lovefigaro Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='elik']Fretka też niedostępna. Otwarła wątek, nakręciła i nie pokazuje się. Autor wątku jest odpowiedzialny za los psiny.[/quote] Nie wyciągajmy pochopnych wniosków.. Może coś się stało.. Kurcze, no to dziwne, zeby miec dwa telefony i zadnego nie odbierać..:roll: I TO W TAKIM MOMENCIE !!! Quote
elik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Mam SMS od P. Kariny: [B] Gatniki 11 k. Końskich pani Bożena[/B] I dopisek: [B] Tylko koniecznie niech ta osoba odbierająca zostawi dane z dowodu u p. Bożeny i podpisze oświadczenie, że zabiera psa.[/B] I kolejny: [B] Już wczoraj wieczorem podawałam adres jakiejś dziewczynie z dogomanii. Mówiła że jedzie na Krzyczki w poniedziałek i ją weźmie. b. prosze o tej do lovefigaro[/B] Nie wiem za bardzo o co chodzi w tym drugim zdaniu, ale pewnie chodziło o to, żebym powiadomiła lovefigaro. Zaraz to zrobię. Dzwoniłam też na ten tel. 6... i zostawiłam na poczcie głosowej prośbę o podanie adresu Lusi, bo Lovefigaro chce po nią jechać. Stąd te SMS-y do mnie :) Quote
elik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 :multi::multi::multi::multi: Lovefigaro rusza po Lusieńkę Będą wieści jak tylko dojedzie Trzymamy kciuki :loveu::loveu::loveu: Quote
elik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Odpisałam, że dziękujemy za informację i Lovefigaro jedzie po Lusię. No, miejmy nadzieję, że obejdzie się bez przeszkód. Quote
Isadora7 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='elik']:multi::multi::multi::multi: Lovefigaro rusza po Lusieńkę Będą wieści jak tylko dojedzie Trzymamy kciuki :loveu::loveu::loveu:[/quote] To ja tylko jak w piosence zaśpiewam: [URL]http://www.wrzuta.pl/audio/gVcKvtZIZE/[/URL] Quote
elik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Isadora7']To ja tylko jak w piosence zaśpiewam: [URL]http://www.wrzuta.pl/audio/gVcKvtZIZE/[/URL][/quote] He he he he super, ja też się tak cieszę :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: Quote
Poker Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 trzymam kciukasy :bigcool::bigcool::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
elik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 No to teraz Ciotunie: [SIZE=3]kochane pieniążki przyślijcie rodzice :evil_lol: [SIZE=2]Ja poproszę o adres, a lepiej nr konta na PW na które mam pieniążki słać.[/SIZE] [/SIZE] Quote
xxxx52 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 szerokiej drogi i dobrej pogody w obydwie strony zycza wszyscy milosnicy Lusi:loveu:respekt dla Lavfigaro:bye::buzi: Quote
fizia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 O jak cudownie!! Zaraz poszukam tego numeru konta, Lovafigaro gdzies go juz podawała. Quote
fizia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Katarzyna Kostrzyńska ul. Chrobrego 21[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]62-040 Puszczykowo[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]mBank:[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]40 1140 2004 0000 3402 4104 0179[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105504&page=35[/URL] Quote
elik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='fizia'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Katarzyna Kostrzyńska ul. Chrobrego 21[/SIZE][/FONT]....[/quote] Dzięki Fiziu za przypomnienie. Ja na razie odskakuję, będę za ok. 3 godz. Quote
fizia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Lovefigaro napisała, ze przed Nimi jeszcze 256 km Quote
elik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='maja7']Trzymam kciuki :kciuki::kciuki::kciuki:[/quote] A trzymajmy, trzymajmy, coby szczęśliwie wrócili. Miałam telefon od Kasi - Lovefigaro - Lusia już w samochodzie, wracają do Poznania. :multi::multi::multi::multi: Jutro będą zdjęcia Lusi. Ale fajowo, co ? Quote
Isabel Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Super!!! A kciuki obowiązkowo dalej trzymane, aż już będą w domu! Quote
erka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Dzięki lovefigaro,że nawet tak fatalna pogoda nie była przeszkodą:modla::loveu:. Quote
Poker Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 jedzie sobie ,jedzie malutka i nawet nie wie ,ze będzie już tylko lepiej :loveu: Quote
Frotka Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='fizia']Rozmawiałam z Lovefigaro - jest gotowa do jazdy, ale p. Karina nie odbiera telefonów. Nie mogą przecież jechać w ciemno, nie znają adresu. Kobix nie może dzisiaj podwieźć małej. Dzwoniłąm do Frotki, pomyślałam, ze może będzie coś wiedzieć, ale Jej nie zastałam[/quote] Ja dzisiaj przez cały dzień jeździłam z Wellington z psami (błagam o pomoc w adopcjach, nie dajemy już rady, dzis przybyły mi kolejne dwa psy:shake:). Karina nie odbierała, bo wydaoptowała rano goldenkę Śnieżkę i wkrótce po adopcji Śnieżka uciekła. Karina ciągle jej szuka....:-( [B][SIZE=4][COLOR=red]Lovefigaro - dziękujemy![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
fizia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Jejku to okropne, co się stało z goldenką...:-( Frotka moge pomóc w ogłoszeniach, napisz tylko o jakie psiaki chodzi. Quote
elik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Co za pech :placz: Biedna P. Karina, wyobrażam sobie jak Ona się czuje. I biedna goldenka. Miejmy nadzieję, że goldenka się znajdzie. :-( Quote
Recommended Posts