Wisełka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Superowy jest :loveu: Na pewno nowi właściciele stworzą mu cudowną rodzinę :lol: Quote
Neigh Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 No proszę:-). Chwilkę mnie nie było, a tu takie cudowne wiesci. bardzo się cieszę!!!! Quote
halbina Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Domek to chyba juz go kocha?... a teraz trzeba, żeby Haank sie ciut odkochała, bo nam się zapłacze... Quote
Erazm Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Zaraz cosik znów jej się, niestety pewnie trafi:shake: Quote
haank Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Trochę minie zanim się odkocham.... Ależ mnie złapało. A myślałam zawsze ze wole suczki :) Quote
Isadora7 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 haank napisał(a):Trochę minie zanim się odkocham.... Ależ mnie złapało. A myślałam zawsze ze wole suczki :) No to nieźle zaczarował :) Quote
haank Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 OJ zaczarował :) niesamowicie kochany kluseczek :) i do tego mądry. On mnie rozbrajał tym, że z jednej strony szalał i miał pomysły jak dzidziuś a z drugiej wszystko miał tak przemyślane i rozumiał wiele spraw. Jak np jak idziemy spać to ja przenoszę jego budkę do mnie do pokoju żeby była koło łózka i on się w niej kładzie patrząc na dobranoc na mnie :) :loveu:hi hi.. i poranne witanie oczywiście a jak widział ze nie wstaje na pierwszy budzik to wracał do domku i dosypiał drzemkę :) :p Quote
_beatka_ Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 mądrala mały:evil_lol: a Państwo będą pisać na wątku newsy z życia bono?:razz: Quote
haank Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ja będę pisać :cool3: bo Państwo nie są zarejestrowani. Ale jestem z nimi w kontakcie (tel i gg ) .. zdjęcia jak dostanę na maila to wkleję:) A mądrala z nie go niesamowity :) Quote
Isadora7 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 O właśnie, masz jakieś szanse na informacje od krakersa-bono? Quote
haank Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Pan właśnie napisał tak: "muszę pochwalić Bono. Zdał pierwszy egzamin. Był sam w domu od 9.30 - 1930. Był na werandzie.Wytrzymał i nie nabrudził.I bardzo się cieszył jak nas zobaczył . oczywiście lara jak opętany. Głownie za kotami. I tarmosi sie z Azą.Aza jest delikatna.Wie ze jest mniejszy i ze to dzieciak.czasami sie jeszcze drapie i podgryza po ciałku. Bono wyjada karmę kotom i odwrotnie. Teraz przysypia na moim brzuchu.Uściski od Bono.. " Od razu wyjaśniam, że weranda jest takim większym zabudowanym przedsionkiem w kształcie kwadratu z oknami. :) Quote
Szyszka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Aniu byłaś w Łodzi i się nie odezwałaś.... Chyba Cię uduszę. Miałam zobaczyć Rudzielca:mad: :evil_lol: Cieszę się, że psiak już w nowym domku i nie martw się na pewno wszystko będzie ok. Ale rozumiem Twój smutek.... Trzymaj się cieplutko. Bono a Ty się spisuj na medal! Quote
haank Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Szyszka - przepraszam bardzo. Wiem, że chciałaś zobaczyć swoją podopieczną ale ona jest chora i nie chciałam jej ciągnąć w trasę. I zamiast Rudzielca pojechała Saskja :) Ta czarna labowyżełka która tak sie z Ruda "lubiła"..a tak na marginesie to całkiem fajnie się teraz dogadują. chociaż Saskja wolała Krakersa - Bono :) i cały czas się z nim bawiła. Quote
Szyszka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 No to ukochaj od mnie Rudzielca i Saskję :diabloti: Quote
_beatka_ Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 super wieści:multi: czyli domek jest fajny, dobrze że masz z nimi kontakt, no i koniecznie wklej te zdjęcia:razz: Quote
haank Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Jasne, ze wkleję. Zrobię to jak tylko coś dostanę:) Quote
_beatka_ Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 a sunia tych Państwa już go pokochała?:razz: Quote
haank Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Nie wiem ale chyba tak :) Bawi się z nim i bardzo uważa bo wie że to dzidziuś :) Tęskni mi sie za tym szkrabem.. jakos w domku pusto i spokojnie. Quote
Isadora7 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 haank napisał(a):Nie wiem ale chyba tak :) Bawi się z nim i bardzo uważa bo wie że to dzidziuś :) Tęskni mi sie za tym szkrabem.. jakos w domku pusto i spokojnie. Nie dziwię się, ja go znam tylko z forum a tez mi brakuje tych wiadomości o nim a co dopiero Ty mająca go tyle czasu "na żywo". Quote
Neigh Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 A ja mam mam tymczasowicza w domu, tymczsowicza w opłacanym hotelu, wczoraj widziałam dwa psy biegające po ulicy...........gdybym miala luźniej, to bym zabrała. Powinniście się cieszyć i porozglądać komu można jeszcze pomóc:diabloti: Quote
monita Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Moment - czegoś nie rozumiem :eviltong: Tytuł, że mały szuka domku, a w wątku czytam, że już ma ;) Nie było mnie sporo, więc jestem trochę zacofana :cool1: Quote
Recommended Posts