Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7']"Nie wstawaj od stolika bez persa lub[B] jamnika[/B]"

geeeeeeeeeeenialne[/QUOTE]

Nie znałaś tej akcji? Jest GENIALNA!!!:multi:I myślę, że pomysł można podrzucić na stronkę jamników

Posted

[quote name='irenaka']Nie znałaś tej akcji? Jest GENIALNA!!!:multi:I myślę, że pomysł można podrzucić na stronkę jamników[/QUOTE]

Już mi się podoba, a nawet jestem zachwycona

Posted

[quote name='Isadora7']Już mi się podoba, a nawet jestem zachwycona[/QUOTE]

To teraz tylko zrealizować pomysł;)

Freya:loveu::loveu::loveu:
Ogromnie dziękuję za pamięć i kartkę z życzeniami, właśnie ją przeczytałam:bigcool:
Jesteś niesamowita!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='feliksik'][B]Asior[/B], a ja z rana piosenkę puściłam i ryczę jak bóbr. Genialne, jak kogoś to nie złapie za serce to nie jest człowiekiem[/QUOTE]

a wiesz, ze mi się ta piosenka średnio podobała :) tylko kiedy się tak jej nasłuchałam kiedy robiłam filmik, to tak mi się spodobała, ze teraz co chwilę ją nucę :)

[quote name='Isadora7']"Nie wstawaj od stolika bez persa lub[B] jamnika[/B]"

geeeeeeeeeeenialne[/QUOTE]

wariatka :megagrin:

Posted

[quote name='Asior']a wiesz, ze mi się ta piosenka średnio podobała :) tylko kiedy się tak jej nasłuchałam kiedy robiłam filmik, to tak mi się spodobała, ze teraz co chwilę ją nucę :)

[COLOR=red][B]wariatka[/B][/COLOR] :megagrin:[/QUOTE]

zaznaczę żeby nie zniknęło, zapamiętam oczywiście :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[COLOR=red][B][URL="http://img695.imageshack.us/i/chomikimageaspxm.gif/"][IMG]http://img695.imageshack.us/img695/2158/chomikimageaspxm.gif[/IMG][/URL]

KOCHANI!
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę WAM WSZYSTKIM
zdrowia, szczęścia, wszelkiej pomyślności,
codziennej radości i uśmiechu na twarzy,
bezkresu dobra za pomoc, którą niesiecie innym istotą
i spełnienia najskrytszych marzeń.

Dziękuję WAM za wsparcie i serce jakim obdarowywaliście mnie każdego dnia.[/B][/COLOR]

Posted

[CENTER][LEFT][B][COLOR=darkgreen]Dziękuję pięknie dziewczyny za życzenia!!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]:x-mas:[/COLOR][/B]:tree1::x-mas:

[SIZE=3][B][COLOR=darkgreen]Życzę, by Święta były wyjątkowe i wspaniałe dla Was wszystkich!!![/COLOR][/B][/SIZE]

[/LEFT]
[LEFT][B][COLOR=darkgreen]Z całą pewnością będą niezwykłe dla Patoska:loveu:, bo [/COLOR][/B][B][COLOR=darkgreen]pod choinką będzie czekał prezent:multi:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]I będzie to zapewne pierwszy prezent świąteczny jaki w życiu dostanie!!![/COLOR][/B][B][COLOR=darkgreen]:multi:[/COLOR][/B] [/LEFT]
[/CENTER]

[video=youtube;lQEv6OPsvfY]http://www.youtube.com/watch?v=lQEv6OPsvfY[/video]

Posted

[quote name='Kocurek']Patosku duzo szczescia w nowym domku Tobie zycze no i przede wszystkim Wesolych Swiat i smakowitej kosci pod choinka:)Tule czule i miziam w nosek:)[/QUOTE]

Patosek będzie miał CUD Święta:).
Ucałuj ode mnie Asiu wszystkich, mam nadzieję, że udało Ci się przyjechać do Polski i że będą to Święta wyjątkowo rodzinne:angel:

Posted

[CENTER][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/682/bomka.jpg[/IMG][/CENTER]
[COLOR="#0000ff"][CENTER][B]Szczęście nadaje sens życiu,
to magia w Twym sercu zaklęta.
Nie pozwól mu zostać w ukryciu,
podaruj je bliskim w święta ...
życzę pogodnych i rodzinnych
Świąt Bożego Narodzenia
W gronie najbliższych, których kochamy
i przy których do końca trwamy.
[/B][/CENTER][/COLOR]

Posted

[quote name='irenaka']Patosek będzie miał CUD Święta:).
Ucałuj ode mnie Asiu wszystkich, mam nadzieję, że udało Ci się przyjechać do Polski i że będą to Święta wyjątkowo rodzinne:angel:[/QUOTE]

Super wiadomosc na swieta...Patosku powodzenia!!!

Posted

No nie wierzę:shake: ... wszystkich wymiotło na wątek Amorka i zapomnieli o Patosku. To, że psiak szczęśliwy i we własnym domku nie znaczy że cioteczki nie mają tu zaglądać :roll: chociażby po to aby naładować w siebie trochę pozytywnej energii:lol:. Przyda sie na innych wątkach:cool3:

Posted

Kochani - sory za ofka, ale na gwałt potrzebuje kogoś z Rawy Mazowieckiej, albo okolic na wizytę przedadopcyjną. Sznupeczka moglaby juz w ten wekend jechać do ds do Rawy. Panstwo zdecydowani, pan chetny nawet po kogoś gdzies podjechac, byle by w ten wekend mógł już po młodą przyjechać do Krakowa

Posted

[quote name='ela020']Patosiu kochany szczesciarzu jak minely swieta?..miziam za uszkiem, miziania nigdy nie dosc:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

No właśnie, przydałyby się jakieś wieści od Patoska. Wpłaciłam dzisiaj zaległą kasę, aby po Patuli jakieś tam długi nie zostały. Sorki, że tak późno, ale jak to mówią " z pustego Salomon ....."

Posted

[quote name='marysia55']Patuliński ... chociaż wieści z nowego domku 'niet' ... ja wierzę, że ci jest tam dobrze jak w niebie :)[/QUOTE]

Patoskowi i Wszystkim cioteczkom psiaczkom, kotkom...
[INDENT][COLOR=red][B]Niech w Nowym Roku - [/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]świat będzie dla Ciebie, [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]pełen ciepła... [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]radości...i Przyjaciół... [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]miłości...serdeczności... [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]pogody ducha... [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Najwspanialszego... [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Pełnego uroku - [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Nowego Roku 2011!!! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]By miłość królowała! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]By radość panowała! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]By szczęście Ciebie szukało! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]I zdrowie dopisywało!”[/COLOR][/B]

[COLOR=red][B]Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala[/B][/COLOR]

Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu

[URL="http://www.dogomania.pl/attachment.php?attachmentid=5763&d=1293743911"][IMG]http://www.dogomania.pl/attachment.php?attachmentid=5763&d=1293743911&thumb=1[/IMG][/URL]
[/INDENT]

Posted

[CENTER][SIZE=4]Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje. [/SIZE]
[SIZE=4]Zapomnij o wszystkich nieudanych dniach, przekreśl niewarte w pamięci chwile i wejdź w Nowy Rok 2011[/SIZE]
[SIZE=4] jak w nowej sukni wchodzi się na najwspanialszy bal świata.[/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]Zdrowia i wielu niezapomnianych chwil,[/SIZE]
[SIZE=4]zycza Magda[/SIZE][/CENTER]