Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję. Zadziałałyście błyskawicznie.:crazyeye:

Nic nie wiem o tym człowieku. Na razie zapytał jakie sa warunki adopcji. Odpisałam, ze wymagana jest wizyta przedadopcyjna, na co on odpowiedział ze podda się takiej wizycie i mieszka w Żaganiu. Nie mam jeszcze dokładnego adresu. Jeśli mi prześle odezwę się.

Co to znaczy "fanatyk z Żagania"? :razz:

Posted

Dziekuję, Andziu. :loveu: Dzwoniła jeszcze jedna Pani, dosyc sensowna i na dodatek mieszkająca blisko Krakowa. Obejrzała Fobosa i wiecej nie zadzwoniła. Może jeszcze się odezwie.

Poza tym dzwonił Pan ze Śląska ale rozłaczył sie po informacji o kontroli przedadopcyjnej.

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

właśnie się ostatnio zastanawiałam co u fobosa gdy wznawiałam mu allegro.
czy on w ogóle jest nadal do adopcji? nie ma o nim żadnych wiadomości. czy coś się w jego zachowaniu zmieniło? nawiązał z kimś nić przyjaźni?ktoś z nim pracuje?
jeśli nadal wieści nie będzie to przestanę go ogłaszać.

• 4 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Cisza.... szkoda że o tym psiaku nic nie słychać :roll: żadnych nowych wiadomości, trochę kiepsko ogłaszać psiaka którego charakter mógł mocno się zmienic przez tak długi czas hotelowania, a nie ma info.

Posted

Fobos nadal w hotelu czeka na dom, ale ma swoich przyjaciół a fotki z wycieczki na Bagry. Podobno jest bardzo fajny i przyjacielski, zresztą zawsze taki był do ludzi, piesków nadal nie lubi, choć podobno już nie jest na nie taki napalony.

Posted

andzia69 napisał(a):
a już myślałam, ze to z domku:(:( nie wiesz czy ktoś sprawdzał ten dom w Katowicach?

Nie mam pojęcia, Fobos u mnie nie mieszka, tylko dostałam foty i wstawiłam