taxelina Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 monita napisał(a):Moment - czegoś nie rozumiem :eviltong: Tytuł, że mały szuka domku, a w wątku czytam, że już ma ;) Nie było mnie sporo, więc jestem trochę zacofana :cool1: tematu po prostu ktos jeszcze nie zmienil :P Quote
monita Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Nie ładnie tak oszukiwać ludzi :eviltong: haank trudno było się z małym rozstać ?? Kto go przygarnął ?? Quote
haank Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Monita- strasznie trudno mi było się z małym rozstać. O mały włos a zawróciłabym się będąc 70 km od Łodzi. Mały jest w Łodzi. Mieszka w domku z dwoma kotami. A na zewnątrz jest jeszcze sunka. Jak płakałam jak bóbr. Dobrze, że nie jechałam sama bo w drugą stronę nie miałam kompletnie ochoty prowadzić .... :( Dzisiaj ma iść maluch do weterynarza. Jak coś będę wiedzieć to dam znać. Pozdrawiam. Ps. Jedyna szczęśliwa istotka w moim domku to moja sunka. No inny pies. :) Mordka niewiniątka a wcześniej mordka zabójcy i wrednej pindy :angryy: Quote
Erazm Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Bo się najpierw chołubi, na rączkach nosi, niunia to, niunia tam to, a potem jakieś przybłędy zabierają co się niuni należy:eviltong: Quote
Isadora7 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Erazm napisał(a):Bo się najpierw chołubi, na rączkach nosi, niunia to, niunia tam to, a potem jakieś przybłędy zabierają co się niuni należy:eviltong: Jakbym ja to mówiła :loveu::loveu::loveu: śpi się z taką ślicznotą a potem.... :lol::lol::lol: Quote
Erazm Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 A potem drugie bezszczelne się wprowadza:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Erazm napisał(a):A potem drugie bezszczelne się wprowadza:evil_lol: No jakbyś to na własnej skórze poczuła i ja również:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
haank Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 No ja wszystkich bardzo przepraszam. Moja Ruda jest bardzo nietypowym jamnikiem i wyobraźcie sobie, chociaz wiem ze to bedzie trudne, że nie śpi ze mna w łóżku :) Tylko rano przychodzi na drzemkę 10 -minutowa. :) Dziwne nie ?? Zwłaszcza ze tej sunce z awatarku nawet by do głowy nie przyszło żeby spać w kojcu a nie ze mną :) Ale kto przeskanuje myślenie mojego Rudzielca :) hihihihih Quote
Isadora7 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 haank napisał(a):No ja wszystkich bardzo przepraszam. Moja Ruda jest bardzo nietypowym jamnikiem i wyobraźcie sobie, chociaz wiem ze to bedzie trudne, że nie śpi ze mna w łóżku :) Tylko rano przychodzi na drzemkę 10 -minutowa. :) Dziwne nie ?? Zwłaszcza ze tej sunce z awatarku nawet by do głowy nie przyszło żeby spać w kojcu a nie ze mną :) Ale kto przeskanuje myślenie mojego Rudzielca :) hihihihih No to nietypowa istotnie. U mnie zarówno poprzedni jamolek jak i obecny od razu byli świadomi gdzie ich "naturalne jamnicze środowisko" Quote
Neigh Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Jamnik nie spiący w łożku..............toż to dopust Boży - wynaturzenie jakieś:-) Quote
Erazm Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ktoś nas wkręca, że ma jamnika:eviltong: Sisulek pojechał teraz ja buuuuuuuuuu:-(:-(:-( Quote
Isadora7 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Erazm napisał(a):Ktoś nas wkręca, że ma jamnika:eviltong: Sisulek pojechał teraz ja buuuuuuuuuu:-(:-(:-( Sisi nic nie miała z jamolka, a zaanektowała mi kanapę Quote
Erazm Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Nieprawda, była długa i wysoka jak jamnik:-(:-(:-(, mix jamnika z berneńczykiem:-(:-(:-(:eviltong: Quote
haank Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Trzymaj się Erazm :) Nie wkręcam nic. Ruda jest w wieku około 6/7 lat. i w sierpniu pod koniec trafiła do Schroniska MEdor w Łodzi. W październiku ja ją wzięłam i na początku miała mała kwarantannę,w sensie nie wiedziałam czy czegoś ( np. jakiegoś grzybka ) tam sobie nie przygruchała, więc o łóżku nie było mowy. Szybko przyjęła reguły u mnie w domku i tak jej zostało. Nawet jak ją wołam teraz to i tak śpi w kojcu koło łóżka przykryta kocykiem a rano jak już wspominałam na 10 min do łożeczka:) Ona jest nietypowa. Nawet nieudolnie nie zakopuje w kocyku u pod narzutami. A poprzednia sunka była specjalistka i we wszystko sie potrafiła zakopać tak ze nie było jej widać. A tu zawsze dupka, ogon, ucho, lub tez lapa wystaje :) :) Quote
Erazm Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Doopka, ucho na wierzchu, bo pewnie pańcia czasem podrapie, a pod własnym kocykiem wygodniej, bo przynajmniej nikt go z niej nie ściąga:evil_lol: :-(:-(:-(:-(:-(, popłaczę troszeczkę, a potem do roboty, bo płakać to trzeba nad bidulami co wciąż nie mają domów Quote
Erazm Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Właśnie:mad: już tu szybko na dywanik:lol::lol::lol: Quote
krakowianka.fr Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Sa moze jakies wiesci/zdjecia od Bono i jej wlascicieli? Quote
haank Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Wieści mam na bieżąco na gg :) ... maluch zaskarbił sobie serca nowych właścicieli :) ... jest doleczany ketokonazolem. Domek super :) A zdjęcia już są tylko jeszcze nie zrzucone na kompa. Ale jak tylko coś będę miała to oczywiście wkleję. Quote
Isadora7 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 haank napisał(a):Wieści mam na bieżąco na gg :) ... maluch zaskarbił sobie serca nowych właścicieli :) ... jest doleczany ketokonazolem. Domek super :) A zdjęcia już są tylko jeszcze nie zrzucone na kompa. Ale jak tylko coś będę miała to oczywiście wkleję. No do zaskarbiania serc to on miał talent od początku:loveu:. A teraz ... czekamy spokojnie na zdjęcia Quote
taxelina Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Milo czytac ze maluch zaskrabil ich serca :) Quote
KWL Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 To jest Hela :-) Z wyglądu raczej mi nigdy nie przypominała jamnika :-), ale jak zaczeliście opisywać zachowanie swoich jamniorów zaświtała mi jednak myśl że jakieś pokrewieństwo istnieje. Hela zyczy sobie spać w łóżeczku, zakopuje się pod kocyk perfekcyjnie :D. Quote
Wisełka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Spanie w łóżeczku stanowczo świadczy o tym że Hela należy do jamnikowatych :lol: Quote
_beatka_ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 w takim razie mój buldog francuski który też posiada tę umiejętność musi mieć jamniczą krew?:roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts