wiewiora1 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 ,,,Pewnie jej dni sa policzone!!!!! Skaczy w schronisku!!!!:-( potem zostanie wrzucona do chlodni i wszyscy o niej zapomna!!!!! Moze jakas inna suka odziedziczy tylko po niej imie!!!:-( Quote
ponka1 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Posiedziałam dzisiaj między " Berkami" a Hektorkami", a Kamula stała, cicho popiskiwała i co chwilę łapę wylizywała. Nawet dość ostro odgoniła Hektora, a na Nanę naszczekała, widać że wszystko jej przeszkadza. Jedynie głaskanie uspokaja. Quote
wiewiora1 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 biedna kama,,,,,obiecala ja ,,,wlascicielka odebrac,,ale sie juz nie pojawila,,,:-( Quote
agatkia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Kama tez chce kochać i być kochana. A ona wciąż w schronisku... Quote
brazowa1 Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 jakby to powiedziec-to juz niedługo w tym schronisku bedzie... Quote
agatkia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ??? jak to ??? Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, mam w głowie dwie opcje: -przekaz podprogowy odnosnie wieku suni :-( -SZYKUJE SIĘ DOMEK?? :lol: ????? Quote
brazowa1 Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 nie-ona do domu nie pojdzie.Juz niedlugo pobedzie w schronisku,bo zaczyna sie sypac:( Quote
ponka1 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Kama, trzymaj się i żyj jeszcze dla wszystkich którym na tobie zależy, jeszcze trochę spacerków przed tobą. Quote
brazowa1 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 ale jak Ty Ponko bedziesz...mam prosbe-zeby jej poswiecac najwiecej czasu,one na pewno juz Ciebie znaja i wiedza,ze przychodzisz do nich pogadac.Niech Kama przez chwile poczuje sie ważna. Quote
brazowa1 Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 "Podobno nadzieja nie umiera.Mysle,ze dla Kamy-Grzaynki umarla juz pare lat temu.Ale bedzie miala swoj watek,zeby nie odeszla ,jako anonimowy pies,po ktorym nikt nawet z zalem nie westchnie." zatem-nie odeszła jako anonimowy pies :-( Quote
deedee77 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Kamciu kochana :-(:-(:-( badz szczesliwa tam gdzie juz nic nie boli, gdzie nie ma trosk i smutkow... bede o tobie pamietac... to takie straszne i niespodziewane...:-(:-(:-( Quote
Betbet Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 :placz::placz::placz:pożegnałam Cię tylko na wakacje... a Ciebie już nie ma nie byłaś niczyja Kama...byłaś nasza Quote
brazowa1 Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 akucha napisał(a):Żegnaj Kamo-Grażynko :-(:-(:-( Kto z nią był? nie byla sama,była z ludzmi,ktorych znala i lubila,a usypianie mialo ludzki wymiar.Wyszła jeszcze na spacer,krotki,bo nie mogła dużo chodzic.Dostała premedykacje,a potem chodziła sobie swobodnie,wachała kotki,odwiedzila opiekunow w pomieszczeniu socjalnym.Usneła z obrazem fajnego spaceru... Quote
akucha Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 brazowa1 napisał(a):nie byla sama,była z ludzmi,ktorych znala i lubila,a usypianie mialo ludzki wymiar.Wyszła jeszcze na spacer,krotki,bo nie mogła dużo chodzic.Dostała premedykacje,a potem chodziła sobie swobodnie,wachała kotki,odwiedzila opiekunow w pomieszczeniu socjalnym.Usneła z obrazem fajnego spaceru... Tak to powinno być... jeśli już musi się zdarzyć :-( Dobrzy z Was ludzie, z sercem. Quote
wredne_słonko Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 :-( Dobrze, że te ostatnie chwile były takie miłe.. I Hektor teraz samiuteńki? Quote
brazowa1 Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 tak,Hektor sam,pewnie jest mu przykro :shake: Quote
agatkia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 :-(... bardzo mi przykro. Mam nadzieje, ze teraz jest Jej lepiej...:-( Quote
ponka1 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 :-( nie tu mają odchodzić starsze psy. Kamo bądz szczęśliwa . Quote
deedee77 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 może głupio zabrzmi ale tak pusto bez Kamy... Hektor taki jakis bardziej osowialy .... Quote
Recommended Posts