Isadora7 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 "Nie wstawaj od stolika bez persa lub[B] jamnika[/B]" geeeeeeeeeeenialne Quote
irenaka Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 [quote name='Isadora7']"Nie wstawaj od stolika bez persa lub[B] jamnika[/B]" geeeeeeeeeeenialne[/QUOTE] Nie znałaś tej akcji? Jest GENIALNA!!!:multi:I myślę, że pomysł można podrzucić na stronkę jamników Quote
Isadora7 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='irenaka']Nie znałaś tej akcji? Jest GENIALNA!!!:multi:I myślę, że pomysł można podrzucić na stronkę jamników[/QUOTE] Już mi się podoba, a nawet jestem zachwycona Quote
irenaka Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 [quote name='Isadora7']Już mi się podoba, a nawet jestem zachwycona[/QUOTE] To teraz tylko zrealizować pomysł;) Freya:loveu::loveu::loveu: Ogromnie dziękuję za pamięć i kartkę z życzeniami, właśnie ją przeczytałam:bigcool: Jesteś niesamowita!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Asior Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='feliksik'][B]Asior[/B], a ja z rana piosenkę puściłam i ryczę jak bóbr. Genialne, jak kogoś to nie złapie za serce to nie jest człowiekiem[/QUOTE] a wiesz, ze mi się ta piosenka średnio podobała :) tylko kiedy się tak jej nasłuchałam kiedy robiłam filmik, to tak mi się spodobała, ze teraz co chwilę ją nucę :) [quote name='Isadora7']"Nie wstawaj od stolika bez persa lub[B] jamnika[/B]" geeeeeeeeeeenialne[/QUOTE] wariatka :megagrin: Quote
Isadora7 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Asior']a wiesz, ze mi się ta piosenka średnio podobała :) tylko kiedy się tak jej nasłuchałam kiedy robiłam filmik, to tak mi się spodobała, ze teraz co chwilę ją nucę :) [COLOR=red][B]wariatka[/B][/COLOR] :megagrin:[/QUOTE] zaznaczę żeby nie zniknęło, zapamiętam oczywiście :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
marysia55 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 a ja sobie posłucham jej jutro czyli dzisiaj ale w dzień ... bo nie chcę budzić 'towarzystwa', które zgodnie z naturą śpią o tej porze ... tylko ja buszuje o dogo:diabloti: Quote
agata51 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Nie lubię, ale co tam - wesołych świąt wszystkim [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_2_73.gif[/IMG] Quote
Temida Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [COLOR=red][B][URL="http://img695.imageshack.us/i/chomikimageaspxm.gif/"][IMG]http://img695.imageshack.us/img695/2158/chomikimageaspxm.gif[/IMG][/URL] KOCHANI! Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę WAM WSZYSTKIM zdrowia, szczęścia, wszelkiej pomyślności, codziennej radości i uśmiechu na twarzy, bezkresu dobra za pomoc, którą niesiecie innym istotą i spełnienia najskrytszych marzeń. Dziękuję WAM za wsparcie i serce jakim obdarowywaliście mnie każdego dnia.[/B][/COLOR] Quote
irenaka Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 [CENTER][LEFT][B][COLOR=darkgreen]Dziękuję pięknie dziewczyny za życzenia!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]:x-mas:[/COLOR][/B]:tree1::x-mas: [SIZE=3][B][COLOR=darkgreen]Życzę, by Święta były wyjątkowe i wspaniałe dla Was wszystkich!!![/COLOR][/B][/SIZE] [/LEFT] [LEFT][B][COLOR=darkgreen]Z całą pewnością będą niezwykłe dla Patoska:loveu:, bo [/COLOR][/B][B][COLOR=darkgreen]pod choinką będzie czekał prezent:multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]I będzie to zapewne pierwszy prezent świąteczny jaki w życiu dostanie!!![/COLOR][/B][B][COLOR=darkgreen]:multi:[/COLOR][/B] [/LEFT] [/CENTER] [video=youtube;lQEv6OPsvfY]http://www.youtube.com/watch?v=lQEv6OPsvfY[/video] Quote
Kocurek Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Patosku duzo szczescia w nowym domku Tobie zycze no i przede wszystkim Wesolych Swiat i smakowitej kosci pod choinka:)Tule czule i miziam w nosek:) Quote
irenaka Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 [quote name='Kocurek']Patosku duzo szczescia w nowym domku Tobie zycze no i przede wszystkim Wesolych Swiat i smakowitej kosci pod choinka:)Tule czule i miziam w nosek:)[/QUOTE] Patosek będzie miał CUD Święta:). Ucałuj ode mnie Asiu wszystkich, mam nadzieję, że udało Ci się przyjechać do Polski i że będą to Święta wyjątkowo rodzinne:angel: Quote
magda222 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt wszystkim!!! :tree1: Quote
marysia55 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 [CENTER][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/682/bomka.jpg[/IMG][/CENTER] [COLOR="#0000ff"][CENTER][B]Szczęście nadaje sens życiu, to magia w Twym sercu zaklęta. Nie pozwól mu zostać w ukryciu, podaruj je bliskim w święta ... życzę pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia W gronie najbliższych, których kochamy i przy których do końca trwamy. [/B][/CENTER][/COLOR] Quote
ela020 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Zdrowych, radosnych Swiat,pełnych milosci zycze wszystkim Quote
agata51 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 "Ja przelotem, z gwiazdki tej, być na ziemi to mi lżej..." Quote
coronaaj Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [quote name='irenaka']Patosek będzie miał CUD Święta:). Ucałuj ode mnie Asiu wszystkich, mam nadzieję, że udało Ci się przyjechać do Polski i że będą to Święta wyjątkowo rodzinne:angel:[/QUOTE] Super wiadomosc na swieta...Patosku powodzenia!!! Quote
marysia55 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 No nie wierzę:shake: ... wszystkich wymiotło na wątek Amorka i zapomnieli o Patosku. To, że psiak szczęśliwy i we własnym domku nie znaczy że cioteczki nie mają tu zaglądać :roll: chociażby po to aby naładować w siebie trochę pozytywnej energii:lol:. Przyda sie na innych wątkach:cool3: Quote
AMIGA Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Kochani - sory za ofka, ale na gwałt potrzebuje kogoś z Rawy Mazowieckiej, albo okolic na wizytę przedadopcyjną. Sznupeczka moglaby juz w ten wekend jechać do ds do Rawy. Panstwo zdecydowani, pan chetny nawet po kogoś gdzies podjechac, byle by w ten wekend mógł już po młodą przyjechać do Krakowa Quote
ela020 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Patosiu kochany szczesciarzu jak minely swieta?..miziam za uszkiem, miziania nigdy nie dosc:loveu::loveu::loveu: Quote
Miki Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='ela020']Patosiu kochany szczesciarzu jak minely swieta?..miziam za uszkiem, miziania nigdy nie dosc:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] No właśnie, przydałyby się jakieś wieści od Patoska. Wpłaciłam dzisiaj zaległą kasę, aby po Patuli jakieś tam długi nie zostały. Sorki, że tak późno, ale jak to mówią " z pustego Salomon ....." Quote
marysia55 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Patuliński ... chociaż wieści z nowego domku 'niet' ... ja wierzę, że ci jest tam dobrze jak w niebie :) Quote
coronaaj Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='marysia55']Patuliński ... chociaż wieści z nowego domku 'niet' ... ja wierzę, że ci jest tam dobrze jak w niebie :)[/QUOTE] Patoskowi i Wszystkim cioteczkom psiaczkom, kotkom... [INDENT][COLOR=red][B]Niech w Nowym Roku - [/B][/COLOR] [B][COLOR=red]świat będzie dla Ciebie, [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]pełen ciepła... [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]radości...i Przyjaciół... [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]miłości...serdeczności... [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]pogody ducha... [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Najwspanialszego... [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Pełnego uroku - [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Nowego Roku 2011!!! [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]By miłość królowała! [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]By radość panowała! [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]By szczęście Ciebie szukało! [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]I zdrowie dopisywało!”[/COLOR][/B] [COLOR=red][B]Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala[/B][/COLOR] Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu [URL="http://www.dogomania.pl/attachment.php?attachmentid=5763&d=1293743911"][IMG]http://www.dogomania.pl/attachment.php?attachmentid=5763&d=1293743911&thumb=1[/IMG][/URL] [/INDENT] Quote
Freya73 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [CENTER][SIZE=4]Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje. [/SIZE] [SIZE=4]Zapomnij o wszystkich nieudanych dniach, przekreśl niewarte w pamięci chwile i wejdź w Nowy Rok 2011[/SIZE] [SIZE=4] jak w nowej sukni wchodzi się na najwspanialszy bal świata.[/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4]Zdrowia i wielu niezapomnianych chwil,[/SIZE] [SIZE=4]zycza Magda[/SIZE][/CENTER] Quote
Recommended Posts