Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasikitd dzieki ostatnio za wsparcie, wielkie dzieki, ja nawet nie miałam kiedy odpisac z reguly wchodze zerkam i musze wychodzic:/

Kama w gore!!!!!!!!!!!

Posted

Bardzo bym chciała. Gdybym miała dom z ogródkiem, a nie male mieszkanie na 4 piętrze, bez windy, Kama byłaby u mnie.Właśnie dlatego, że stara, że nikt jej nie chce, że do niczego się ( niby ) nie nadaje, że "świat" odrzuca to, co biedne, stare i opuszczone.

Posted

"w gore,w gore",a dobrze wiemy,ze Kama skończy w schroniskowej chłodni...bo takich psow sie nie bierze do domu.

ale dopoty jej stare serce bije,bedziemy ja z Deedee zabierac na te krotkie chwile do lasu,niech Kama poczuje sie szczesliwa...:placz::placz::placz:

• 2 weeks later...
Posted

Kama i Hektorek wykorzystują każdą chwilę ..i każdy smakołyk. Tylko zatrzymać się przy nich dłużej, to już radość. Obydwa są kochane staruszki. W tym kąciku można sobie posiedzieć w fajnym towarzystwie, zaraz przychodzi Berek i Lepper daje o sobie znać, jak nie patrzę, to hałasuje blaszaną miską. Żeby tylko lato w dobrym zdrowiu przeżyły.

Posted

Biedna Kama i biedna ta jej łapka. Suczka tak bardzo czeka na pieszczoty, wyciąga łapy pod siatką, żeby chociaż dotknąć człowieka, a jej przyszłość ..brak słów :shake: