Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poszłam sprawdzić na pocztę mailową bo pamiętałam, że pisałam do niej .... i nie zdawałam sobie sprawy, że ten czas tak szybko leci . Mój mail ma datę 22 styczeń. Zaraz zasiądę nad kolejnym mailem i będę męczyć aż do skutku.

Nooooo kombinuję ........ ale chyba dobrze kombinuję :razz::razz::razz:
Może jutro się przed Tobą otworzę ???? :lol::lol::lol:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']Poszłam sprawdzić na pocztę mailową bo pamiętałam, że pisałam do niej .... i nie zdawałam sobie sprawy, że ten czas tak szybko leci . Mój mail ma datę 22 styczeń. Zaraz zasiądę nad kolejnym mailem i będę męczyć aż do skutku.

Nooooo kombinuję ........ ale chyba dobrze kombinuję :razz::razz::razz:
[B]Może jutro się przed Tobą otworzę ???? :l[/B]ol::lol::lol:[/QUOTE]

Zapraszam serdecznie, kanapa;) jak zwykle czeka, kiedy chcesz:loveu:
Jakiś mnie nerw chwycił, już się boję, co wykombinowałaś:nerwy:

Posted

[quote name='agata51']Patos, moja wnusia zaliczyła drugi roczek! Podwójny całus w śnupę.[/QUOTE]

A torcik i świeczki gdzie?;)
Wiesz, że Patos wszystko wymiata;), ale by się cieszył:evil_lol:

Posted

Patosiątko o co Cię tu podejrzewają! Ze niby ty słodycze lubisz???
Patosiu, a możesz namówić Cioteczki, żeby wsparly nieletnią Dorcię na bazarku walentynkowym?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/201478-Walentynkowe-filmy-i-%C5%9Bwieczuszki-na-5-miesi%C4%99czn%C4%85-szor%C5%9Bciaczk%C4%99-Dor%C4%99-do-10.II.?p=16238152#post16238152[/url]

Posted

Irenko:loveu: .... nasza Madzia :loveu: żyje :lol: .... odezwała się do mnie na maila :eviltong:
A Patosek na pewno słodyczy nie jada. To mądry pies i wie, że słodycze są niezdrowe:evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']Irenko:loveu: .... nasza Madzia :loveu: żyje :lol: .... odezwała się do mnie na maila :eviltong:
A Patosek na pewno słodyczy nie jada. To mądry pies i wie, że słodycze są niezdrowe:evil_lol:[/QUOTE]

Dziekuje Wam dziewczyny za pamiec. Zyje i pcham do przodu jak sie tylko da. Bardzo za Wami tesknilam.[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac119/Freya73/kwiat.gif[/IMG]

[B]Irenko[/B], czekam na Twoje wytyczne, co ze srodkami.

Posted

[quote name='Freya73']Dziekuje Wam dziewczyny za pamiec. Zyje i pcham do przodu jak sie tylko da. Bardzo za Wami tesknilam.[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac119/Freya73/kwiat.gif[/IMG]

[B]Irenko[/B], czekam na Twoje wytyczne, co ze srodkami.[/QUOTE]

Za daleko mieszkasz...ja jeszcze dalej..tak juz jest ....cioteczki podpiszcie petycje

[URL]http://www.petycje.pl/6464[/URL]

Posted

Odwiedzam Patosia, zawsze pamietam o psinie....to dzieki niemu weszlam na dogo........druga byla Irenka ktora mi podpowiedziala, ze jest takie COS jak dogo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:..........Patosiu szczescia kochany:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='marysia55']Irenko:loveu: .... nasza Madzia żyje :lol: .... odezwała się do mnie na maila
A Patosek na pewno słodyczy nie jada. To mądry pies i wie, że słodycze są niezdrowe:evil_lol:
Czy Ty naprawdę piszesz o naszym Patosie?:evil_lol:
Też długo myślałam, że mamy anioła do adopcji:roll:,ale życie jest brutalne;)- Patos je wszystko.
Oczywiście, nie można mu odmówić mądrości:cool3: ( i sprytu), dokładnie wie, z kim może sobie na numery z podjadaniem pozwolić.

[quote name='Temida']To ja wpadnę do Patoska i moich ulubionych cioteczek :)
Całujemy Temidko:loveu::loveu:

[quote name='ela020']Odwiedzam Patosia, zawsze pamietam o psinie....to dzieki niemu weszlam na dogo........druga byla Irenka ktora mi podpowiedziala, ze jest takie COS jak dogo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:..........Patosiu szczescia kochany:loveu::loveu::loveu:

Elu, powinnaś mi chyba skopać pupę;) za to zaproszenie na dogo.
Teraz tylko łzy lecą:shake:

[quote name='Freya73']Dziekuje Wam dziewczyny za pamiec. Zyje i pcham do przodu jak sie tylko da. Bardzo za Wami tesknilam.

Irenko, czekam na Twoje wytyczne, co ze srodkami.

A ciocia Freya:loveu:, niech nie próbuje nas udobruchać kwiatuszkami;)
Jakiegoś karniaczka się wymyśli:evil_lol:
Co do środków, to już z góry dziękuję, odezwę się na pw. Psów w potrzebie nie ubywa :-(
A teraz rozliczenie konta Patoska, bo mamy nadwyżkę i musiałam działać na dwa fronty;), uzgodnić zasady z Fundacją i darczyńcami Patosa. Ponieważ w pierwszej kolejności powinnam brać pod uwagę zwroty na konto darczyńców nadwyżek, a ostanie wpłaty w grudniu były od Miki i Kocurka, pozwoliłam sobie wysłać do obu Pań pw. z propozycjami, w tym jedną taką, którą sama odrzucałam:evil_lol:
Obie Panie jednogłośnie odpowiedziały, że wybierają opcję przekazania środków na zwierzaki Fundacji "Zwierzę nie jest rzeczą" i w związku z tym 100,00+70,00 [FONT=Verdana]przekażę Biafrze, dorzucając pozostałą końcówkę w wysokości 75,55.
Biafra jeszcze o tym nie wie. Jak zwykle, Biafra o pomoc nie prosi, choć ten rok będzie z całą pewnością koszmarny finansowo:-(.
Jak już jestem przy finansach, to błagam o kontakt ze mną ( o ile czyta nadal wątek) Panią Ewę M. Wysłałam dwa maile i nic, cisza. Mam nadzieję, że nic się nie stało:shake:

[/FONT]

Posted

[quote name='marysia55']Irenko:loveu: .... nasza Madzia :loveu: żyje :lol: .... odezwała się do mnie na maila :eviltong:
A Patosek na pewno słodyczy nie jada. To mądry pies i wie, że słodycze są niezdrowe:evil_lol:[/QUOTE]

Irenka, a ja niby mam przeszkodzić mu spożywać te słodycze na wizycie poadopcyjnej????? ja sama mam problem z ograniczaniem się w tej kwestii:cool3: - to już uzależnienie. I ja go doskanale rozumiem:razz: .I żeby moje dziecko złego przykładu nie miało, że ciągle siedzę w słodyczach to jem w pracy i w nocy:evil_lol:

Posted

[quote name='feliksik']Irenka, a ja niby mam przeszkodzić mu spożywać te słodycze na wizycie poadopcyjnej????? ja sama mam problem z ograniczaniem się w tej kwestii:cool3: - to już uzależnienie. I ja go doskanale rozumiem:razz: .I żeby moje dziecko złego przykładu nie miało, że ciągle siedzę w słodyczach to jem w pracy i w nocy:evil_lol:[/QUOTE]

To już wiem, po kim Patos to ma:-x;)
I co najgorsze;) sama przecież taką przyszywaną mamusię wybrałam :evil_lol::evil_lol:
Jasny gwint;), chciałabym zobaczyć ten moment Haniu:loveu:, kiedy staniesz przed Patosem i patrząc mu w oczy powiesz : Nie wolno!!:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']chciałabym zobaczyć ten moment Haniu:loveu:, kiedy staniesz przed Patosem i patrząc mu w oczy powiesz : Nie wolno!!:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

:nono: :roflt: i jeszcze przegryzając czekoladę - już to widzę

Posted

[quote name='feliksik']:nono: :roflt: i jeszcze przegryzając czekoladę - już to widzę[/QUOTE]

Ręce teraz załamuję;), kogo ja poprosiłam o wizytę poadopcyjną.:evil_lol:
Już widzę te wnioski pokontrolne;):
1/ Patos jest niedożywiony:evil_lol:
2/ Patos ma w oczach głoda:evil_lol:
3/ Patosowi żałują nawet czekolady;)
Nic tylko apel ogłosić na wątku, z prośbą o wsparcie:mad:;)

Posted

[quote name='feliksik']:cool3: ale jeszcze będzie druga osoba ze mną - więc będzie wszystko pod kontrolą - najwyżej mnie też będzie kontrolować:evil_lol:[/QUOTE]

Mam nadzieję, że jak Madzia:loveu: wejdzie na watek, to nie napisze, że lubi bitą śmietanę i ogórki kiszone? :cool3:Najlepiej dwa w jednym;)
Bo efekt, tego może być tylko jeden;): wnioski pokontrolne nam się rozbudują o te przysmaki:evil_lol:.

Posted

[quote name='feliksik']:cool3: ale jeszcze będzie druga osoba ze mną - więc będzie wszystko pod kontrolą - najwyżej mnie też będzie kontrolować:evil_lol:[/QUOTE]

Będzie ciężko...
Bo ja też słodyczy nigdy, przenigdy nie odmawiam ;) :)

Posted

[quote name='magda222']Będzie ciężko...
Bo ja też słodyczy nigdy, przenigdy nie odmawiam ;) :)[/QUOTE]

Tego się spodziewałam;) Pozostaje mi tylko szukać trzeciej dziewczyny, która Was przypilnuje;)

Posted

[quote name='irenaka']Tego się spodziewałam;) Pozostaje mi tylko szukać trzeciej dziewczyny, która Was przypilnuje;)[/QUOTE] Irenko .... najlepiej wybierz jako trzecią osobę do komisji kogoś kto ma cukrzycę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale nie patrz w moją stronę :roll::diabloti: (wiesz, że mam przerwy w odwyku :p:p)

Posted

[quote name='irenaka']Tego się spodziewałam;) Pozostaje mi tylko szukać trzeciej dziewczyny, która Was przypilnuje;)

:multi::multi::multi: to nie jest ze mną tak źle jeszcze, jak inni też tak mają :multi::multi::multi:

Irenko, najemy się z Magdą przed wejściem:cool3: (Magda pamiętaj ostatnia czekoladka przed drzwiami i mi też o tym przypominaj) i potem wytłumaczymy Patoskowi co trzeba:evil_lol:
Gorzej będzie jak Państwo nas zaczną częstować...
Jakieś postanowienie sporo ponoworoczne chyba będę musiała wymyślić... ale ten co wynalazł słodycze to nobla powinien dostać haha

a z tym cukrzykiem też dobre:lol:

Posted

[quote name='feliksik']:multi::multi::multi: to nie jest ze mną tak źle jeszcze, jak inni też tak mają :multi::multi::multi:

Irenko, najemy się z Magdą przed wejściem:cool3: (Magda pamiętaj ostatnia czekoladka przed drzwiami i mi też o tym przypominaj) i potem wytłumaczymy Patoskowi co trzeba:evil_lol:
Gorzej będzie jak Państwo nas zaczną częstować...
Jakieś postanowienie sporo ponoworoczne chyba będę musiała wymyślić... ale ten co wynalazł słodycze to nobla powinien dostać haha

a z tym cukrzykiem też dobre:lol: tiaaaa , a potem chuchniecie Patoskowi tym swoim czekoladowym oddechem :evil_lol: i dopiero psiak będzie miał traumę :cool3: . Wcale bym sie nie zdziwiła gdyby nie chciał z Wami rozmawiać :mad:

Posted

[quote name='marysia55']tiaaaa , a potem chuchniecie Patoskowi tym swoim czekoladowym oddechem :evil_lol: i dopiero psiak będzie miał traumę :cool3: . Wcale bym sie nie zdziwiła gdyby nie chciał z Wami rozmawiać :mad:

Będzie chciał:evil_lol:, niestety nie znalazłam jeszcze TEJ trzeciej do pilnowania Madzi i Hani, więc będzie przekupstwo i pewnie czekoladki.

Zapraszam na bazarek. Jest chyba jeszcze ktoś przy forsie?;):

http://www.dogomania.pl/threads/201770-Wisiorki-dla-Bojki-w-cenie-10-00-golfy-i-buty-Bazarek-do-dnia-14.02.2011-godz.-20