Jump to content
Dogomania

Przerazona, chora sunia cierpi!!! Krzyczki... Pojechala do Niemiec...

Recommended Posts

Posted

lovefigaro napisał(a):
No jeśli sie okaze pieskiem to tez go tam nie zostawimy;)

Dziewczeta, powiedzcie jasno czy ten tymczas to hotelik u p.Wandy??

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lamia2 napisał(a):
Jeśli okaże się, że mała to sunia ... to mamy tymczasik, ale prośba wtedy będzie o pomoc finansową w leczeniu bo to najprawdopodbniej grzybica :-(

Bobik wygladal gorzej, a nie mial grzyba. dostal zatrzyki i masc. Zobaczie sami jak pieknie porasta siercia. to naprawde nie musi byc trudne, tego psiaka na prosta wyprowadzic. Zapytajcie Basi co dostal.

ma ktos linka do nowego Bobika:) pod reką?

nie trzeba sie bac. ale..jesli mozna to moze odpchlic i odwszyc juz na miejscu;)

Posted

Charly napisał(a):
Bobik wygladal gorzej, a nie mial grzyba. dostal zatrzyki i masc. Zobaczie sami jak pieknie porasta siercia. to naprawde nie musi byc trudne, tego psiaka na prosta wyprowadzic. Zapytajcie Basi co dostal.

ma ktos linka do nowego Bobika:) pod reką?

Tak, to wszy i pchly, "daj takie efekty"-uczulenie na nie.

Posted

Emilia wiesz, ze chcialam wlasnie ciebie poprosic, a potem wylecialo mi to z glowy. pomyslalam sobie ze jesli kto to Emilia bedzie miala:loveu:

ps. zdjecia Boba zmiana niesamowita. w 3 tygodnie. na 1szej sa zdjecia od razu z Krzyczek i na przedostatniej nowe zdjecia.

Posted

Charly napisał(a):
Emilia wiesz, ze chcialam wlasnie ciebie poprosic, a potem wylecialo mi to z glowy. pomyslalam sobie ze jesli kto to Emilia bedzie miala:loveu:

Charly, 81 wátków pod stalá obserwacjá :razz: i liczba ta rosnie z dnia na dzien.

W razie co - wal do mnie jak w dym.

Posted

No, jestem!

Widze ze moj alarm zadzialal, jestescie kochane!!!! :loveu:

Jedna tylko osoba napisala do mnie cyniczny PM :roll:, jak wklejalam sunie do innych watkow, ale to nic.... Wazne ze cos sie zaczyna dziac...

Jesli rzeczywiscie jest dla Daisy DT, to napewno na leczenie pieniazki beda...

Cioteczki emilia2280, Yona, no i ja juz zdeklarowalysmy sie pomoc finansowo...wiec w tej dziedzinie bedzie dobrze...

Ogloszonka zrobie jutro, bo bede miala wolna chwilke...:lol:

Posted

Sabina02 napisał(a):

Jedna tylko osoba napisala do mnie cyniczny PM, jak wklejalam sunie do innych watkow, ale to nic.... Wazne ze cos sie zaczyna dziac...

To smieszne. Dzialamy tu dla psów, WSZYSTKICH. Zupelnie to zignoruj...

Posted

emilia2280 napisał(a):
To smieszne. Dzialamy tu dla psów, WSZYSTKICH. Zupelnie to zignoruj...

Odpisalam jej, bo mnie sprowokowala... ale to juz poza mna...:razz: Tu sie licza tylko pieski!

Posted

Holly1 napisał(a):
ta kudlaczka ze zdjecia ma isc do schronu , bo sie pogubilam????

Tak...:placz:, ta ciemna psinka z fotek ma isc do schronu od hycla... a ta na pierwszej stronie watka juz jest w tym wyjatkowo okropnym schronie...:placz:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Tak...:placz:, ta ciemna psinka z fotek ma isc do schronu od hycla... a ta na pierwszej stronie watka juz jest w tym wyjatkowo okropnym schronie...:placz:

Ale jak może iść do K. skoro mają zakaz przyjmowania psów?
a Daisy jest wielkości Bobika?

Posted

Witam serdecznie
Czy już cos wiadomo na temat małej z Krzyczek? Dziewczyny, jeśli po wizycie u lekarza okaże się, że jest to zwykłe uczulenie na pchły, to sunia zostanie u mnie na tymczasie. Jesli jednak to grzybica, to trafi do Weroniki znajomej, która nie ma w domciu żadnych zwierzaków.. To ta sama, ktora czekała ostatnio na Foksika..
Zostawiam mój numer telefonu 0505 838 749..
Aha, no i kiedy ją można stamtąd zabrać????????????????

Posted

Niestety sunia będzie mogła opuścić schronisko dopiero za tydzień :placz:

Sunia została umieszczona dziś w izolatce, nie wychodzi z budy, bo jest zdominowana przez inne psy, które ją gryzą i nie dają jeść. Te obrażenia to nie wynik choroby tylko pogryzień. Jutro małą zobaczę, nakarmię i zrobię nowe fotki.

Zabieramy jutro z Krzyczek 8 psów i całą kociarnię.