Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
Staram się zachować odrobinę rozsądku - ja mam codziennie "na trzech pokojach) co najmniej cztery psy - dwa spore i dwa mniejsza, ale za to uprawiające wieloobój bardzo nowoczesny - zapasy w stylu klasycznym, bieg z przeszkodami, kickboxing, sprint, skok wzwyż, tenis ziemny, stołowy oraz wolnoamerykankę.

a może one trenują na olimpiadę do Londynu?:diabloti::diabloti::diabloti:jak nie to przegoń towarzystwo!!!:evil_lol:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bafek przeżył to i ja przeżyję :evil_lol: Zresztą, fajne to jest - zdrowsze i zabawniejsze niż TV. Przyda mi się taki trening - w lutym, jak wszystko dobrze pójdzie, zostanę babcią!!! :multi: Ecci, napisz coś o Bafku.

Ocelot, 3o lat ciężkiej pracy zrobiło swoje! Od początku uszczęśiwiałam TŻ jakimiś bidami - przyzwyczaił się. I ty się doczekasz - wszystko przed tobą. I tak masz nieźle - spadek, plac, domek - pozazdrościć. Życzę ci tego wszystkiego z całego serca - będzie gdzie podrzucać psie nieszczęścia! :diabloti:

Posted

O, moje cudowności kochane! Aż mi oko zwilgotniało. Fakt, następne tymczasiki będą musiały mocno się starać. Właściwie nie mają szans - żaden nie będzie u mnie tak długo! ;)
Bafuśku, mizianko i buziak od ciotki.

Posted

[quote name='agata51']Bafek przeżył to i ja przeżyję :evil_lol: Zresztą, fajne to jest - zdrowsze i zabawniejsze niż TV. Przyda mi się taki trening - w lutym, jak wszystko dobrze pójdzie, zostanę babcią!!! :multi:
Ciotka jakos mi wczoraj umknęła ta informacja:loveu:

GRATULUJĘ:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

przyszłam do taty na internecik:multi: i na kawkę bo tata już w domku:multi::multi::multi: uwielbia Bafka!!! Ja nawet nie wiem co mam o nim pisac, on jest taki grzeczny i bezproblemowy!!! Chyba o tym, że na ! piętrze zaczyna się wyścig do domu (mieszkamy na 2), bo Kanapka nie chce Bafka wpuszczac do domu!!!:diabloti:i Zawsze blokuje mu swoją szanowną D... drzwi i wejście!!! Najukochańszym, zajęciem Bafka jest spanie pod stolikiem i bączenie...oj jak on lubi bączyc:evil_lol: Chodzimy na spacerki, chociaż nie mamy takich pięknych miejsc jak Agata, ale trafki u nas też troszkę jest!!! Moja teściowa, jako że nie mamy jeszcze kuchni gotuje moim "dzieciom" serduszka, płucka i wątróbki, co odpowiada im bardziej jak godzinne spacery:evil_lol: i tylko patrzy jeden na drugiego czy już zjadł, bo jak nie to chętnie któryś dokończy dzieło!!!

Posted

Wiedziałam, że się skończy na krupniczkach! :diabloti: Ecci, proszę, nie tucz Bafka! :mad: Ja wiem, że o nim trudno pisać - to pies ideał. Tzn. byłby, gdyby nie to bączenie. :evil_lol: Wiem coś o tym. A na spacerkach Bafusiowi niewiele trzeba - wystarczy trochę zielonego i już. W Brzegu nie może nie być pięknych terenów - zawsze ci zazdrościłam parku. Prawda - żmije!
Liwka też grzeczniusia jak aniołek - mam szczęście do tymczasów. Odpukać. Pozdrawiam. Ukłony dla Taty i Teściowej. Mizianko dla Bafka i Kan (jeśli lubi).

Posted

daj Liweczce troszkę czasu, Bafek nam się już rozkręcił!!!Wczoraj na wieczornym spacerze mój TZ mu uciekał a on tak smiesznie za nim biegał, i pobudził z radości pół osiedla!!! Najbardziej lubi chodzic ze swoim wujem wyrzucac śmieci!!!:evil_lol:

Posted

ecci,uważaj,żeby wszystkie psy po podrobach nie zaczęły baczyc i koopać na rzadko.:evil_lol:,bo będzie potrzebna maska przeciwgazowa.

Posted

Poker napisał(a):
ecci,uważaj,żeby wszystkie psy po podrobach nie zaczęły baczyc i koopać na rzadko.:evil_lol:,bo będzie potrzebna maska przeciwgazowa.

kurcze, one i tak bączą, na przemian raz Baf raz Kan i to nie tylko po tych wszystkich podrobach i przerobach!:diabloti:

Posted

Pozdrowienia od Liwki, Bafku! Suńka zaczyna pokazywać charakterek! Zaczyna szczerzyć kiełki (co to się wyprawia z tymi psami po sterylce?! miało być wręcz przeciwnie!), zwłaszcza na Betkę i zwłaszcza o jedzonko. Ale Bećka potrafi każdego ujarzmić swoim wdziękiem - Liwka też zaczyna ulegać jej urokowi. Baficzku :loveu:.