Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mój Buldog francuski - Emil, którego nie ma już niestety z nami spał tylko na kołdrze. Człowiek nie mógł sie nawet ruszyć bo Emil sie rozwalał, był ciężki a już nie wspomnę że chrapał jak stary diesel :) Ale był taki kochany :cool3: ze nikt mu tego nie wypominal :)

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oo tak, znam to:evil_lol:
mój bajtek jak się położy na kołdrze to musi koniecznie na moich nogach tak ze mi drętwieją:evil_lol:

i poza chrapaniem stosuje...środki usypiające:cool1:potrafią zwalić z nóg:evil_lol:

Posted

No co ty Twój też ??
Nie wiedziałam czy wspominać o ty deuterach co przemieszczały się po domku jak fala uderzeniowa:)

Szkoda tylko ze Emil był z nami tylko 2 latka... w 3 tygodnie go białaczka załatwiła. :(

No nic. A ruda ani w łożku nie śpi ani się w deutery nie bawi :) Co to za pies :)

Posted

haank napisał(a):
No co ty Twój też ??
Nie wiedziałam czy wspominać o ty deuterach co przemieszczały się po domku jak fala uderzeniowa:)

Szkoda tylko ze Emil był z nami tylko 2 latka... w 3 tygodnie go białaczka załatwiła. :(

No nic. A ruda ani w łożku nie śpi ani się w deutery nie bawi :) Co to za pies :)

Mój poprzedni jamolek miewał fazy spania jako mój szalik. Czyli na mojej szyji. Nie dość że mam astmę to Edi jeszcze stosował odświeżacz powietrza. Uch ciężko bywało. Rambo natomiast uwielbia spać w zgięciu nogi, albo na stopach. Na szczęście póki co nie stosuje "usypiaczy".

Posted

haank napisał(a):
dowiedziałam się jeszcze, że Bono zaprzyjaźnił się z kotkami, a głownie z tą czarną :)

O właśnie, a ja miałam spytać o to zdjęcie z kotkami. Pewnie tego czarnego ze sobą kojarzy :):):)

Posted

haank napisał(a):
Czarna kotka ma dopiero 6 miesięcy :) Może dlatego zwierzaki sie zaprzyjaźniły szybciej :)

A to bardzo dobrze :), psiak ma o jedną więcej kumpelkę do zabawy

Posted

Wet dał mu jeszcze ketokonazol doustnie ( do tej pory miał tylko zewnętrznie)
Nie wiem czy potrzeba było dawać. moi weterynarze stwierdzili, żeby odstawić leczenie i że należy pieska szybko zaszczepić. Ale nie wtrącam się...
W przyszły weekend ma mieć założoną obrożę Preventic bo wtedy przestaje działać preparat Advocat na tego paskudnego nużenca. I o tym będę przypominać i nalegać na założenie.