AMIGA Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='irenaka'] Irenka wie jedno;), Amiga będzie bardzo szczęśliwa w Nowym Roku;). Ja tez [/QUOTE] A co Ty jak "Cyganka Ci prawdę powie" :evil_lol: Quote
marysia55 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='AMIGA']A co Ty jak "Cyganka Ci prawdę powie" :evil_lol:[/QUOTE] kurcze może Irenka wie coś o czym Ty sie dopiero dowiesz:evil_lol: Quote
Asior Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 strasznie sie cieszę, e po tylu miesiącach bezdomności Patosiński ma domek!!! Teraz tylko Amor i Irenka będzie najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem :) Quote
marysia55 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Asior']strasznie sie cieszę, e po tylu miesiącach bezdomności Patosiński ma domek!!! Teraz tylko Amor i Irenka będzie najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem :)[/QUOTE] faktycznie ... teraz Amor będzie [B]numerem 1[/B]:lol: Quote
gonia66 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='marysia55']faktycznie ... teraz Amor będzie [B]numerem 1[/B]:lol:[/QUOTE]Czyli[I][B] "AMOR NAMBER ŁAN":):):) [/B] [/I] Quote
marysia55 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='gonia66']Czyli[I][B] "AMOR NAMBER ŁAN":):):) [/B] [/I][/QUOTE] oczywiście i dlatego przenosimy się na jego wątek i będziemy wiernie kibicować Amorkowi:lol: Quote
gonia66 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='marysia55']oczywiście i dlatego przenosimy się na jego wątek i będziemy wiernie kibicować Amorkowi:lol:[/QUOTE] Nom ja juz mu od dawna kibicuje, bardziej w roli sławnego "podczytywacza";) Ale info mam czesto bezposrednio od Irenaki:) masz jednak rację Marys...trza zbierac manatki- nic tu po nas- tu juz tylko mozemy sie załapac na "gościnne wystepy" i cieszyc oko wraz z każda przeczytana wiadomoscia i nowym zdjeciem...poczekajmy moze jeszcze tylko na zmiane tytułu..ja jzu sie nie moge doczekac, ale poki co- wole trzymac wartę (oczywiście razem z Tobą;)):D Quote
marysia55 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Nooo ...jak by nie było w "kupie' raźniej :) Quote
gonia66 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='marysia55']Nooo ...jak by nie było w "kupie' raźniej :)[/QUOTE]Hheheheh...w takim razie czekamy (nie)cierpliwie:p Quote
irenaka Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 [quote name='wenucja']a jednak mam prorocze sny ;) oby się wszystkie spełniały tak jak ten, który śnił mi się dokładnie miesiąc temu ;) ps. ja dalej czekam na relacje z Patosowego domu :P i zdjątkaaa jakieś ;) okropna jestem :P[/QUOTE] Wiesz Wenucja:loveu:, że też o tym myślałam jak wracałam już po adopcji Patoska do domu? Ty pierwsza miałaś sen i przeczucia co do domku Patoska. A z ostatnich wiadomości od Patosa wynika, że powinnam jednak jakąś reklamację;) u Sylwii złożyć:evil_lol::evil_lol: Patos nie umie sobie zaparzyć herbatki w filiżance:evil_lol::evil_lol: Nasza mordeczka kochana wyciągnął herbatę z szafki i chyba czuł się bezradny;), bo nie próbował konsumować;). Pan Michał twierdzi, że jest bardzo grzeczny, choć oczywiście sprawdza na ile może sobie pozwolić. Nie wolno mu nic ściągać ze stołu, ale jak Pan Michał zwraca mu uwagę, to ma taką biedną minkę, smutne oczy;), że człowiekowi serce pęka. My tą minkę znamy i się nie damy;) Patulka czuje się wspaniale, uśmiech na pyszczku jest, ogon do góry też, wiec pewnie mu się wszystko podoba.Oczywiście oprócz tego, że ma ograniczenia w jedzeniu, bo zjadłby wszystko, co tylko widzi:shake:. Zdjęć nie mam, może poproszę DS o jakieś świąteczne, wtedy natychmiast wkleję. A do reszty dziewczyn:loveu::loveu:!! Oczywiście serdecznie zapraszam na wątek Amorka, będę przeszczęśliwa, jak będziecie dalej z moimi podopiecznymi. Amorek dzisiaj przyjedzie do mnie do domu:multi: ( bardzo dziękuję Paulince), bo ja nadal jestem niedoleczona i nie pojechałam do hotelu. Postaram się jakieś zdjecia wkleić, pewnie będzie to wieczorkiem. Mam nadzieję, że bajzelek który mam w domu nie będzie przeszkadzał Amorkowi?:cool3: Jak sądzicie? Zapraszam dziewczyny do Amorka: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/172425-Krak%C3%B3w-Amor-z-Krzyczek-szuka-DT?p=15951273#post15951273"]http://www.dogomania.pl/threads/172425-Kraków-Amor-z-Krzyczek-szuka-DT?p=15951273#post15951273[/URL] A tak w ogóle i szczególe;), to myślałam, że te święta będę mieć do niczego. A zapowiadają się wspaniale!!!!:multi::multi: Quote
yunona Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 I my też bardzo się bardzo cieszymy, że Patosik ma już ukochany domek.:loveu::multi::multi: Po cichutku podczytywałam ten wspaniały wątek i kibicowałam Patoskowi.:lol: Wspaniały prezent świąteczny. Oby mu się już szczęśliwie wiodło w nowym domku!:loveu: Quote
gonia66 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 No i doczekałam się zmiany tytułu!!!!!!!!:):) Jupi!!!!!:):):) Quote
Freya73 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Do tej pory nie moge uwierzyc, jakos to do mnie nie dociera ale jestem przeszczesliwa. Najwspanialsza wiadomosc, dlugo takiej nie otrzymalam. Patosku, teraz zycze Ci tylko samych slonecznych dni, milosc juz znalazles. Quote
irenaka Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 [quote name='yunona']I my też bardzo się bardzo cieszymy, że Patosik ma już ukochany domek.:loveu::multi::multi: Po cichutku podczytywałam ten wspaniały wątek i kibicowałam Patoskowi.:lol: Wspaniały prezent świąteczny. Oby mu się już szczęśliwie wiodło w nowym domku!:loveu:[/QUOTE] Ja jestem zawsze pełna podziwu dla tych co podczytywali:loveu:,bo wątek jest wyjątkowo długi i na dodatek dla wielu z nas momentami stawał się bardzo osobisty i prywatny. Byliśmy tu razem na dobre i na złe dla Patoska, ale i dla siebie. Miałam to szczęście, że mogłam dzięki Patoskowi poznać niezwykłych ludzi, ciepłych i serdecznych. Patos to szczęściarz i ja też!! [quote name='gonia66']No i doczekałam się zmiany tytułu!!!!!!!!:):) Jupi!!!!!:):):)[/QUOTE] A może taki być? ;) Bo nawet Was nie pytałam? Może coś zmienić? [quote name='Freya73']Do tej pory nie moge uwierzyc, jakos to do mnie nie dociera ale jestem przeszczesliwa. Najwspanialsza wiadomosc, dlugo takiej nie otrzymalam. Patosku, teraz zycze Ci tylko samych slonecznych dni, milosc juz znalazles.[/QUOTE] [CENTER]Madzia, całuję i przytulam!!!!:loveu::loveu:[/CENTER] [CENTER]W środku zimy, wbrew pogodzie za oknem świeci słoneczko, bo zaufaliśmy iskierce nadziei:-):-)[/CENTER] [CENTER]Znalazłam na tym wątku diamenty... pomimo tandety która nas otacza. Dziękuję dziewczyny za wszystko!!!:Rose::Rose: To dla Was:loveu::loveu:[/CENTER] [CENTER][video=youtube;pBG4RsGtguM]http://www.youtube.com/watch?v=pBG4RsGtguM[/video][/CENTER] Quote
gonia66 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 No i u naszego PAtoska zrobiło się nastrojowo, doniosle ...jednym slowem- [I][B]patetycznie[/B][/I]:D:D:) Quote
Asior Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 to ja może wypromuje najnowszą piosenkę napisaną dla Krakowskiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami, zachęcającą do wpłacania 1% podatku na naszą instytucję ;) [video=youtube;N_zPblZ28Bw]http://www.youtube.com/watch?v=N_zPblZ28Bw[/video] wszystkie zdjecia (oprócz dwóch) są moje ;) Quote
irenaka Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Wiesz Asiorku, miałam właśnie pomysł, żeby tą piosenkę tu wrzucić.Jest piękna!!!:multi::multi: A kto robił filmik? Quote
magenka1 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Bardzo wzruszająca jest ta piosenka z połączeniem tych zdjęć to normalnie się chce się ryczeć Quote
ela020 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='Asior']to ja może wypromuje najnowszą piosenkę napisaną dla Krakowskiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami, zachęcającą do wpłacania 1% podatku na naszą instytucję ;) [video=youtube;N_zPblZ28Bw]http://www.youtube.com/watch?v=N_zPblZ28Bw[/video] wszystkie zdjecia (oprócz dwóch) są moje ;)[/QUOTE].....przecudna piosenka, chwyta za serce.......:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
irenaka Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [quote name='magenka1']Bardzo wzruszająca jest ta piosenka z połączeniem tych zdjęć to normalnie się chce się ryczeć[/QUOTE] A ja beksa jestem, przyznaję, więc mi same łzy kapały jak oglądałam:placz: Na szczęście humorek poprawił mi się po rozmowie z Panem Michałem:loveu:. Rozczulił mnie facet na maxa. Muszę zapytać Pani Kasi, gdzie się szuka takiego męża;), gdyby któraś z dziewczyn szukała kandydata. Nasz Patos usypia w kuchni a wieczorem Pan Michał przenosi go na górę, żeby spał z rodzinką. Wymiękłam:-o, ponad trzydzieści kilo wagi dźwigać po tych schodach które mają, to trzeba mieć kondychę. Oczywiście Patula już sobie pozwala;) i złodziejstwo kwitnie:lmaa:. Zapomniał nasz przystojniak, czego uczyła ciocia Sylwia:loveu:.Ma na sumieniu sześć klusek śląskich ( zwalić winy na Kinga się nie dało) i przegląd śmietnika, bo może znajdzie się tam coś zjadliwego:cool3: Niestety;), nic nie dało się zjeść ani wylizać, więc rozczarowanie było wielkie:evil_lol::evil_lol: Strasznie się Patoskowi:loveu: podoba ogródek, biega i zaczyna rozrabiać z Kingiem. Między chłopakami jest zgoda i trzymają sztamę;), co mnie bardzo cieszy!!!! Oby tak dalej!!! Quote
Miki Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 A ja głupia ciągle nie mogę uwierzyć w to szczęście. Chyba też się poszczypię, może wtedy do mnie dotrze:evil_lol:. Quote
Asior Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='irenaka']Wiesz Asiorku, miałam właśnie pomysł, żeby tą piosenkę tu wrzucić.Jest piękna!!!:multi::multi: A kto robił filmik?[/QUOTE] ja, a co?? ;) Quote
ela020 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='irenaka']A ja beksa jestem, przyznaję, więc mi same łzy kapały jak oglądałam:placz: Na szczęście humorek poprawił mi się po rozmowie z Panem Michałem:loveu:. Rozczulił mnie facet na maxa. Muszę zapytać Pani Kasi, gdzie się szuka takiego męża;), gdyby któraś z dziewczyn szukała kandydata. Nasz Patos usypia w kuchni a wieczorem Pan Michał przenosi go na górę, żeby spał z rodzinką. Wymiękłam:-o, ponad trzydzieści kilo wagi dźwigać po tych schodach które mają, to trzeba mieć kondychę. Oczywiście Patula już sobie pozwala;) i złodziejstwo kwitnie:lmaa:. Zapomniał nasz przystojniak, czego uczyła ciocia Sylwia:loveu:.Ma na sumieniu sześć klusek śląskich ( zwalić winy na Kinga się nie dało) i przegląd śmietnika, bo może znajdzie się tam coś zjadliwego:cool3: Niestety;), nic nie dało się zjeść ani wylizać, więc rozczarowanie było wielkie:evil_lol::evil_lol: Strasznie się Patoskowi:loveu: podoba ogródek, biega i zaczyna rozrabiać z Kingiem. Między chłopakami jest zgoda i trzymają sztamę;), co mnie bardzo cieszy!!!! Oby tak dalej!!![/QUOTE]...I to jest własnie Irenko ten cudny domek Patosia....:loveu::loveu: Quote
irenaka Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 [quote name='Asior']ja, a co?? ;)[/QUOTE] Jak to co? Świetnie zrobiony film i co najdziwniejsze tipsów nie widzę:evil_lol:. Do tej pory to była podstawa dobrze;) zrobionego filmu poświęconego pomocy dla psów. Gratuluję Asiu!!! A Patos dalej zadowolony i szczęśliwy!!!:multi::multi: Quote
feliksik Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [B]Asior[/B], a ja z rana piosenkę puściłam i ryczę jak bóbr. Genialne, jak kogoś to nie złapie za serce to nie jest człowiekiem Quote
Recommended Posts