Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jejku tylko jakbyście jechali to uważajcie na siebie...

"Ulewne deszcze, bardzo niskie ciśnienie, silne wichury, a nawet grad - tak będzie w Polsce wyglądał weekend. W wielu miejscach prędkość wiatru przekroczy 100 km/h,
Centrum przypomina, by pozamykać i dobrze zabezpieczyć okna, a z balkonów i parapetów usunąć wszystkie przedmioty. Mieszkańcy nie powinni też parkować samochodów, ani chronić się pod drzewami, liniami energetycznymi, wysokimi kominami i tablicami reklamowymi. Specjaliści radzą, by unikać parkowania samochodów w bezpośrednim sąsiedztwie starych budynków. Podróżując samochodem kierowcy powinni zachować szczególną ostrożność, wyjeżdżając z terenu zabudowanego i z lasu na otwartą przestrzeń."

Posted

fizia napisał(a):
jejku tylko jakbyście jechali to uważajcie na siebie...

"Ulewne deszcze, bardzo niskie ciśnienie, silne wichury, a nawet grad - tak będzie w Polsce wyglądał weekend. W wielu miejscach prędkość wiatru przekroczy 100 km/h,
[...ciach...]

I to kolejny powód dla którego Lusia powinna jak najszybciej być zabrana.

Posted

Całe szczęście, że Lusia - tak, jak pisała Lovefigaro - może się schronić w w komórce, ale mimo wszystko trzena jak najszybciej Ją zabrać.

Orkan podobno dopiero się zbliża...

Posted

fizia napisał(a):
Całe szczęście, że Lusia - tak, jak pisała Lovefigaro - może się schronić w w komórce, ale mimo wszystko trzena jak najszybciej Ją zabrać.

Orkan podobno dopiero się zbliża...

Dlatego rozpuściłam wici, żeby Cię ściągnąć na dogo ;)
no i udało się.
Domyślałam się, że znasz nr do Kobix

Posted

Rozmawiałam z Lovefigaro - jest gotowa do jazdy, ale p. Karina nie odbiera telefonów. Nie mogą przecież jechać w ciemno, nie znają adresu.

Kobix nie może dzisiaj podwieźć małej.

Dzwoniłąm do Frotki, pomyślałam, ze może będzie coś wiedzieć, ale Jej nie zastałam

Posted

lovefigaro napisał(a):
Matko święta.. JA chyba zaraz oszaleje! CZy ktoś ma może inny kontakt do pani Kariny??

Nagrałam się na jeden z telefonów. Wyjaśniłam, że Lovefigaro jest gotowa, ma transport, chce jechać, ale nie wie gdzie jest psinka.
Prosiłam, żeby się skontaktowała :-(

Posted

[quote name='fizia']Taki kontakt jest podany na stronie, ale to pewnie ten numer, pod który dzwonisz

Karina Schwerzler :

tel.kom.: +48 509 507 704

e-mail</B>:

dzwonie pod ten i pod ten 605 185 181

Posted

elik napisał(a):
Nagrałam się na jeden z telefonów. Wyjaśniłam, że Lovefigaro jest gotowa, ma transport, chce jechać, ale nie wie gdzie jest psinka.
Prosiłam, żeby się skontaktowała :-(

Czyli od ciebie też nie odbiera..:shake::-(

Posted

Caly czas odświeżam stronę z nadzieją na dobre wieści... Ale widze, ze nic sie nie zmienia...:shake: Już powoli trace nadzieję, że uda mi się ją z tamtąd wyciągnąć.. Pani Karina nadal nie odbiera..