Isadora7 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 haank napisał(a)::) ... Krakers właśnie robił mega jazdy. Deszcz pada i nawet nie chciał sie wysikać. Ale udało sie :) Dobranoc wszystkim Miałam ten problem z poprzednim jamnikiem, jak padało to musiałam cuda wyprawiać żeby łobuz "sie odlał". Dooobry Krakers jest. Quote
taxelina Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 tia.. Sherry nie lubi deszczu, a teraz snieg spadl po wiosennej zimie i juz w ogole OGROMNA tragedia zeby S. sie wysikala :P Quote
haank Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Z mojego przedpokoju zniknęły gazety. No zobaczymy jak to będzie. Na te chwilę bez żadnej mini kałuży :) Mały informuje, że chce wyjść chodząc koło drzwi a czasem nawet drapiąc w drzwi :) Oby tak dalej :) Quote
Isadora7 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 To ja proszę o przekazanie mu ode mnie miziania brzuszkowo-uszkowego Quote
taxelina Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ciekawe gdzie znajdziesz dom maluszku :) Sherry pozdrawia: (jako link bo to jeszcze nie zmiejszone zdjecie z 219 dzis zrobionych i Sherry i Niuni) http://sherry-niunia.home.pl/P3046049.JPG Quote
KWL Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 No jeszcze będzie miał z czego wybierać mały tasman :-) Przepraszam za spam - kocinka w wielkie potrzebie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77720 Quote
Isadora7 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Krakersik cześć, na plecki i mizianko brzuszkowe :) Quote
Isadora7 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Dobranoc śliczny dzieciaku, ech szkoda ze nie jesteś mój. Dobranoc glutku Quote
kako80 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 przepraszam za off'a ale tu tez jamnik w pilnej potrzebie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106521 gdybyscie mialy nadmiar domkow, dajcie znac prosze! Quote
haank Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Dzisiaj będziemy wiedzieć więcej od domku w Łodzi i w Warszawie. A Krakers zakomunikował rano ze chce wyjsc lapiąc za smycz i przywlekajac ja na srodek kuchni :) A teraz otwierając szafe. Myślałam, że poszedł po bucika jakiegoś ale on sie tylko patrzył :) Niezły gagatek :) Quote
Isadora7 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 haank napisał(a):Dzisiaj będziemy wiedzieć więcej od domku w Łodzi i w Warszawie. A Krakers zakomunikował rano ze chce wyjsc lapiąc za smycz i przywlekajac ja na srodek kuchni :) A teraz otwierając szafe. Myślałam, że poszedł po bucika jakiegoś ale on sie tylko patrzył :) Niezły gagatek :) Niezły jest:loveu: chyba bym go zasmyrdała i zamiziała w nagrodę. Mądry chłopak.:loveu: Quote
haank Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 On jest kochany.... Jeju. znowu zacznę się denerwować. Uwielbiam tego szkraba.... Quote
Erazm Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Na otarcie łez podrzucę Ci cos z moich:eviltong: Quote
haank Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Kurcze teraz jedyny problem żebym go zatrzymała to jest moja Ruda. Ona wariuje. robi się coraz bardziej wredna, zaborcza i wkurzająca:( Kto wie co się w takich sytuacjach robi.. no wkurza mnie ta moja sunia okrutnie. Quote
halbina Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Jacol Ci poradzi! zaproś go na wątek albo pisz na gg: 744766 Quote
haank Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Halbina- dzięki. jak się nie zmieni to napisze. Na te chwilę ruda dalej jest chora i ma powiększone wszystkie węzły. Jak padło coś o chłoniaku to myślałam, ze padnę. Będzie miała robione wszystkie badania. Bo oczywiście najbardziej prawdopodobne jest ze ta infekcja ją tak męczy. Ale czujność trzeba zachować. Quote
Recommended Posts