkiem. Z jego łapką też w miarę dobrze. Troszkę ją obtarł, ale to się nie pogłębia. Pogłębił się nieco przykurcz (nie chodzimy już na rehabilitację), ale to w niczym mu nie przeszkadza, bo nauczył się żyć z taką łapką. Jest najskoczniejszy ze wszystkich naszych futer, wszędzie wejdzie i wogóle doskonale sobie radzi. Potrafi świetnie łapać muchy i to niesprawną łapką :crazyeye: :D Teraz lata jak opętany za ping-pongiem :) Kochany jest :)

Posted

Ines_Chorzów napisał(a):
U Bacika dobrze. Zrobił się z niego nie lada pieszczoch. Lubi ze mną spać i bardzo się do mnie przytula. Jest prześlicznym i żywiołowym koteczkiem. Z jego łapką też w miarę dobrze. Troszkę ją obtarł, ale to się nie pogłębia. Pogłębił się nieco przykurcz (nie chodzimy już na rehabilitację), ale to w niczym mu nie przeszkadza, bo nauczył się żyć z taką łapką. Jest najskoczniejszy ze wszystkich naszych futer, wszędzie wejdzie i wogóle doskonale sobie radzi. Potrafi świetnie łapać muchy i to niesprawną łapką :crazyeye: :D Teraz lata jak opętany za ping-pongiem :) Kochany jest :)

moje Baciątko kochane:loveu: Dalej tak barankuje?

Posted

Pozostałe futerka ganiają się z Fruzią po całym domu :D Przeważnie to ona ucieka, a one biegają za nią :) Potem ona się chowa w budce i po zabawie :D Bawią się razem, nie dokuczają Fruzi, czasem nawet się buziają :D

Fruzia chciała się pochwalić, że wyjeżdża na długi weekend :) Jako jedyna z naszych futerek jedzie z nami do Nędzy :crazyeye: (nazwa mało atrakcyjna, ale miejsce super :D). Będziemy się byczyć :eviltong:

Posted

Ines_Chorzów napisał(a):
Pozostałe futerka ganiają się z Fruzią po całym domu :D Przeważnie to ona ucieka, a one biegają za nią :) Potem ona się chowa w budce i po zabawie :D Bawią się razem, nie dokuczają Fruzi, czasem nawet się buziają :D

Fruzia chciała się pochwalić, że wyjeżdża na długi weekend :) Jako jedyna z naszych futerek jedzie z nami do Nędzy :crazyeye: (nazwa mało atrakcyjna, ale miejsce super :D). Będziemy się byczyć :eviltong:

No to życzymy super wypoczynku