Isadora7 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='haank'][...ciach...] Fajnie prawda ?? :) Mało powiedziane :) jest CUDNIE Quote
Wisełka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 deer_1987 napisał(a):Sa jakies nowe wiesci? Z ust mi to wyjęłaś... dziś właśnie przypomniał mi się Krakersik, ile tu się o nim czytało i pisało ;) Ciekawe co u niego?? Pewnie słoneczko już urosło :loveu: Quote
haank Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Witam, ostatnio rozmawiałam z właścicielami jamniorka po świętach i wszystko było super. Postaram się dowiedzieć co słychać i jak tylko będę miała jakieś wieści to od razu napisze. I może uda mi się zdobyć jakieś zdjęcia :) Quote
haank Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Mam zdjęcie cudeńka :) Niestety zrobione jakiś czas temu. A teraz jamniorek już jest prawie całkiem zarośnięty. Czyż on nie jest boski ??? Quote
Isadora7 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='haank']Mam zdjęcie cudeńka :) Niestety zrobione jakiś czas temu. A teraz jamniorek już jest prawie całkiem zarośnięty. Czyż on nie jest boski ??? To mało powiedziane... JEST SUPERBOSKI, CUDNY, PIĘKNY Quote
haank Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 I jaki dłuuuugaśny :) ... z przyjemnością obserwowałam jak się u mnie z dnia na dzień wydłużał. Było to widać zwłaszcza jak próbował wejść na łóżko :) Quote
Isadora7 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='haank']I jaki dłuuuugaśny :) ... z przyjemnością obserwowałam jak się u mnie z dnia na dzień wydłużał. Było to widać zwłaszcza jak próbował wejść na łóżko :) No właśnie długość ma wspaniałą. To zdjęcie eksponuje jego "jamnicze" zalety. Śliczny jest. Quote
haank Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Będę miała niedługo (jak zostaną zgrane) następną serię zdjęć tego cudeńka. Już zarośnietego. Wklejam niektóre wypowiedzi nowych właścicieli (dziś rozmawiałam z Panem Bono ) "(...) jest super nie myslelismy ze jamnik moze byc taki fajny" :p "teraz w tym tyg.idziemy na kontrole ale wiadomo ze jest wszystko ok, siersc odrosła i odrasta" "Bono teraz jest zabierany wszedzie a dzieciaki sa nim zachwycone, bardzo wyluzowany tak jak my. Z mala kota to razem śpią wiec jest ok" To są takie wycinki bo tak sobie gadaliśmy na gg ... Jak tylko bedą zdjęcia to wkleję, żeby cioteczki widziały jak maluch pięknie rośnie :) Quote
Wisełka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Czekamy na fotki czekamy :) Pewnie juz z metr długości ma ;) Quote
haank Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Metr to może jeszcze nie :cool3:... Czytam sobie różne wątki i tak bardzo się cieszę że maluch na taki domek trafił . Wspaniali ludzie go wzięli.. :) Niestety nie wszystkie psiaki maja takie szczęście. :angryy: Quote
haank Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Najnowsze wieści o Bono - Krakersie Hea, Bono ma się bardzo dobrze. Sierść całkowicie mu odrosła, nie ma już golych placków. Wizyta u dr wypadła OK. Jest super, wrócił do pełni sił. Jest bardzo żywy, czasami dostaje szału i lata jakby go nakręcili. Z kotami się dogaduje, z Azą też. Dzisiaj jak zajechalismy pod dom, to Bono leżał wtulony w Azie. Ostatnio stał się usłuchany, pilnuje się na dworze, wraca za co jest nagradzany, mimo, iż czasami jego powrót trwa, trwa, trwa i trwa ale w końcu dobija. Jeździ z nami gdzie tylko możemy go zabrać, jest ulubieńcem ogółu, szczególnie 2-letniej Martyny. I ŻARŁOK stał się niesamowity. Dostaje dwa, czasami trzy razy dziennie ale z umiarem co by się nie roztył. Ogólnie fajna z nioego pociecha, przywiązaliśmy się do siebie nawzajem - jest taaaaaaaaaaaaki fajnie kochany. Fotki są ( m.in jak razem spi z kotą), na pewno wyślemy, spoko. Pozdrawiamy serdecznie i dzięki za info od WAS. Jeszcze raz pozdrawiamy i do miłego. 3mka Quote
Isadora7 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ale ja się cieszę z tego Krakersika vel Bono. Cudnie trafił. Jestem baaaaardzo ciekawa jak teraz wygląda. Tymczasem smyrdam go wirtualnie. Quote
Wisełka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 No to czekamy na fotusie naszego metrowca... Jak ja kochać jamniorki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
katarzyna kuczewska Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 :loveu::loveu::loveu: wspaniałe wieści Bono ma szczescie:) czekam na zdjecia malca Quote
Isadora7 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ja tez tuptam kopytkami z ciekawości jak Krakersik vel Bono wygląda Quote
Isadora7 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Wisełka napisał(a):A fotki to gdzie?? Zgubiły się?? :razz: Też tuptam i oczekuję na foteczki. Wisełka widziałaś to: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10085309&postcount=658 a tak w ogóle jakiś wysyp jamoli:-(:-(:-( Quote
haank Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 No kurcze .. jeszcze ich nie dostałam. Sama tuptam z niecierpliwością jako mama chrzestna :evil_lol: Pomęczę Krzysztofa o zdjęcia Bono jutro ... Quote
Wisełka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Isadora7 napisał(a): Wisełka widziałaś to: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10085309&postcount=658 a tak w ogóle jakiś wysyp jamoli:-(:-(:-( Widziałam :placz: :placz: :placz: Biedna ślicznotka :-( Quote
Recommended Posts