danka4u1 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Asior napisał(a):.... Myślę, ze przyda jej się kilka dni urlopu a Wy po prostu ciepło o niej myślcie i przesyłajcie pozytywne emocje w jej stronę... Marysia zawsze może liczyć na pozytywne emocje wysyłane w Jej kierunku z mojej strony i mam nadzieję, że o tym wie. Pozdrawiam Was wszystkie fanki Patoska, a samego , głównego bohatera wątku- mocno przytulam. Quote
gonia66 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Asior napisał(a):Marysia musiała wziąć kilka dni urlopu od dogo, nie naciskajcie na razie na jej powrót, gdyż ma kilka ważnych spraw rodzinnych, które teraz musi pozałatwiać.... Myślę, ze przyda jej się kilka dni urlopu a Wy po prostu ciepło o niej myślcie i przesyłajcie pozytywne emocje w jej stronę...No jasne, ze wysylamy cieple mysli:) Dla Marysi zawsze:):) Quote
lilk_a Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 potrzebna pomoc na cito !!!! http://www.dogomania.pl/threads/191278-Parwowiroza-b%C5%82agam-pom%C3%B3%C5%BCcie!!-Suczka-umiera Quote
agata51 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Miałam cholernie ciężki dzień, Patosie. Mogę się do ciebie przytulić? Quote
irenaka Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 agata51 napisał(a):Miałam cholernie ciężki dzień, Patosie. Mogę się do ciebie przytulić? Pewnie, że możesz. Ja też się podłączę i idę spać:sleep2: Quote
irenaka Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Nikt dzisiaj nie przytulił Patoska? Chłopak będzie zawiedziony:shake: Quote
Temida Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ja się chętnie wtulę dzisiaj w Patoskowe futerko :) Quote
coronaaj Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 irenaka napisał(a):Nikt dzisiaj nie przytulił Patoska? Chłopak będzie zawiedziony:shake: Przytule Patoska na odleglosc...miziaki od ciotki. Quote
coronaaj Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 irenaka napisał(a):Fakt, jeżeli macie suche powietrze, to inaczej odczuwa się takie temperatury, ale i tak nie zazdroszczę:shake:. Czy Pakuś, to pies z Polski? Jak on się zaaklimatyzował? Tak Pakus jest z Krakowa, podobno wlascicielka umarla ale nie mamy histori Pakusia..byl malutki 1.5kg, lysy, zaniedbany, pozatem wnetr...wejdz na moja sygnaturke o Pakusiu to sie wiecej dowiesz....mam go dzieki Asiorowi... Quote
Asior Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 coronaaj napisał(a):mam go dzieki Asiorowi... :megagrin: no dobra dobra wcisnęłam Ci Pakusia :p Quote
agata51 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Jestem, Patosie. Wybacz, mój tymczasik malutki, ale nieco absorbujący - 4 dodatkowe spacerki to dla mnie spory wysiłek (zwłaszcza w te upały). A wczoraj znalazłam taką bidę: http://www.dogomania.pl/threads/191344-*FPR-ZwP*-potrącona-Essi-czeka-na-pomoc!!! Ale wrócę do ciebie, piesku. Quote
irenaka Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 coronaaj napisał(a):Tak Pakus jest z Krakowa, podobno wlascicielka umarla ale nie mamy histori Pakusia..byl malutki 1.5kg, lysy, zaniedbany, pozatem wnetr...wejdz na moja sygnaturke o Pakusiu to sie wiecej dowiesz....mam go dzieki Asiorowi... Wskoczę na wątek, ale w wolnej chwili, muszę nadrobić zaległości:shake:. Lubię czytać takie historie, bo jak znam życie, to ma teraz raj:evil_lol:. I pewnie się charakterek;) ujawnił. A może był i jest aniołkiem?:) Asior napisał(a)::megagrin: no dobra dobra wcisnęłam Ci Pakusia :p W końcu się przyznała;). Cała prawda o Asiorku jest taka, że wszystkim coś wciska a ludzie się jeszcze cieszą, że to zrobiła:evil_lol:. Quote
agata51 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Zaraz lecę na spacerek z Piątkiem. Zabierzesz się z nami? Taka piękna noc! Quote
Freya73 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Co slychac u Patoska? Irenko, nadalam przesylke z perfumą ;). Pozdrawiam cala brygade Patosa, a nasza kochana Marysie sciskam. Quote
Asior Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 irenaka napisał(a): W końcu się przyznała;). Cała prawda o Asiorku jest taka, że wszystkim coś wciska a ludzie się jeszcze cieszą, że to zrobiła:evil_lol:. :cool3: trza mieć tę charyzmę :diabloti: Quote
irenaka Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='Freya73']Co slychac u Patoska? Irenko, nadalam przesylke z perfumą ;). Pozdrawiam cala brygade Patosa, a nasza kochana Marysie sciskam. U Patoska bez zmian, Bożena twierdzi, że odkąd jest z tą starszą sunią, to ma zdecydowanie lepsze samopoczucie:). Planowałam, że pojadę do Niepołomic w tym tygodniu, ale ostatnio okazuje się, że w moim życiu nic nie należy planować:shake:. Od piątku mam podbramkową sytuację z Marcysiem, w poniedziałek miałam mieć fachowców na głowie i musiałam przekładać ich na dzisiaj. Pewnie robótki potrwają z miesiąc,jak nie lepiej i jeszcze na dodatek mam przecież wizytę weta u Patosa i chciałam być przy tym, a skończy się chyba na tym, że poproszę Pana Doktora, żeby sam podjechał, bo nie wiem, kiedy będę mieć wolne popołudnie. Nowe teksty dla psów są w "burakach", bo nie śpię i brak weny a mailing miałam puszczać. Już nie wspomnę o reszcie psów, którym chciałam pomóc. Jednym słowem kosmos, na czole sobie chyba napiszę : nic nie planować. Dziękuję Madziu:loveu: za przesyłkę perfum. Jak dotrą to dam znać. Quote
AMIGA Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 irenaka napisał(a):U Patoska bez zmian, Bożena twierdzi, że odkąd jest z tą starszą sunią, to ma zdecydowanie lepsze samopoczucie:). . No jaaaasssne - faceci są zawsze jednakowi. Co oni by bez tych kobiet zrobili? Quote
agata51 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 AMIGA napisał(a):No jaaaasssne - faceci są zawsze jednakowi. Co oni by bez tych kobiet zrobili? Patos, ty słyszysz, co ciotka wygaduje? Quote
irenaka Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 agata51 napisał(a):Patos, ty słyszysz, co ciotka wygaduje? Prawdę gada;), cóż faceci by zrobili bez kobitek? A Patos nie lubi małolat, gustuje w starszej młodzieży;), może dlatego tyle ma wielbicielek:loveu: na dogo. Quote
AMIGA Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Hmmmmmmmmmmmmmm - to znaczy w takiej młodzieży 18-letniej gustuje ?? :evil_lol: Quote
irenaka Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 AMIGA napisał(a):Hmmmmmmmmmmmmmm - to znaczy w takiej młodzieży 18-letniej gustuje ?? :evil_lol: Pewnie, że tak. Dokładnie w takiej młodzieży jak my:), VAT i akcyzę się odlicza;). Quote
feliksik Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 kochani zajrzyjcie - chory PACHYDER - czy pozna miłość zanim odejdzie. Błagamy o DOM! http://www.dogomania.pl/threads/134693-JAK-BARDZO-I-JAK-DŁUGO-CIERPIAŁ-Wygłodzony-chory-PACHYDER-prosi-o-POMOC! Quote
irenaka Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 [quote name='feliksik']kochani zajrzyjcie - chory PACHYDER - czy pozna miłość zanim odejdzie. Błagamy o DOM! http://www.dogomania.pl/threads/134693-JAK-BARDZO-I-JAK-DŁUGO-CIERPIAŁ-Wygłodzony-chory-PACHYDER-prosi-o-POMOC! Czytałam ten wątek. Jeżeli ten wspaniały pies ma mieć szansę, to tylko dobry DS lub DT pilnie potrzebny, tylko skąd je brać? A Pachyder powoli odchodzi:-( Natychmiast mi się Patosek przypomina jak przyjechał do Niepołomic:shake: Nasz przystojniak miał szczęście. Quote
Recommended Posts