Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beatka- super :)
A jutro będzie wizyta w Łodzi :) Jeśli wszystko się uda.

A moja mama do słuchawki prawie płacze, że ona go chce ... kurcze.... Ojczymek mało reformowalny... :(

Posted

Beatko - mały zonk bo pan z łodzi nie może jutro tylko w środę lub piątek. dziewczyny z łodzi nie mogą w środę więc pewnie dopiero w piątek będzie wizytka przed adopcyjna.

Posted

Halbinka - Ja też go chcę. Uwielbiam tego maluszka. no zaskarbił sobie mnie całkowicie i muszę się pilnować zeby moja sunka nie poczuła się odrzucona ... A ma takie jazdy. Jest u mnie od pazdziernika i dalej mnie pilnuje jakby się bała ze mogę ją oddać.
Mały natomiast jest bezproblemowy ... taki luzak :) i niesamowicie kochany.
Jak się nie znajdzie dobry domek to ja go zostawię. Chociaż troszeczkę mnie to przeraża :)
Co do Łodzi to jest szansa ze wizytka odbędzie sie jednak w środę :)

Posted

Mogę tak skończyć tylko muszę sobie domek z ogromnym ogrodem sprawić. Więc biorę się do nauki. W końcu trzeba realizować swoje marzenia :) ja chce mieć sporo zwierzaków :)

Pozdrowionka od Krakena. Teraz właśnie zamienił sie w tasmana i dodręcza moją sunke. i standardowo "czyta" gazetki w swojej bazie . Ulubione zajęcie jak dostaje hopla to:łap za gazetkę, runda przez przedpokój, do bazy i targamy :) ups "czytamy" :)
WYjaśnienie pojęć:
Baza - legowisko-buda które zarekwirował moje sunce. Kiedy chce być troszkę większy niż jest zamiast wejść do środka włazi na budę :) Wtedy jest mega dumny. Natomiast normalnie śpi schowany głęboko :)

Posted

[quote name='haank'][...ciach...]
WYjaśnienie pojęć:
Baza - legowisko-buda które zarekwirował moje sunce. Kiedy chce być troszkę większy niż jest zamiast wejść do środka włazi na budę :) Wtedy jest mega dumny. Natomiast normalnie śpi schowany głęboko :)

Ja sie chyba zaraz z zachwytu skręcę w chińskie osiem. Jak Rambo nastał u mnie taki 7tygodniowy, to w domu był jeszcze boksio. I były takie jazdy, że boksio wskakiwał nagle na kolana i myślał że jest taki maciupki [SIZE=2]a Rambo był jak pies Baskervillów. Obaj byli sobą zachwyceni. Boksio jeszcze uwielbiał jak miał etole z jamola na szyi. Oczywiście Rambo starał sie usilnie złapać wszystko ci dyndało u bokserka. Generalnie oczywiście rządził jamniś, a boksio był szczęśliwy że nie jest sam.

Posted

rozmawilam panią z warszawy-wywarla na mnie rewelacyjne wrażenie!
w środę o 19 jesteśmy umówione, pani mówila że jakby krakers nie przypadl dla nich to chętnie pomogą innemu pieskowi:razz:
ale szczególy w środę;)