agata51 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='irenaka']To chyba tylko Ty Agatko wiesz o czym piszę:evil_lol: Patula ma właśnie takie oczy jak Betka i tak samo kombinuje;)[/QUOTE] Jest jak jest, Irenko. Quote
wenucja Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 a jakieś wieści o naszym Patosińskim? tęskni mi się za relacją na bieżąco :P Quote
irenaka Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='wenucja']a jakieś wieści o naszym Patosińskim? tęskni mi się za relacją na bieżąco :P[/QUOTE] Na bieżąco już nie dzwonię do Patuli, bo stałam się mocno upiorna z telefonami;). Quote
gonia66 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='irenaka']Na bieżąco już nie dzwonię do Patuli, bo stałam się mocno upiorna z telefonami;).[/QUOTE]Ty Irenko- upiorna..??:o TO chyba musialabys mnie widziec rano;):D Quote
Miki Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Ten uśmiech Patosińskiego jest zupełnie niesamowity!!! Fajnie tak popatrzeć na Patulę:loveu: Quote
AMIGA Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Upiory przecież grasują nocą, a Ty dzwonisz w dzień Quote
Miki Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 No Patosku. Brakuje mi Ciebie. mam nadzieję, że u Ciebie wszystko gra. Quote
irenaka Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 [quote name='AMIGA']Upiory przecież grasują nocą, a Ty dzwonisz w dzień[/QUOTE] [quote name='Miki']No Patosku. Brakuje mi Ciebie. mam nadzieję, że u Ciebie wszystko gra.[/QUOTE] A poczekacie jeszcze ze dwa dni na nowe info?;) Zaplanowałam na koniec tygodnia dalsze nękanie;) DS Patoska. Quote
gonia66 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='irenaka']A poczekacie jeszcze ze dwa dni na nowe info?;) Zaplanowałam na koniec tygodnia dalsze nękanie;) DS Patoska.[/QUOTE] Poczekamy, pewnie ze tak:) Zreszta jakie mamy wyjście..??:);) Quote
coronaaj Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='irenaka']A poczekacie jeszcze ze dwa dni na nowe info?;) Zaplanowałam na koniec tygodnia dalsze nękanie;) DS Patoska.[/QUOTE] Poczekamy ale jakies nowe foty ??? Quote
Miki Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='irenaka']A poczekacie jeszcze ze dwa dni na nowe info?;) Zaplanowałam na koniec tygodnia dalsze nękanie;) DS Patoska.[/QUOTE] A mamy inne wyjście?;) Już się cieszę na efekty nękania:multi: Quote
marysia55 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='irenaka']A poczekacie jeszcze ze dwa dni na nowe info?;) Zaplanowałam na koniec tygodnia dalsze nękanie;) DS Patoska.[/QUOTE]molestuj Ich Irenko .... molestuj :evil_lol:, a jak sie będą opierać to wołaj a my przycwałujemy z odsieczą [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/lajkonik.gif[/img][IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/lajkonik.gif[/img][IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/lajkonik.gif[/img] Quote
ANETTTA Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 zapraszam [URL="http://www.dogomania.pl/threads/200250-Kup-w%C5%82asne-szcz%C4%99%C5%9Bcie%21Zobacz%21Na-benie-potrzebujemy-140z%C5%82%21Do-23.01"][IMG]http://img820.imageshack.us/img820/2183/koniczyny.png[/IMG][/URL] Quote
agata51 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='irenaka']A poczekacie jeszcze ze dwa dni na nowe info?;) Zaplanowałam na koniec tygodnia dalsze nękanie;) DS Patoska.[/QUOTE] A dajcież mu spokój. Ma chłopak nowy dom, nowe życie - najlepiej, jakby o nas zapomniał. Quote
wenucja Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='agata51']A dajcież mu spokój. Ma chłopak nowy dom, nowe życie - najlepiej, jakby o nas zapomniał.[/QUOTE] on owszem niech zapomni :P ale my nie zapomnimy :) Quote
gonia66 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='wenucja']on owszem niech zapomni :P ale my nie zapomnimy :)[/QUOTE] JAsne, ze nie zapomnimy..i czekamy (nie)cierpliwie na radosne wieści o chłopaku:):) Quote
irenaka Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 [quote name='gonia66']JAsne, ze nie zapomnimy..i czekamy (nie)cierpliwie na radosne wieści o chłopaku:):)[/QUOTE] Biję się w piersi:oops:, wczoraj zbyt późno skończyłam imprezę, aby dzwonić do Patoska a dzisiaj Pan Michał nie odbierał telefonu. Mam nadzieję, że tak jak było poprzednio oddzwoni,a jak nie to wieczorkiem lub jutro znowu spróbuję. A co myślicie na temat wizyty poadopcyjnej? Dzisiaj mija miesiąc odkąd zawiozłam Patoska, może szukać już kogoś zaufanego, aby zobaczył w realu jak chłopak się sprawuje? Quote
irenaka Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 No i już Pan Michał oddzwoni:multi:ł. Wszystko jest w najlepszym porządeczku, oprócz jedzenia. Cały czas jest ten sam problem, Patos może jeść bez umiaru:shake:.Pan Michał zna zasady i je stosuje, ale już wszystkie Panie w domu, na czele z Panią Kasią, patrzą w maślane oczy Patosa i ulegają. Dobra wiadomość jest taka, że między Kingiem a Patoskiem jest coraz większa przyjaźń i rozrabiają nieziemsko. Gdyby nie problemy z jedzeniem, nie byłoby się czym martwić a tak pewnie Patos przytyje a to nie jest dobre dla niego. Quote
ela020 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Super cudne wiesci,Patosiu szczescia ...Rodzince rowniez duzo zdrowka:loveu::loveu::loveu: Quote
ela020 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='irenaka']No i już Pan Michał oddzwoni:multi:ł. Wszystko jest w najlepszym porządeczku, oprócz jedzenia. Cały czas jest ten sam problem, Patos może jeść bez umiaru:shake:.Pan Michał zna zasady i je stosuje, ale już wszystkie Panie w domu, na czele z Panią Kasią, patrzą w maślane oczy Patosa i ulegają. Dobra wiadomość jest taka, że między Kingiem a Patoskiem jest coraz większa przyjaźń i rozrabiają nieziemsko. Gdyby nie problemy z jedzeniem, nie byłoby się czym martwić a tak pewnie Patos przytyje a to nie jest dobre dla niego.[/QUOTE].... a pobalowalo sie pobalowalo:multi:.....glowa nie boli?:loveu::loveu::loveu: Quote
monika083 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 w sumie to lepiej ,ze Patos je ,niz gdyby apetytu nie mial ,ale trzeba bardzo uwazac ,nie dawac absolutnie nic ''ludzkiego'' , ja niestety mam nauczke ,bo moj Bruno tez taki wilczy apetyt ma i czesto podjadal cos od nas i w ogole dostawal mase psich smakolykow,w koncu dostal alergie pokarmowa i teraz dostaje dwa razy dziennie (jedna porcje dziele na dwie) gotowany drob z warzywami i ryzem ..i zero smakolykow. Mam nauczke a i Brusiowi wyjdzie na zdrowie ,bo byl juz troche za gruby. Quote
irenaka Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 [quote name='ela020'].... a pobalowalo sie pobalowalo:multi:.....glowa nie boli?:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Mnie bardzo rzadko Eluniu boli głowa, bo raczej mam świadomość swoich możliwości. Choć nie ukrywam, że parę razy mi się zdarzyło przeholować, ale nie tym razem:evil_lol:. Quote
irenaka Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 [quote name='monika083']w sumie to lepiej ,ze Patos je ,niz gdyby apetytu nie mial ,ale trzeba bardzo uwazac ,nie dawac absolutnie nic ''ludzkiego'' , ja niestety mam nauczke ,bo moj Bruno tez taki wilczy apetyt ma i czesto podjadal cos od nas i w ogole dostawal mase psich smakolykow,w koncu dostal alergie pokarmowa i teraz dostaje dwa razy dziennie (jedna porcje dziele na dwie) gotowany drob z warzywami i ryzem ..i zero smakolykow. Mam nauczke a i Brusiowi wyjdzie na zdrowie ,bo byl juz troche za gruby.[/QUOTE] Właśnie tym się martwię Moniczko, żeby nie przytył, nie może być gruby. Problem jednak nie jest w ludzkim jedzeniu, bo tego nie dostaje, chyba, że ukradnie:shake:. Myślę, że jak kogoś znajdę chętnego do wizyty poadopcyjnej to sprawdzimy to jedzenie i może uda się opanować sytuację. Quote
Recommended Posts