Isadora7 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 No Krakersik w Warszawce piękny słoneczny dzień, a jak u ciebie w Krakuuffku? Quote
Isadora7 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Kraaaaakers!!!!! Tęsknię napisz co u ciebie? Quote
katarzyna kuczewska Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 piękne potwory dwa:):loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 haank napisał(a):Potwory dwa Który większy?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Co u maluszka, ja nie to, że jestem ciekawska, ale lubię wiedzieć jak już gdzieś swoją trąbę zapuszczę;) Quote
Isadora7 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Erazm napisał(a):Co u maluszka, ja nie to, że jestem ciekawska, ale lubię wiedzieć jak już gdzieś swoją trąbę zapuszczę;) No a ja jestem ciekawa bo jestem w nim zakochana :) Quote
haank Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Zawożę malucha jutro do Łodzi ;(... Brzuch mnie z nerwów boli i płakać mi się chce. :placz: Dziś byłam z nim w obcym miejscu i płakał jak tylko gdzieś znikałam. Serduszko mi jutro pęknie. Mam wielką nadzieję ze maluch szybko zapomni o mojej osóbce. Najlepiej jakby sie od razu zajął kotami i suczką przyszłych właścicieli . I oczywiście nowymi właścicielami. Decyzja, że jutro bo im dłużej jest u mnie tym się bardziej przyzwyczaja zarówno on jak i ja. Quote
Isadora7 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 haank napisał(a):Zawożę malucha jutro do Łodzi ;(... Brzuch mnie z nerwów boli i płakać mi się chce. :placz: Dziś byłam z nim w obcym miejscu i płakał jak tylko gdzieś znikałam. Serduszko mi jutro pęknie. Mam wielką nadzieję ze maluch szybko zapomni o mojej osóbce. Najlepiej jakby sie od razu zajął kotami i suczką przyszłych właścicieli . I oczywiście nowymi właścicielami. Decyzja, że jutro bo im dłużej jest u mnie tym się bardziej przyzwyczaja zarówno on jak i ja. Tak naprawdę to ci współczuję i... rozumiem. Quote
taxelina Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 oj ciezko sie rozstawac.. szczegolnie jak sie pokochalo.. Quote
_beatka_ Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 haank dobrze wybrałaś domek:cool3: na pewno będzie tam szczęśliwy, nie martw się, chociaż rozumiem, że będziecie oboje tęsknić;) a jak Twoja sunia?:roll: Quote
eurydyka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 bedzie dobrze, maluch dzieki Tobie przezyl i dostal szanse na zycie i to sie liczy ja oddajac kocie tymczasy ludziom zawsze sobie tlumacze, ze u mnie mialyby gorzej, bo nie mam tylu rak zeby je wysciskac, zajac sie majac obecne swoje stadko, a u wybranej rodziny beda ten czas dla siebie miec Quote
haank Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ruda dalej jest chora :( ..... A co do małego to on by miał dobrze ze mną jakby został ale jeszcze chyba nie mój czas, żeby mieć więcej piesków. Bardzo pokochałam tego małego stwora. On sie da kochać. I trzymajcie za niego dalej kciuki bo przypominam .. mały nie był jeszcze szczepiony....:shake:.... trzeba odczekać od leczenia :( Quote
haank Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 a co z umową adopcyjna. Gdzie mogę jakiś wzór znaleźć ??? Ja to sie chyba jutro ostro zbłaźnię. :-(Wielkie okulary włożę na buźkę i będę robić dobra minę.... Quote
Isadora7 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='haank']a co z umową adopcyjna. Gdzie mogę jakiś wzór znaleźć ??? [...ciach...] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25135 Quote
halbina Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Trzymaj sie, Haank! My kciuki nadal trzymamy! I czekamy na wieści! Quote
haank Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 napiszę jutro jak poszło :) ...i może jakieś fotki uda mi się zrobić ... Quote
halbina Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 bedziemy zaglądać! Zajrzyj do nas też: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32488&page=119 ja sie uśmiałam! Quote
Erazm Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Mały będzie szczęśliwy, Ciebie nie zapomni, a pewnie będziesz zaproszona na kawę i będziesz mogła go potarmosić, zawsze mogę Cię podrzucić do Łodzi:lol: Quote
Erazm Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Mały będzie szczęśliwy, Ciebie nie zapomni, a pewnie będziesz zaproszona na kawę i będziesz mogła go potarmosić, zawsze mogę Cię podrzucić do Łodzi:lol: Quote
Recommended Posts