Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasikitd moze jakas przeprowadzka? najlepiej do duzego mieszkania gdzie do wynajecia bedziesz miala jeden pokoj dla domdoma (sie mi sie ksywki mnoza ostatnio mnie chcieli obrazic i powiedzieli ze powinnam miec nick Anegdota...nie wiem o co chodziii):P

wtedy Ty wezmiesz Kame a ja jakies tymczasy;)

Posted

Betbet napisał(a):
kasikitd moze jakas przeprowadzka? najlepiej do duzego mieszkania gdzie do wynajecia bedziesz miala jeden pokoj dla domdoma (sie mi sie ksywki mnoza ostatnio mnie chcieli obrazic i powiedzieli ze powinnam miec nick Anegdota...nie wiem o co chodziii):P

wtedy Ty wezmiesz Kame a ja jakies tymczasy;)

Pewnie, świetny pomysł, o niczym innym nie marzę, ale jak już to dom z dużym ogrodem, a z domem, wierny sponsor, biorę wtedy tylko stareńkie i nieudaczne zwierzaki, trójłapki i inne bidule i mogę "żyć spokojnie." ;)

Posted

jutro będzaie znów to samo...

lot do Berka, pierwsze boksy a tam obok...Kama...łapami na siatce choć łapy już ne te i jeszcze ta narośl. Kama nie cierpi aparatu wiec nawet nie probuje jej pstryknac. Berek pozuje, Nana pozuje, Kama wtedy odchodzi ale zaraz potem wraca i wsadza nochala miedzy kratki zeby wziac smakołyk...a może nie o smakołych chodzi? może żeby być bliżej ludzkiej reki...

Posted

KAma jest taka delikatn,a wszystko powolutku. Jej kumpel z boksu jak widzi jedzenie to dostaje fioła, mimo poważnego wieku niepoważnie rzuca się na wszystko co da się skonsumować. A Kama nie, Kamajedno zje, drugiego nie, spokojnie powącha, spróbuje i patrzy Ci w oczy. Kiedy Hektor ugania się za najmniejszym przysmakiem ona stoi i pattrzy jakby pytała:" Czy Ty możesz mnie zabrać?"

Posted

brazowa1 napisał(a):
a nie dla smierdzacych kundli...

Uwielbiam robić "śmierdzącym kundlom" banerki, choć chciałabym im więcej dać

podlinkowany; wys. 100; szer. 100

:p

Posted

Kama jak zywa...
dziadki zyja tylko dla paru minut spaceru,odpuszcza nawet jedzenie (a wydawaloby sie,ze dla Hektora najwazniejsza micha),zeby wyjsc.Ciesza sie jak wariaty