marysia55 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Cantadorra']A ja bym chciala zeby jakas cioteczka do mnie wpadla w odwiedziny i zrobila mi "na żywo" takiego drineczka i podala z mala parasolką:evil_lol:[/QUOTE] kochana to nie drink to lekarstwo :p (tylko dla chorych) i bez parasolki bo na gorącą podawany :diabloti: Quote
Cantadorra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Kurcze, to wy sie niezle alkoholizujecie lecząc :evil_lol: Tylko żebyście potem nie trafily na inny oddzial tzw. "detoks".:diabloti: Quote
marysia55 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Cantadorra']Kurcze, to wy sie niezle alkoholizujecie lecząc :evil_lol: Tylko żebyście potem nie trafily na inny oddzial [B]tzw. "detoks".[/B]:diabloti:[/QUOTE] a jest taki na Dogo??? :lol: Quote
Cantadorra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Dokladnie trafiają tam tacy z napisem "banned":evil_lol: Quote
agata51 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Dogo wpuszcza mnie dzisiaj tylko do wybranych psów (samo wybiera) :mad: Patos, jesteś wybrańcem. :loveu: Marysiu, pomogło? ;) Quote
Cantadorra Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='agata51']Dogo wpuszcza mnie dzisiaj tylko do wybranych psów (samo wybiera) :mad: Patos, jesteś wybrańcem. :loveu: Marysiu, pomogło? ;)[/QUOTE] Moze nie wtyrzezwiala do dzisiaj? :diabloti: Quote
marysia55 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='agata51']Marysiu, pomogło? ;)[/QUOTE] Agatko, leczenie ma to do siebie, że musi trochę potrwać :p więc czy pomaga napisze na kilka dni:razz:. Nie powiem; smakowo jest OK, nie zabiło mnie jeszcze skoro mogę dowlec sie od czasu do czasu do komputera. Czyli chory powinien przeżyć :evil_lol: [quote name='Cantadorra']Moze nie wtyrzezwiala do dzisiaj? :diabloti:[/QUOTE] :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Marysia jest zdyscyplinowanym pacjentem i stosuje ścisle zalecenia lekarza ( czyt. Agatki51). Nawet proporcje zachowałam :placz: Pasosek, serce ty moje, ciotka Marysia mimo że chora zerka codziennie w kalendarz i widzi tę magiczną datę :roll: Quote
Asior Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Cantadorra']Moze nie wtyrzezwiala do dzisiaj? :diabloti:[/QUOTE] Marysia chora, dlatego nie siedzi na dogo.. ale ma zagladnąć :) jak ją dogo wpuści ;) Quote
gusia0106 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 A właściwie po 25.10 tzn. 26 np? :evil_lol: Quote
marysia55 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Asior']Marysia chora, dlatego nie siedzi na dogo.. ale ma zagladnąć :) jak ją dogo wpuści ;)[/QUOTE] dziekuję Asiorku za wsparcie duchowe :buzi:, ta Cantadorra to jakieś niedobre babsko jest :diabloti: o takie rzeczy mnie podejrzewać :cool3::cool3: Quote
Cantadorra Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='marysia55']dziekuję Asiorku za wsparcie duchowe :buzi:, ta Cantadorra to jakieś niedobre babsko jest :diabloti: o takie rzeczy mnie podejrzewać :cool3::cool3:[/QUOTE] E....., od razu niedobre? Sam miód i przyłóż do rany jestem :eviltong: Szkoda, ze pod ręką mnie nie ma, zobaczyłabyś jakie ja whisky przyrządzam :diabloti: Quote
irenaka Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 W końcu mnie dogo wpuściło i na ten wątek. Czytam ze zgrozą, że strasznie się alkoholizujecie;) A Marysia:loveu: chyba nie powinna;), bo wczoraj miała głosik jak po dobrej imprezie:evil_lol: a biedactwo jest chora:shake:. Quote
irenaka Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='gusia0106']A właściwie po 25.10 tzn. 26 np? :evil_lol:[/QUOTE] Nie wiem Gusiu:shake:. Żadnych szczegółów nie znam. Ale jak poznam to napiszę. Quote
Miki Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Patosku, niepokoją mnie wieści od Ciebie :shake: Quote
agata51 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='irenaka']W końcu mnie dogo wpuściło i na ten wątek. Czytam ze zgrozą, że strasznie się alkoholizujecie;) A Marysia:loveu: chyba nie powinna;), bo wczoraj miała głosik jak po dobrej imprezie:evil_lol: a biedactwo jest chora:shake:.[/QUOTE] O, jeszcze jedna ciotka truje. Uwzięły się :diabloti: Marysia się leczy najskuteczniejszym z lekarstw. Widziałyście kiedyś zagrypionego Irlandczyka? No! I nie stresować mi dziewczyny, bo kuracja się przeciągnie :evil_lol: Quote
irenaka Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='Miki']Patosku, niepokoją mnie wieści od Ciebie :shake:[/QUOTE] A co Cię niepokoi Miki? Quote
irenaka Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='agata51']O, jeszcze jedna ciotka truje. Uwzięły się :diabloti: Marysia się leczy najskuteczniejszym z lekarstw. Widziałyście kiedyś zagrypionego Irlandczyka? No! I nie stresować mi dziewczyny, bo kuracja się przeciągnie :evil_lol:[/QUOTE] Kuracja chyba była nieskuteczna;) Marysi wieczorkiem nie było u Patoska:mad:;) Quote
Cantadorra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Hallo, Marysia! Nie widze cie! Jak tam? Whisky sie odbija? :lol: Quote
Cantadorra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Wlasnie, cos nie tak z Patoskiem, ze Miki sie martwi? :-o Quote
Miki Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='irenaka']A co Cię niepokoi Miki?[/QUOTE] Teraz latam. Napiszę jak przylecę. Quote
Miki Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Chciałam napisac Irenace o swoich "nocnych lękach", ale ona nie ma miejsca na nowe prywatne wiadomości:placz: Quote
gusia0106 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Miki']Chciałam napisac Irenace o swoich "nocnych lękach", ale ona nie ma miejsca na nowe prywatne wiadomości:placz:[/QUOTE] To dawaj na wątku Zosiu, może coś zaradzimy..... Quote
Miki Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='gusia0106']To dawaj na wątku Zosiu, może coś zaradzimy.....[/QUOTE] Wysłałam maila. :razz: Teraz muszę lecieć. Dzięki. Chyba się przyłączę do tych ostro popijających cioteczek.:p Quote
Cantadorra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Miki']Chciałam napisac Irenace o swoich "nocnych lękach", ale ona nie ma miejsca na nowe prywatne wiadomości:placz:[/QUOTE] Zabrzmialo to dziwnie. Masz zle sny? Quote
Recommended Posts