Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musi być dobrze. Zrobiłam trochę ogłoszeń Patoskowi, nie pamiętam dokładnie, bo to było w pracy a z pracy mam kłopoty z logowaniem, raz się udaje, raz nie ale chyba:
eoferty
alegratka
dwukropek
e-zwierzak
cafeanimal
adopcjapsa
Nie pamiętam gdzie jeszcze...
Postaram się dodawac kolejne ale mam trochę wyjazdów w tych dniach i nie będę miała czasu na net.
Czy możecie podrzucac mój bazarek? Zwłaszcza w pon, wt i środę?:loveu:http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-markowe-ciuszki-zara-camaieu-h-m-reserved-na-psy-z-krzyczek-do-27-06-a-139947/

Posted
Posted

:crazyeye: Irenka jak mozna świtem bladym być już w takiej kondycji żeby robić zestawienia ogłoszeń i to w dodatku w sobotę. Ja nawet nie pamietam co mi sie śniło o tej porze:evil_lol: Bo do tego , że agatka51 o 4 w nocy gotuje obiad domownikom to juz sie zdążyłam przyzwyczaić:lol::lol:

Posted

agata51 napisał(a):
Jeśli alegratka niewyróżniona, chętnie wyróżnię.

Nie wiem jak się to robi:oops:, ale zrobię jak się dowiem;).
Czy pw z moim adresem doszło

Posted

mysza 1 napisał(a):
Irenko ale wszystkie są aktualne? Te moje to wiem ale poprzednie to były dawno chyba robione, wtedy nikt ich nie widzi.

Wszystkie te ogłoszenia są robione już po powrocie Patosa z adopcji.
Tylko się powtarzają, dlatego zrobiłam kumulację:evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
:crazyeye: Irenka jak mozna świtem bladym być już w takiej kondycji żeby robić zestawienia ogłoszeń i to w dodatku w sobotę. Ja nawet nie pamietam co mi sie śniło o tej porze:evil_lol: Bo do tego , że agatka51 o 4 w nocy gotuje obiad domownikom to juz sie zdążyłam przyzwyczaić:lol::lol:

Wiesz, że czasami nie widzę różnicy w dniu tygodnia:oops:
Dzisiaj siedzę nad zaległościami w robocie służbowej.
Jak tak rano wskakuję na dogo, to lepiej mi się później pracuje.
I nawet koszulki dla mężusia wyprasuję:evil_lol:.

Posted

irenaka napisał(a):
Nie wiem jak się to robi:oops:, ale zrobię jak się dowiem;).
Czy pw z moim adresem doszło

Doszło, dziękuję. Zaraz się za to zabiorę, bo koniec tygodnia miałam very busy.

Wiesz już, jak to jest z tą alegratką?

Posted

[quote name='irenaka']Wiesz, że czasami nie widzę różnicy w dniu tygodnia:oops:
Dzisiaj siedzę nad zaległościami w robocie służbowej.
Jak tak rano wskakuję na dogo, to lepiej mi się później pracuje.
I nawet koszulki dla mężusia wyprasuję:evil_lol:.

W niedziele przy papierach, skąd ja to znam. Czyli kolejna wspólna cecha, jeszcze troche a okaże sie że my siostry tylko nas w dzieciństwie rozdzielono :placz::evil_lol:
a mężuś to pewnie Cię kocha za te koszulki :lol::lol::lol: i nie może już powiedzieć, że Ty tylko psy kochasz :p:p

Posted

marysia55 napisał(a):

a mężuś to pewnie Cię kocha za te koszulki :lol::lol::lol: i nie może już powiedzieć, że Ty tylko psy kochasz :p:p

No nie wiem. Ja tam koszulki prasuję jak trzeba a słyszę "tyko psy i psy, a mąż to się już nie liczy":roll:

Posted

[quote name='marysia55']W niedziele przy papierach, skąd ja to znam. Czyli kolejna wspólna cecha, jeszcze troche a okaże sie że my siostry tylko nas w dzieciństwie rozdzielono :placz::evil_lol:

Dzięki tym papierkom w sobotę i niedzielę, mogłam choć na chwilę wskoczyć na dogo, bo miałam zakaz kompa. Niestety tym razem tak zawaliłam, że zasłużyłam:oops:.
Koszulki prasuję a i tak czasami narzeka potwornie i twierdzi, że chce być psem:evil_lol:. Albo (jak nie słyszę co mówi do mnie, bo czytam dogo) to zaczyna szczekać:evil_lol: Albo hasełko: ziemia do bazy, czy ktoś mnie słyszy?:evil_lol: Ostatnio twierdzi, że psy mają fajnie, bo jest TOZ a On nikogo nie ma:evil_lol:Komu ma się wyżalać?;)

Zmiana tematu -zobaczcie jakiego dzisiaj gościa :loveu:miałam pod balkonem: 4.30 rano.

Posted

agata51 napisał(a):
Doszło, dziękuję. Zaraz się za to zabiorę, bo koniec tygodnia miałam very busy.

Wiesz już, jak to jest z tą alegratką?

Wysłałam pw w sprawie wyróżnienia. Wybieraj i tylko mi kod podaj.
Dziękuję.:loveu:

Posted

[quote name='irenaka']
Zmiana tematu -zobaczcie jakiego dzisiaj gościa :loveu:miałam pod balkonem: 4.30 rano.

Trzeba było go zaprosi do domu na marchewkę, a następnie....zrobi z niego pasztecik. :evil_lol:

Posted

Romi napisał(a):
Trzeba było go zaprosi do domu na marchewkę, a następnie....zrobi z niego pasztecik. :evil_lol:

Wujek:mad:;)
Ja Ciebie zaproszę na kawę i .................;)

Posted

Neigh napisał(a):
Irenaka a wiesz.........to jest dowód rzeczowy w kwestii "odmiany zieleni na trawnikach krakowskich":-)

Dobrze że zając uciekł, bo jak by Straź Miejska zobaczyła że zostawia na trawniku zajęcze bobki to by kazała karę zapłacić. Nie daj Boże jak by tak pomyśleli że to Irenki zając :shake:...to kto by musiał zapłacić ?! Właściciel :evil_lol:

Posted

Romi napisał(a):
Dobrze że zając uciekł, bo jak by Straź Miejska zobaczyła że zostawia na trawniku zajęcze bobki to by kazała karę zapłacić. Nie daj Boże jak by tak pomyśleli że to Irenki zając :shake:...to kto by musiał zapłacić ?! Właściciel :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Romi napisał(a):

To jeszcze nic:evil_lol:
Ale gdyby pomyśleli, że ciotka Irena te bobki zrobiła:oops:, to dopiero byłaby afera;) Może by uwierzyli, że mi szef kazał?:evil_lol:
A kto jest szefem?:cool3:

Posted

irenaka napisał(a):
To jeszcze nic:evil_lol:
Ale gdyby pomyśleli, że ciotka Irena te bobki zrobiła:oops:, to dopiero byłaby afera;) Może by uwierzyli, że mi szef kazał?:evil_lol:
A kto jest szefem?:cool3:

TY! Więc byłaby podwójna draka :evil_lol: