Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']tak, bo MY to "rycerze Zawiszy" :p:p:p[/QUOTE]Taaaaaaaaaa...spiący rycerze chyba;):p

[quote name='Temida']Tak jest Marysiu. :) Zawsze na straży.[/QUOTE]hihihi...zawsze..."w południe";);):D

Posted

[quote name='Asior'][URL]http://chwiladlapupila.pl/informacje/schronisko-dla-zwierzat-w-krzyczkach/[/URL]
Patosek dzięki uprzejmości Andrzejka na Chwili dla Pupila :)[/QUOTE]

Asiu, ogromnie dziękuję Tobie i Panu Andrzejkowi za pomoc i szansę dla moich podopiecznych.
Taki promyczek nadziei w tych fatalnych ostatnio dla mnie dniach:-(

Posted

irenaka napisał(a):
Asiu, ogromnie dziękuję Tobie i Panu Andrzejkowi za pomoc i szansę dla moich podopiecznych.
Taki promyczek nadziei w tych fatalnych ostatnio dla mnie dniach:-(

A co się stało Irenko?

Posted

Kochani... Dzwoniła do mnie Irenka. Prosiła o wyrozumiałość w znaczeniu tego, że coś mogła zawalić, czegoś nie wstawić na wątek Patosa lub innego ze swoich podopiecznych. :-( Nadrobi to lada moment. Teraz wyłączyła komórkę, by się w spokoju wypłakać i zebrać myśli...

Odpoczywaj w pokoju Marcysiu... Za TM znajdź towarzystwo moich skarbów, będzie Wam raźniej... :-(

Posted

O mój świecie...Irenko Kochana,tak mi przykro:-(
Marcysiu:-(
[*]:-(

W piatek rozmawiałam z Irenką o naszych psiaczkach,Ona rozpaczała nad chorutkim Marcysiem,a ja nad moim Moruskiem.Morusek odszedł w nocy z soboty na niedzielę:-(.Wiedziałam,że umrze,po prostu wiedziałam.Tuliłam go na rękach do samego końca,umarł wtulony we mnie:-(Miał 19 lat,prawie rok był z nami...

Śpijcie psinki,staruszkowe serduszka nasze,śpijcie:-(
Boszszeee...ale żal

Posted

Irenko, nie umiem słowami określić tego co teraz czuję. Jeszcze dzisiaj rozmawiałyśmy o Marcysiu i parę godzin temu wierzyłyśmy, że staruszek nacieszy się jeszcze życiem w Twoich objęciach. Spędzał w nich więcej czasu niż truptał na swoich nóżkach.
Tak szybko opuszczają nas ci nasi najbliżsi sercu pozostawiając ogromny żal i tęsknotę.
Żyj Macysiu spokojnie po drugiej stronie Tęczowego Mostu i daj siłę Irence tutaj.
Irenko jesteśmy przy Tobie.

Posted

O Bogowie. Irenko tak mi strasznie przykro, tak bardzo Ci współczuję. Wiem co czujesz, zresztą pewnie każda z nas wie. Przytulam bardzo, bardzo mocno.
Marcysiu
[*]
[*] jesteś już wolny od cierpien i bólu. Bądź szczęsliwy tam za TM i pozdrów tam wszystkich naszych przyjaciół, którzy tam już wczesniej dotarli. Opiekuj się Irenką tak jak ona się Tobą opiekowała, pomóż jej, żeby udało jej się przetrwać te smutne chwile

Posted

ojej, jeszcze dziś rano rozmawiałyśmy z Irenką o Marcysiu... Myślałam, że to kolejny trudniejszy jego dzień :( ale jak widać niestety :(
Śpij spokojnie mały.. miałeś najwspanialsze życie..jakie tylko można było sobie wymarzyć...

teraz już nie cierpisz....
Kochana Irenko.... trzymaj się jakoś.. wiem, że teraz będzie Ci ciężko, ale pamiętaj, że jesteśmy z Tobą myślami :*

Posted

gusia0106 napisał(a):
Bardzo mi przykro.
Ściskam Irenko.

Marcyś miał najpiękniejszą starość. Każdy pies marzy o takiej.

Śpij spokojnie Marcysiu [']

..................................................:(:(:(..............:placz::placz::placz:
Irenko..tulę mocno.....
Marcysiu....

• ...................:-(:-(:-(:-(

• Posted

O Boże kochany, co ja czytam, aż mi łzy w oczas stanęły.
    Bardzo Ci współczuję Irenko.
    To dzięki Marcysiowi się poznaliśmy...
    Śpił spokojnie Marcysiu...

Posted

Renato i Irenko, wasi przyjaciele są z wami bliżej niż myślicie. Teraz oni poprowadzą was, w snach i w myślach. Biegajcie pieski wolne od bólu i cierpienia
    [*] i zaopiekujcie się tymi, które was pokochaly najbardziej.........

Posted

Nie próbuję nawet szukac odpowiednich słów,ktore by niosły otuchę i wyrażały współczucie , Ireno. Każde słowo wydaje mi sie profanować odejście Marcysia i Twój ból. Milczenie i łzy, które należą się Mrcysiowi od nas, to wszystko, co może mieć miejsce w takiej sytuacji.
    Pomilczmy...