gallegro Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Daisy na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=317855291 Biedna sunia... Quote
lamia2 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='gallegro']Daisy na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=317855291 Biedna sunia... Dzięki Gallegro, jak zwykle jesteś nieoceniony ;) Quote
ARKA Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 lamia2 napisał(a):Niestety sunia będzie mogła opuścić schronisko dopiero za tydzień :placz: Sunia została umieszczona dziś w izolatce, nie wychodzi z budy, bo jest zdominowana przez inne psy, które ją gryzą i nie dają jeść. Te obrażenia to nie wynik choroby tylko pogryzień. Jutro małą zobaczę, nakarmię i zrobię nowe fotki. Jak to za tydzien, czy ona dopiero trafila do schronu, jest na kwarantannie?? A co to za 'izolatka', do czego sluzy?? Quote
enia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Boziu czy ona przetrzyma kwarantanne?wygląda na slabą fizycznie i psychicznie....... dziewczyny jak ona jest duża? Quote
lovefigaro Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Biedna malutka..Śpij kochanie, mam nadzieję, że jutro się zobaczymy.. Boże, co to za chory pomysł z tą izolatką.. Jej potrzebny przecież domek a przede wszystkim lekarz.. Dziewczyny, prosze dajcie jutro znać, co z małą i jakie są szanse na jej wydostanie.. Podaje znowu na wszelki wypadek swój telefon 0505 838 749 Quote
malagos Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Lamia, a co z kotami? dużo ich jest, dokad trafią? i dlaczego Daisy musi być jeszcze w schronisku, nie lepiej by została zaraz zabrana? Quote
wandul 66 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 właśnie , co robicie z kotami???? mam juz 2 u siebie i martwiłam sie o te , co pozostały???? Quote
lamia2 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ARKA napisał(a):Jak to za tydzien, czy ona dopiero trafila do schronu, jest na kwarantannie?? A co to za 'izolatka', do czego sluzy?? Taką informację dostałam i taką przekazuję .... nie będe tworzyć spekulacji bo mnie tam po prostu dziś nie było. Jutro jadę to napiszę co widziałam. Izolatka to kojec w którym przebywa tylko jeden pies. Quote
lamia2 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 malagos napisał(a):Lamia, a co z kotami? dużo ich jest, dokad trafią? i dlaczego Daisy musi być jeszcze w schronisku, nie lepiej by została zaraz zabrana? Jutro likwidujemy całą kociarnię, zabieramy wszystkie koty, mam cały samochód w transportekach i nie wiem jak damy radę wziąć jeszcze 8 psów które planowałyśmy jutro zabrać. Jak nie urok to .... jak są DT dla nich to pojawiają się problemy transportowe :placz: Quote
fizia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Jejku bez sensu, żeby tam jeszcze tydzien musiała siedzieć:shake::-( Quote
w-lenka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 jejku - a wystarczyłaby choc malenka ilosc miłości i szczotka ----ile psiakow w krzyczkach jeszcze przebywa? Quote
malagos Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Czyli koty trafia do DT ? Duzo ich jest? A te 8 psów, też sa domy tymczasowe chetne? Quote
Sabina02 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='gallegro']Daisy na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=317855291 Biedna sunia... Sliczne ogloszenie!!!! Dziekujemy!!! :loveu: Mam jedna tylko prosbe.... w ogloszeniu jest napisane ze sunia ma problemy skórne... Czy mozna by to zamienic np. na "sunia jest bardzo pogryziona przez pchly" ? Ludzie moga sobie zle kojazyc te problemy skórne, to moze zniechecic... PS. Twoj tekst jest taki piekny, ze go skopiowalam do moich ogloszen Daisy w innych portalach:oops:, ktore zaraz tu wkleje. Mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko... Quote
Sabina02 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Nastepne ogloszonka Daisy: :lol: Alegratka Animalia 4lapy KupiePsa BonoPolska Quote
malagos Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Czy w sumie mamy dt dla Daisy? I tylko czekamy ten nieszczęsny tydzień kwarantanny? I czy wspomniana tu ciemna kudłata sunia od hycla też szuka domu? Quote
gallegro Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Sabina02 napisał(a):(...)Mam jedna tylko prosbe.... w ogloszeniu jest napisane ze sunia ma problemy skórne... Czy mozna by to zamienic np. na "sunia jest bardzo pogryziona przez pchly" ? Ludzie moga sobie zle kojazyc te problemy skórne, to moze zniechecic... PS. Twoj tekst jest taki piekny, ze go skopiowalam do moich ogloszen Daisy w innych portalach:oops:(...) Czy informacja o pogryzieniu przez pchły jest pewna, czy to marketing? ;) Gdzieś czytałem, że mogła być pogryziona przez psy (a może chodziło właśnie o pchły :roll: ). Noszę się też z zamiarem zmiany określenia "wygląda jak siedem nieszczęść", który również nie zachęca do adopcji ;-) P.S. Na zdrówko, z tym, że to Ania-tygrysiczka jest autorem opisu... ja dokonałem tylko kosmetycznych zmian. Quote
gallegro Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Mam pierwsze zapytanie o Daisy. Domek jest z Krakowa. Oczywiście to nic pewnego, ale i tak dość szybko nastąpił odzew... Trzymajcie kciuki !!! Quote
Tigraa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Sabina02 napisał(a): PS. Twoj tekst jest taki piekny, ze go skopiowalam do moich ogloszen Daisy w innych portalach:oops:, ktore zaraz tu wkleje. Mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko... Sabina, nie mamy nic przeciwko, kopiuj ile chcesz, byleby sunia znalazła dobry dom. Quote
grazyna9915 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 gallegro napisał(a):Mam pierwsze zapytanie o Daisy. Domek jest z Krakowa. Oczywiście to nic pewnego, ale i tak dość szybko nastąpił odzew... Trzymajcie kciuki !!! Mocno trzymam kciuki! Quote
Poker Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Trzymam kciuki bardzo mocno ,z całych sił . Quote
Sabina02 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 gallegro napisał(a):Czy informacja o pogryzieniu przez pchły jest pewna, czy to marketing? ;) Gdzieś czytałem, że mogła być pogryziona przez psy (a może chodziło właśnie o pchły :roll: ). Noszę się też z zamiarem zmiany określenia "wygląda jak siedem nieszczęść", który również nie zachęca do adopcji ;-) Wlasnie niewiadomo co jest powodem stanu jej skory, ale inny piesek Filipek (tez z Krzyczek) byl w podobnym stanie i okazalo sie ze nie mial choroby skory, tylko byl dotkliwie pogryziony przez pchly i wszy..:shake: Wiec nie ma co na zapas zniechecac w ogloszeniach chorobami... ...a siedem nieszczesc niech zostanie, bo to i tak widac na fotce...:-( Quote
Sabina02 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Ania-tygrysiczka napisał(a):Sabina, nie mamy nic przeciwko, kopiuj ile chcesz, byleby sunia znalazła dobry dom. Dzieki Ania!!! Pieknie piszesz teksty :loveu:, ja to jestem do tego beztalencie...:oops: Quote
Sabina02 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 gallegro napisał(a):Mam pierwsze zapytanie o Daisy. Domek jest z Krakowa. Oczywiście to nic pewnego, ale i tak dość szybko nastąpił odzew... Trzymajcie kciuki !!! Oby sie udalo!!! Quote
Recommended Posts