Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Erazm napisał(a):
Co u maluszka, ja nie to, że jestem ciekawska, ale lubię wiedzieć jak już gdzieś swoją trąbę zapuszczę;)

No a ja jestem ciekawa bo jestem w nim zakochana :)

Posted

Zawożę malucha jutro do Łodzi ;(... Brzuch mnie z nerwów boli i płakać mi się chce. :placz:

Dziś byłam z nim w obcym miejscu i płakał jak tylko gdzieś znikałam. Serduszko mi jutro pęknie. Mam wielką nadzieję ze maluch szybko zapomni o mojej osóbce. Najlepiej jakby sie od razu zajął kotami i suczką przyszłych właścicieli . I oczywiście nowymi właścicielami.
Decyzja, że jutro bo im dłużej jest u mnie tym się bardziej przyzwyczaja zarówno on jak i ja.

Posted

haank napisał(a):
Zawożę malucha jutro do Łodzi ;(... Brzuch mnie z nerwów boli i płakać mi się chce. :placz:
Dziś byłam z nim w obcym miejscu i płakał jak tylko gdzieś znikałam. Serduszko mi jutro pęknie. Mam wielką nadzieję ze maluch szybko zapomni o mojej osóbce. Najlepiej jakby sie od razu zajął kotami i suczką przyszłych właścicieli . I oczywiście nowymi właścicielami.
Decyzja, że jutro bo im dłużej jest u mnie tym się bardziej przyzwyczaja zarówno on jak i ja.

Tak naprawdę to ci współczuję i... rozumiem.

Posted

bedzie dobrze, maluch dzieki Tobie przezyl i dostal szanse na zycie i to sie liczy

ja oddajac kocie tymczasy ludziom zawsze sobie tlumacze, ze u mnie mialyby gorzej, bo nie mam tylu rak zeby je wysciskac, zajac sie majac obecne swoje stadko, a u wybranej rodziny beda ten czas dla siebie miec

Posted

Ruda dalej jest chora :( .....

A co do małego to on by miał dobrze ze mną jakby został ale jeszcze chyba nie mój czas, żeby mieć więcej piesków. Bardzo pokochałam tego małego stwora. On sie da kochać.
I trzymajcie za niego dalej kciuki bo przypominam .. mały nie był jeszcze szczepiony....:shake:.... trzeba odczekać od leczenia :(

Posted

a co z umową adopcyjna. Gdzie mogę jakiś wzór znaleźć ???

Ja to sie chyba jutro ostro zbłaźnię. :-(Wielkie okulary włożę na buźkę i będę robić dobra minę....

Posted

Mały będzie szczęśliwy, Ciebie nie zapomni, a pewnie będziesz zaproszona na kawę i będziesz mogła go potarmosić, zawsze mogę Cię podrzucić do Łodzi:lol:

Posted

Mały będzie szczęśliwy, Ciebie nie zapomni, a pewnie będziesz zaproszona na kawę i będziesz mogła go potarmosić, zawsze mogę Cię podrzucić do Łodzi:lol: