brazowa1 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 tak,Hektorowi jest smutno bez towarzyszki... Quote
deedee77 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 dobrze ze miala troszke spacerkow ktore tak ja cieszyly.... Quote
kasikitd Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 :-(:-(:-( Kamulka, tak strasznie mi przykro.Bądź chociaż Tam szcześliwa, mam nadzieję, że tak jest. Quote
brazowa1 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 niechby ona wyprosila gdzies tam,w psim niebie dom dla Hektora.... Quote
ponka1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 I Chyba wyprosiła dom dla Hektorka. Tak sobie dzisiaj o Kamie myślałam. Gdyby były razem, pewnie nic by się nie zmieniło. Jej się nie udało, ale jej odejście spowodowało zmiany, które w efekcie zmobilizowały siły do szukania domku dla Hektora. Kamuś, pamiętam was razem i myśląc o nim, ciebie też wspominam. Quote
brazowa1 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Ponko,napisalas ,co mi w duszy gra. Quote
Betbet Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 a ty pewnie widzisz tam z góry kochana...Hektor jest w domu, taki szczęśliwy, taki dywanowy. cieszysz się prawda? Tego właśnie tak bardzo chciałaś. Twój ukochany jest bezpieczny:) Quote
ponka1 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Kamo, tak mi się dzisiaj o tobie przypomniało, o tobie i Hektorze. Przykro mi, że tak mało dobra zaznałaś tutaj wśród ludzi :-( Quote
Betbet Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Teraz Kama ma dużo lepiej, dużo...a ludzie kiedyś zapłaca za jej krzywdę. Quote
ponka1 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Kama :-( już rok minął jak jesteś w lepszym świecie, bez cierpienia, bez bólu, teraz już razem z Hektorkiem. Zawsze będę pamiętać, a może kiedyś się zobaczymy. Quote
Recommended Posts