Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIGA']Strasznie jestem ciekawa czy byl jakiś sensowny telefon po Dzienniku? A tu od rana żadnych wieści :-([/QUOTE]

coś sie nam Irenka 'zbiesiła' :)
Patosek i znowu nocne mizianki :)

Posted

[quote name='AMIGA']Strasznie jestem ciekawa czy byl jakiś sensowny telefon po Dzienniku? A tu od rana żadnych wieści :-([/QUOTE]

Olu, nie ma mnie na dogo od dwóch dni i pewnie jeszcze trochę nie będzie, bo muszę wyleżeć choróbsko. Gdyby był sensowny telefon, to pewnie bym na dogo wskoczyła.
Muszę się pozbierać trochę do niedzieli, bo jedziemy razem z Sylwią ( dziękuję:loveu:) na sprawdzenie tego domku.
Trzymajcie kciuki;).
A teraz lulu

Posted

[quote name='irenaka']Olu, nie ma mnie na dogo od dwóch dni i pewnie jeszcze trochę nie będzie, bo muszę wyleżeć choróbsko. Gdyby był sensowny telefon, to pewnie bym na dogo wskoczyła.
Muszę się pozbierać trochę do niedzieli, bo jedziemy razem z Sylwią ( dziękuję:loveu:) na sprawdzenie tego domku.
Trzymajcie kciuki;).
A teraz lulu[/QUOTE]

W takim razie szybkiego powrotu do zdrowia!!! ;)

Posted

[quote name='irenaka']Olu, nie ma mnie na dogo od dwóch dni i pewnie jeszcze trochę nie będzie, bo muszę wyleżeć choróbsko. Gdyby był sensowny telefon, to pewnie bym na dogo wskoczyła.
Trzymajcie kciuki;).
[B]A teraz lulu[/B][/QUOTE] jakie 'lulu' :crazyeye: w środku dnia. Irenka :loveu: jak Ci potrzebne jakieś dogrzewanie to ja służę swoim ' podwyższonym ciśnieniem'. Wiesz jakie ONO ciepłe:evil_lol: ... bardzo chętnie je oddam w dobre ręce :cool3:
Patosek , ty dalej żyj psiaku w 'nieświadomości' to na prawdę błogie uczucie :lol:

Posted

[quote name='marysia55'] Irenka :loveu: jak Ci potrzebne jakieś dogrzewanie to ja służę swoim ' podwyższonym ciśnieniem'. Wiesz jakie ONO ciepłe:evil_lol: ... bardzo chętnie je oddam w dobre ręce :cool3:
[/QUOTE]

A ja służę swoim sadełkiem - też jest baaaardzo cieplutkie.
A tak na serio - kuruj się kobieto, kuruj, bo jak się będziesz jutro źle czuła, to i nowy domek zobaczysz w czarnych barwach. Oj jak mnie skręca, żeby już coś wiedzieć

Posted

Irenko , na którą godzinę jutro kumulacja kciuków potrzebna .
Mam nadzieję , kociaku że już się lepiej czujesz ?
Wszystkiego tylko dobrego życzę .

Posted

[quote name='marysia55']jakie 'lulu' :crazyeye: w środku dnia. Irenka :loveu: jak Ci potrzebne jakieś dogrzewanie to ja służę swoim ' podwyższonym ciśnieniem'. Wiesz jakie ONO ciepłe:evil_lol: ... bardzo chętnie je oddam w dobre ręce :cool3:
Patosek , ty dalej żyj psiaku w 'nieświadomości' to na prawdę błogie uczucie :lol:[/QUOTE]

A ja kocham takie śróddzienne lulu. Moi wracają po 18., karmię i zalegam na kanapie. Psiaki się biją o miejsce obok mnie, ja oczy staram się otwierać jak najszerzej, jeszcze jakimś cudem fakty ogarnę, ale kropki nad i to już niekoniecznie. Jedno oko otwieram na szkiełko, a potem, wyspana, z tymczasikiem na nocny spacer się udaję. Wpadnę na dogo, zajrzę, gdzie muszę i do rana zleci.

Patos, to, co mogę ci dać, Sylwia daje ci z nawiązką. Ale co tam - całus w śnupę.

Posted

odpowiedź idzie prosto od nas Irenka wróciła do łóżeczka żeby się wykurować ..... z naszego dzisiejszego wyjazdu mogę powiedzieć tyle : dom duży ogród duży Patos miałby fajnego kompana i teren do zabaw i rozsądnych oraz odpowiedzialnych właścicieli .....jednogłośnie z Irenką jesteśmy na TAK co do adopcji temat otwarty (pozostawiamy to do decyzji państwa u których dzisiaj byliśmy) , ustalona jest ewentualna konfrontacja Patosa z pieskiem na naszym terenie ..... to tyle nic dodać nic ująć

Posted

[quote name='AMIGA']Czyli tak naprawdę to nadal czekamy na decyzję. [B]Ale jest jakieś światełko w tunelu[/B][/QUOTE]mam nadzieję, że to światełko zacznie coraz mocniej świecić.

Posted

[quote name='Miki']Dzień dobry Patosku! Jestem spóźniona z wpłatą, ale się poprawię.[/QUOTE]

Ja też zalegam :oops: Wyślę w tym tygodniu za 2 miesiące.

Matko, ten domek z głowy mi wyjść nie może [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_12_11.gif[/IMG]

Posted

[quote name='sylwiairys']odpowiedź idzie prosto od nas Irenka wróciła do łóżeczka żeby się wykurować ..... z naszego dzisiejszego wyjazdu mogę powiedzieć tyle : dom duży ogród duży Patos miałby fajnego kompana i teren do zabaw i rozsądnych oraz odpowiedzialnych właścicieli .....jednogłośnie z Irenką jesteśmy na TAK co do adopcji temat otwarty (pozostawiamy to do decyzji państwa u których dzisiaj byliśmy) , ustalona jest ewentualna konfrontacja Patosa z pieskiem na naszym terenie ..... to tyle nic dodać nic ująć[/QUOTE]

[quote name='sylwiairys']Na sobotę jesteśmy umówieni na spotkanie w Krakowie Patosa z państwem i ich piesiem[/QUOTE]

Sylwia:loveu:, bardzo Ci dziękuję za przekazanie dziewczynom dobrych wieści.
Dodam tylko, że domek jest OK, gdyby nie moja nabyta nieufność, to bym się już dzisiaj cieszyła.

A Mikołaj był już u Was? Bo jeżeli nie, to pewnie Wasz list nie doszedł:evil_lol:.

[video=youtube;7qVTSgwGZWE]http://www.youtube.com/watch?v=7qVTSgwGZWE&feature=related[/video]