ecci Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 agata51 napisał(a): Staram się zachować odrobinę rozsądku - ja mam codziennie "na trzech pokojach) co najmniej cztery psy - dwa spore i dwa mniejsza, ale za to uprawiające wieloobój bardzo nowoczesny - zapasy w stylu klasycznym, bieg z przeszkodami, kickboxing, sprint, skok wzwyż, tenis ziemny, stołowy oraz wolnoamerykankę. a może one trenują na olimpiadę do Londynu?:diabloti::diabloti::diabloti:jak nie to przegoń towarzystwo!!!:evil_lol: Quote
agata51 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Bafek przeżył to i ja przeżyję :evil_lol: Zresztą, fajne to jest - zdrowsze i zabawniejsze niż TV. Przyda mi się taki trening - w lutym, jak wszystko dobrze pójdzie, zostanę babcią!!! :multi: Ecci, napisz coś o Bafku. Ocelot, 3o lat ciężkiej pracy zrobiło swoje! Od początku uszczęśiwiałam TŻ jakimiś bidami - przyzwyczaił się. I ty się doczekasz - wszystko przed tobą. I tak masz nieźle - spadek, plac, domek - pozazdrościć. Życzę ci tego wszystkiego z całego serca - będzie gdzie podrzucać psie nieszczęścia! :diabloti: Quote
ocelot Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Spadek to działka 600 metrów kwadratowych, a reszta..., no cóż ja pracuję w kulturze, a TZ w szkolnictwie:p czyli generalnie bryndza;) Quote
agata51 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 To tym bardziej trzeba hotelik założyć. Chyba da się z tego wyżyć, skoro tyle osób to robi. Quote
ecci Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 a ja mogę spac na takim łóziu...jak ciocia nie widzi:evil_lol: Quote
ecci Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 i na koniec Kanapka z dzisiejszą "fazą":eviltong: Quote
ocelot Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ale pychol to on ma uroczy:loveu: faktycznie następne tymczasy nie przebiją Bafka;) Quote
agata51 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 O, moje cudowności kochane! Aż mi oko zwilgotniało. Fakt, następne tymczasiki będą musiały mocno się starać. Właściwie nie mają szans - żaden nie będzie u mnie tak długo! ;) Bafuśku, mizianko i buziak od ciotki. Quote
ocelot Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='agata51']Bafek przeżył to i ja przeżyję :evil_lol: Zresztą, fajne to jest - zdrowsze i zabawniejsze niż TV. Przyda mi się taki trening - w lutym, jak wszystko dobrze pójdzie, zostanę babcią!!! :multi: Ciotka jakos mi wczoraj umknęła ta informacja:loveu: GRATULUJĘ:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ocelot, jeszcze nie gratuluj. Ja zacznę się cieszyć, jak zobaczę. Quote
ocelot Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 agata51 napisał(a):Ocelot, jeszcze nie gratuluj. Ja zacznę się cieszyć, jak zobaczę. Dobra to poczekam. Quote
ecci Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 przyszłam do taty na internecik:multi: i na kawkę bo tata już w domku:multi::multi::multi: uwielbia Bafka!!! Ja nawet nie wiem co mam o nim pisac, on jest taki grzeczny i bezproblemowy!!! Chyba o tym, że na ! piętrze zaczyna się wyścig do domu (mieszkamy na 2), bo Kanapka nie chce Bafka wpuszczac do domu!!!:diabloti:i Zawsze blokuje mu swoją szanowną D... drzwi i wejście!!! Najukochańszym, zajęciem Bafka jest spanie pod stolikiem i bączenie...oj jak on lubi bączyc:evil_lol: Chodzimy na spacerki, chociaż nie mamy takich pięknych miejsc jak Agata, ale trafki u nas też troszkę jest!!! Moja teściowa, jako że nie mamy jeszcze kuchni gotuje moim "dzieciom" serduszka, płucka i wątróbki, co odpowiada im bardziej jak godzinne spacery:evil_lol: i tylko patrzy jeden na drugiego czy już zjadł, bo jak nie to chętnie któryś dokończy dzieło!!! Quote
agata51 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Wiedziałam, że się skończy na krupniczkach! :diabloti: Ecci, proszę, nie tucz Bafka! :mad: Ja wiem, że o nim trudno pisać - to pies ideał. Tzn. byłby, gdyby nie to bączenie. :evil_lol: Wiem coś o tym. A na spacerkach Bafusiowi niewiele trzeba - wystarczy trochę zielonego i już. W Brzegu nie może nie być pięknych terenów - zawsze ci zazdrościłam parku. Prawda - żmije! Liwka też grzeczniusia jak aniołek - mam szczęście do tymczasów. Odpukać. Pozdrawiam. Ukłony dla Taty i Teściowej. Mizianko dla Bafka i Kan (jeśli lubi). Quote
agata51 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Dzień dobry, Bafku. Popatrz, to już 200. stronka! Mulinko, pozdrawiamy cię! Quote
ecci Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 daj Liweczce troszkę czasu, Bafek nam się już rozkręcił!!!Wczoraj na wieczornym spacerze mój TZ mu uciekał a on tak smiesznie za nim biegał, i pobudził z radości pół osiedla!!! Najbardziej lubi chodzic ze swoim wujem wyrzucac śmieci!!!:evil_lol: Quote
Poker Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 ecci,uważaj,żeby wszystkie psy po podrobach nie zaczęły baczyc i koopać na rzadko.:evil_lol:,bo będzie potrzebna maska przeciwgazowa. Quote
ecci Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Poker napisał(a):ecci,uważaj,żeby wszystkie psy po podrobach nie zaczęły baczyc i koopać na rzadko.:evil_lol:,bo będzie potrzebna maska przeciwgazowa. kurcze, one i tak bączą, na przemian raz Baf raz Kan i to nie tylko po tych wszystkich podrobach i przerobach!:diabloti: Quote
agata51 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Pozdrowienia od Liwki, Bafku! Suńka zaczyna pokazywać charakterek! Zaczyna szczerzyć kiełki (co to się wyprawia z tymi psami po sterylce?! miało być wręcz przeciwnie!), zwłaszcza na Betkę i zwłaszcza o jedzonko. Ale Bećka potrafi każdego ujarzmić swoim wdziękiem - Liwka też zaczyna ulegać jej urokowi. Baficzku :loveu:. Quote
ecci Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Bafek miał wczoraj kąpiel!!!:multi: z pianką, rzecz jasna!!!Jaki on był grzeczny, lubi się chłopak pluskac!!! Quote
Kar0la Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ecci przefarbowłaś Bafka? Mnie się wydawało, że on ma kolorek taki bardziej kawy z mlekiem, a tu widzę prawdziwego rudzielca. :loveu: Quote
Recommended Posts