Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jejku jaka cudowna wiadomość :multi:

Dziewczyny gratuluję Wam serdecznie spełnienia wielkiego marzenia :loveu::loveu:

Naprawdę już dawno mnie nic na dogo tak nie ucieszyło jak ta wiadomość :cunao:

Posted

Wow!! Ale wiadomosci!! Jak tylko sie ochajtam, to tez pomoge przy porzadkowaniu dzialki!! :evil_lol:
Gratulacje dziewczyny!! :multi::multi::multi:

Eliza, nie warto wdawac sie z kierowniczka w dyskusje i oczekiwac sensownych odpowiedzi, bo ta kobieta prezentuje swoja osoba poziom 9-latka. "Nie, bo nie". To ich system. Nawet kiedy "zaklepywalysmy" psa, i czekalysmy na koniec kwarantanny, to okazywalo sie, ze nastapil cud!! Pies pojechal do fantastycznego domu!
Tak mi zal tych wszystkich biedakow... wlaszcza tych "zasmarkanych". Moim zdaniem, to nie izolatka, a poczekalnia. Do uspienia. :-(:-(:-(

Posted

Gratuluję! Działka przepiekna (szczególnie lipa :cool3:), idealna na taką działalność. Budynek też pewnie wkrótce zmieni się. Nie tylko potraficie rozprawiać się ze schroniskiem, ale i kupować działki :evil_lol:. Cena kosmicznie niska :crazyeye:.
Bardzo cieszę się z tak ogromnego kroku do przodu w ratowaniu zwierzaków.

Posted

Gratuluje rowniez. Zreszta to bylo do przewidzenia;) Ja Was zawsze daje za przyklad super dzialajacej organizacji, wiec nie mialam watpliwosci. Mam nadzieje, ze uda mi sie tez cos pomoc - tak fizycznie bardziej;)

Posted

Dziękujemy serdecznie i zapraszamy na czyn społeczny :)

Własnie siedzę na dyżurze u Astonka histeryka u Diuny (nowy ONek), który chciał rano wyjść razem z drzwiami jak Diuna wychodziła do pracy. Jesteśmy już po sesji parkowej i zaraz zakładam wątek.

Posted

[quote name='Inez de Villaro']Agnieszko i Elizko wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tej rudery nie dałoby rady troche odremontować i zrobic tam wewnętrzne ciepłe boksy?[/QUOTE]

Inez kochana - ta rudera rozpęka się na pół, więc marne szanse. Ale damy radę - jak nie my to kto ;)

[CENTER][B]A teraz zapraszam do Astonka, ZJAWISKOWO pięknego i POTĘŻNEGO - w ostatniej chwili wyciągnięty z psiego obozu zagłady z DYMIN:[/B]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/187774-ASTON-kochany-1-5-r.-ZJAWISKOWY-i-potężny-ON-kolejny-z-PSIEGO-OBOZU-ZAGŁADY-czeka?p=14903155#post14903155[/URL][/CENTER]

Posted

[quote name='beka']czy onek ma już wątek?[/QUOTE]

No przecież osobliwie na Aronku Cię zapraszałam :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/187774-ASTON-kochany-1-5-r.-ZJAWISKOWY-i-pot%C4%99%C5%BCny-ON-kolejny-z-PSIEGO-OBOZU-ZAG%C5%81ADY-czeka?p=14904049#post14904049[/url]

Posted

[B]zaspamuje sobie..ale zapraszam do mojego tymczasowicza i mamusi, która nadal koczuje na ulicy :-(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/187795-Matka-i-szczenior-koczuj%C4%85-na-ulicy!-Szczeniak-ju%C5%BC-w-dt..mamusia-nadal-czeka-na-POMOC!?p=14904782#post14904782[/url][/B]

Posted

[quote name='Inez de Villaro']Agnieszko i Elizko wielkie gratulacje!!!!!!![/QUOTE]

Ciesze sie, ze sie udało. Zawsze Wam kibicowałam ;-)
Tylko jeszczeduzo pracy przed wami.
Ale efekt bedzie imponujacy.