Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

monita napisał(a):
Moment - czegoś nie rozumiem :eviltong: Tytuł, że mały szuka domku, a w wątku czytam, że już ma ;)

Nie było mnie sporo, więc jestem trochę zacofana :cool1:

tematu po prostu ktos jeszcze nie zmienil :P

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monita- strasznie trudno mi było się z małym rozstać. O mały włos a zawróciłabym się będąc 70 km od Łodzi.

Mały jest w Łodzi. Mieszka w domku z dwoma kotami. A na zewnątrz jest jeszcze sunka. Jak płakałam jak bóbr. Dobrze, że nie jechałam sama bo w drugą stronę nie miałam kompletnie ochoty prowadzić .... :(
Dzisiaj ma iść maluch do weterynarza. Jak coś będę wiedzieć to dam znać.
Pozdrawiam.

Ps. Jedyna szczęśliwa istotka w moim domku to moja sunka. No inny pies. :) Mordka niewiniątka a wcześniej mordka zabójcy i wrednej pindy :angryy:

Posted

Erazm napisał(a):
Bo się najpierw chołubi, na rączkach nosi, niunia to, niunia tam to, a potem jakieś przybłędy zabierają co się niuni należy:eviltong:

Jakbym ja to mówiła :loveu::loveu::loveu: śpi się z taką ślicznotą a potem.... :lol::lol::lol:

Posted

No ja wszystkich bardzo przepraszam. Moja Ruda jest bardzo nietypowym jamnikiem i wyobraźcie sobie, chociaz wiem ze to bedzie trudne, że nie śpi ze mna w łóżku :) Tylko rano przychodzi na drzemkę 10 -minutowa. :)
Dziwne nie ?? Zwłaszcza ze tej sunce z awatarku nawet by do głowy nie przyszło żeby spać w kojcu a nie ze mną :)
Ale kto przeskanuje myślenie mojego Rudzielca :) hihihihih

Posted

haank napisał(a):
No ja wszystkich bardzo przepraszam. Moja Ruda jest bardzo nietypowym jamnikiem i wyobraźcie sobie, chociaz wiem ze to bedzie trudne, że nie śpi ze mna w łóżku :) Tylko rano przychodzi na drzemkę 10 -minutowa. :)
Dziwne nie ?? Zwłaszcza ze tej sunce z awatarku nawet by do głowy nie przyszło żeby spać w kojcu a nie ze mną :)
Ale kto przeskanuje myślenie mojego Rudzielca :) hihihihih

No to nietypowa istotnie. U mnie zarówno poprzedni jamolek jak i obecny od razu byli świadomi gdzie ich "naturalne jamnicze środowisko"

Posted

Trzymaj się Erazm :)

Nie wkręcam nic. Ruda jest w wieku około 6/7 lat. i w sierpniu pod koniec trafiła do Schroniska MEdor w Łodzi. W październiku ja ją wzięłam i na początku miała mała kwarantannę,w sensie nie wiedziałam czy czegoś ( np. jakiegoś grzybka ) tam sobie nie przygruchała, więc o łóżku nie było mowy. Szybko przyjęła reguły u mnie w domku i tak jej zostało. Nawet jak ją wołam teraz to i tak śpi w kojcu koło łóżka przykryta kocykiem a rano jak już wspominałam na 10 min do łożeczka:)
Ona jest nietypowa. Nawet nieudolnie nie zakopuje w kocyku u pod narzutami. A poprzednia sunka była specjalistka i we wszystko sie potrafiła zakopać tak ze nie było jej widać. A tu zawsze dupka, ogon, ucho, lub tez lapa wystaje :)
:)

Posted

Doopka, ucho na wierzchu, bo pewnie pańcia czasem podrapie, a pod własnym kocykiem wygodniej, bo przynajmniej nikt go z niej nie ściąga:evil_lol:
:-(:-(:-(:-(:-(, popłaczę troszeczkę, a potem do roboty, bo płakać to trzeba nad bidulami co wciąż nie mają domów

Posted

Wieści mam na bieżąco na gg :) ... maluch zaskarbił sobie serca nowych właścicieli :) ... jest doleczany ketokonazolem.
Domek super :)

A zdjęcia już są tylko jeszcze nie zrzucone na kompa. Ale jak tylko coś będę miała to oczywiście wkleję.

Posted

haank napisał(a):
Wieści mam na bieżąco na gg :) ... maluch zaskarbił sobie serca nowych właścicieli :) ... jest doleczany ketokonazolem.
Domek super :)

A zdjęcia już są tylko jeszcze nie zrzucone na kompa. Ale jak tylko coś będę miała to oczywiście wkleję.

No do zaskarbiania serc to on miał talent od początku:loveu:. A teraz ... czekamy spokojnie na zdjęcia

Posted

To jest Hela :-)

Z wyglądu raczej mi nigdy nie przypominała jamnika :-), ale jak zaczeliście opisywać zachowanie swoich jamniorów zaświtała mi jednak myśl że jakieś pokrewieństwo istnieje. Hela zyczy sobie spać w łóżeczku, zakopuje się pod kocyk perfekcyjnie :D.