Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratuluję! Rozumiem, że obecność Bafka w znacznej mierze przyczyniła się do sukcesu. Tak, on potrafi zmobilizować człowieka do pracy. Kochany psiak! Brakuje mi go czasami. Teraz nikt mi nie bączy pod biurkiem. :-(

Posted

agata51 napisał(a):
Gratuluję! Rozumiem, że obecność Bafka w znacznej mierze przyczyniła się do sukcesu. Tak, on potrafi zmobilizować człowieka do pracy. Kochany psiak! Brakuje mi go czasami. Teraz nikt mi nie bączy pod biurkiem. :-(

bafek uczyl sie ze mna...troszke pomoczyl noskiem ksiazke!!! a tak poza tym to ta Lodz na niego chyba tak baczaco wplywala...bo mi srodowiska w domu nie zatruewa!

Posted

Dziwne, bo Liwka też nie bączy, a oddycha tym samym, kryształowo czystym, łódzkim powietrzem. I karmę spożywa tę samą. Widać, Bafek odnalazł SWOJE MIEJSCE na ziemi. :loveu:

Posted

Wszystkie moje psy ciamkają chusteczki - pewnie podpatrzył. Ale sypiać w łóżeczku nie za bardzo chciał. Czasem tylko wskakiwał, żeby mi powiedzieć dzień dobry albo dobranoc. Wolał swój za mały pontonik.

Posted

agata51 napisał(a):
Oj tak, śmieszny jest nasz Bafek i kochany! Zostawiasz go przed sklepem? Nie boisz się, że ktoś zwinie takie cudo?

nie boje sie!!! zawsze patrze na niego czy jest!!!:evil_lol:

Posted

agata51 napisał(a):
Zresztą, Baf z byle kim nie pójdzie. Może jakieś nowe foteczki?

foteczek mamy mnostwo, ale komputer taty ich nie przelknie, obiecuje wsatwic w najblizszym czasie, bo na dniach powinnam miec juz w koncu u siebie internet:multi:

Posted

Chciałam tylko, żebyście wiedzieli, że mamy w Łodzi nowego Bafusia i żebyście wsparli go duchowo.

Jak brzuszek, Bafeczku? Znalazłeś coś smakowitego na spacerku? Fuj!

Posted

bardzo pięknie!!! Bardzo..., gdzie to wszystkie ciotki się podziały???:angryy: Biedny Bafuś tak się dopytuje!!! Co ja mam mu odpowiedzieć?

a to taka jesienna fotografia!!!