Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OJ zaczarował :) niesamowicie kochany kluseczek :) i do tego mądry.
On mnie rozbrajał tym, że z jednej strony szalał i miał pomysły jak dzidziuś a z drugiej wszystko miał tak przemyślane i rozumiał wiele spraw. Jak np jak idziemy spać to ja przenoszę jego budkę do mnie do pokoju żeby była koło łózka i on się w niej kładzie patrząc na dobranoc na mnie :) :loveu:hi hi.. i poranne witanie oczywiście a jak widział ze nie wstaje na pierwszy budzik to wracał do domku i dosypiał drzemkę :) :p

Posted

Ja będę pisać :cool3: bo Państwo nie są zarejestrowani. Ale jestem z nimi w kontakcie (tel i gg ) .. zdjęcia jak dostanę na maila to wkleję:)

A mądrala z nie go niesamowity :)

Posted

Pan właśnie napisał tak:

"muszę pochwalić Bono. Zdał pierwszy egzamin. Był sam w domu od 9.30 - 1930. Był na werandzie.Wytrzymał i nie nabrudził.I bardzo się cieszył jak nas zobaczył . oczywiście lara jak opętany. Głownie za kotami. I tarmosi sie z Azą.Aza jest delikatna.Wie ze jest mniejszy i ze to dzieciak.czasami sie jeszcze drapie i podgryza po ciałku. Bono wyjada karmę kotom i odwrotnie. Teraz przysypia na moim brzuchu.Uściski od Bono.. "

Od razu wyjaśniam, że weranda jest takim większym zabudowanym przedsionkiem w kształcie kwadratu z oknami. :)

Posted

Aniu byłaś w Łodzi i się nie odezwałaś.... Chyba Cię uduszę.
Miałam zobaczyć Rudzielca:mad: :evil_lol:

Cieszę się, że psiak już w nowym domku i nie martw się na pewno wszystko będzie ok. Ale rozumiem Twój smutek.... Trzymaj się cieplutko.

Bono a Ty się spisuj na medal!

Posted

Szyszka - przepraszam bardzo. Wiem, że chciałaś zobaczyć swoją podopieczną ale ona jest chora i nie chciałam jej ciągnąć w trasę. I zamiast Rudzielca pojechała Saskja :) Ta czarna labowyżełka która tak sie z Ruda "lubiła"..a tak na marginesie to całkiem fajnie się teraz dogadują. chociaż Saskja wolała Krakersa - Bono :) i cały czas się z nim bawiła.

Posted

Nie wiem ale chyba tak :) Bawi się z nim i bardzo uważa bo wie że to dzidziuś :)
Tęskni mi sie za tym szkrabem.. jakos w domku pusto i spokojnie.

Posted

haank napisał(a):
Nie wiem ale chyba tak :) Bawi się z nim i bardzo uważa bo wie że to dzidziuś :)
Tęskni mi sie za tym szkrabem.. jakos w domku pusto i spokojnie.

Nie dziwię się, ja go znam tylko z forum a tez mi brakuje tych wiadomości o nim a co dopiero Ty mająca go tyle czasu "na żywo".

Posted

A ja mam mam tymczasowicza w domu, tymczsowicza w opłacanym hotelu, wczoraj widziałam dwa psy biegające po ulicy...........gdybym miala luźniej, to bym zabrała. Powinniście się cieszyć i porozglądać komu można jeszcze pomóc:diabloti:

Posted

Moment - czegoś nie rozumiem :eviltong: Tytuł, że mały szuka domku, a w wątku czytam, że już ma ;)

Nie było mnie sporo, więc jestem trochę zacofana :cool1: