Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haank napisał(a):
:) ... Krakers właśnie robił mega jazdy. Deszcz pada i nawet nie chciał sie wysikać. Ale udało sie :)
Dobranoc wszystkim

Miałam ten problem z poprzednim jamnikiem, jak padało to musiałam cuda wyprawiać żeby łobuz "sie odlał". Dooobry Krakers jest.

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z mojego przedpokoju zniknęły gazety. No zobaczymy jak to będzie. Na te chwilę bez żadnej mini kałuży :)
Mały informuje, że chce wyjść chodząc koło drzwi a czasem nawet drapiąc w drzwi :)

Oby tak dalej :)

Posted

Dzisiaj będziemy wiedzieć więcej od domku w Łodzi i w Warszawie.

A Krakers zakomunikował rano ze chce wyjsc lapiąc za smycz i przywlekajac ja na srodek kuchni :)
A teraz otwierając szafe. Myślałam, że poszedł po bucika jakiegoś ale on sie tylko patrzył :)
Niezły gagatek :)

Posted

haank napisał(a):
Dzisiaj będziemy wiedzieć więcej od domku w Łodzi i w Warszawie.
A Krakers zakomunikował rano ze chce wyjsc lapiąc za smycz i przywlekajac ja na srodek kuchni :)
A teraz otwierając szafe. Myślałam, że poszedł po bucika jakiegoś ale on sie tylko patrzył :)
Niezły gagatek :)

Niezły jest:loveu: chyba bym go zasmyrdała i zamiziała w nagrodę. Mądry chłopak.:loveu:

Posted

Kurcze teraz jedyny problem żebym go zatrzymała to jest moja Ruda. Ona wariuje. robi się coraz bardziej wredna, zaborcza i wkurzająca:(
Kto wie co się w takich sytuacjach robi.. no wkurza mnie ta moja sunia okrutnie.

Posted

Halbina- dzięki. jak się nie zmieni to napisze. Na te chwilę ruda dalej jest chora i ma powiększone wszystkie węzły. Jak padło coś o chłoniaku to myślałam, ze padnę. Będzie miała robione wszystkie badania. Bo oczywiście najbardziej prawdopodobne jest ze ta infekcja ją tak męczy. Ale czujność trzeba zachować.