olenka_f Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 czy tylko ja kocham babinkę????????????????/ ciotki gdzie wy sie podziewata :mad: Quote
brazowa1 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Kama wczoraj na spacerze zostala wyglaskana przez obcych ludzi,podawala im lapy,prosila,oni glaskali,mowili do niej.Wyobrazcie sobie,ona potem nie dawala sie zaciaganac do schroniska,wyrywala za nimi.Glupio sie czułam,bo musialam ja od nich zabrac..biedna Kama. Quote
kaerjot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 brazowa1 napisał(a):Glupio sie czułam,bo musialam ja od nich zabrac. Dlaczego musiałaś? Trzeba było wcisnąć im smycz i uciekać. Quote
brazowa1 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 kaerjot napisał(a):Dlaczego musiałaś? Trzeba było wcisnąć im smycz i uciekać. nie chcieli jej.Prawdopodobnie wezma od nas pieska,ale bedzie mniejszy i mlodszy,no takie jest zycie.:shake: Kama nigdy nie odpusci spacerku.Hektor jest teraz w leczeniu,w pawilonie,ale Kama domaga sie swojego wyjscia,siedzi przed bramka,chodzmy lało i czeka.Uwielbia spacerowac. PS chyba robi sobie tunel ze schroniska na łaczke.Mało nogi nie złamałam. Quote
Betbet Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 hihihi robi na Ciebie pułapki żebyś tam z nią została. ale nie martw sie jak zostaniesz to bedziemy przychodzić i Cie wyprowadzac. moze nawet czasem pozwolimy Ci jakiegos groszka :megagrin: Quote
kasikitd Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ja uważam, że jest piękna. Choć stareńka, ale piękna. Mądre, tęskne oczka. Quote
Betbet Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 tylko musi trafić na równie mądrego i pieknego (wewnetrznie) człowieka, ktory zrozumie jej beznadziejna sytuacje i postanowi ją zabrac... Quote
brazowa1 Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='kasikitd']Ja uważam, że jest piękna. Choć stareńka, ale piękna. Mądre, tęskne oczka.[/quote] piekna moze juz nie....ale ma taka wole zycia i taka pasje,zeby pojsc na spacer,ze az zal bierze.Nawet za patyczkiem pobiegnie,usiluje sie nawet tym patyczniem poprzeciagac. Quote
kasikitd Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Kamulko, może i dla ciebie słoneczko zaświeci, gdzie ten dobry człowiek...byleby nie miał domku na czwartym piętrze bez windy... Quote
kasikitd Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Kto może dać stareńkiej suni trochę miłości na ostatnie lata? Quote
kasikitd Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Stara sunia jest za stara....my też kiedyś będziemny starzy, czy będzie wtedy ktoś, kto ze wzruszeniem na nas popatrzy... Na Kamę nikt tak nie patrzy. Quote
Betbet Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 starość to mądrość, spokój, doświadczenie, dostojność i powaga... starość to powinien być odpoczynek starość to powinno być ciepło i wygoda dlaczego tak nie jest... Quote
brazowa1 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='kasikitd']....my też kiedyś będziemny starzy, czy będzie wtedy ktoś, kto ze wzruszeniem na nas popatrzy... .[/quote] no pewnie nie... Quote
kasikitd Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Kamulko, piesku zapomniany, przypomnij się, może jest dla ciebie szansa? Quote
Betbet Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Kama widzisz, my Ciebie bedziemy tak taszczyć na szczyty do upadłego... Quote
kasikitd Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Oj, Kamulko, mieszkanie na parterze albo domek z ogródkiem dla ciebie...to zbyt śmiałe marzenia? Quote
Recommended Posts