haank Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Erazm - wielkie dzięki :) Kto wie może kiedyś skorzystam :) Mi się już za nim tęskni. Quote
Erazm Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 zawsze mogę Ci coś podrzucić :evil_lol:, jesli sobie życzysz coś jamnikowatego albo w tych rozmiarach, przez ten weekend Isadorka jest wygryziona z łóżka przez, teraz już naszego wspólnego tymczasa, którego przywiozłam z Elbląga:loveu: Quote
Ambra Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Haank bedzie dobrze dasz rade!! wielki dzieki za to co zrobilas dla niego - bardzo jestem Ci wdzieczna!!! pamietam ze jak za pierwszym razem rozmawialysmy, mialas zero łapek:evil_lol: i tyleż samo doswiadczenia z dogomanią - heh mam nadzieje ze pozytywne emocje stad bijace zatrzymają Cie przy nas na dłużej! mały napewno bedzie plakac za Tobą - pamietasz ze nawet po 1 dobie plakal za mną - ale jak bedzie mial nowe wrazenia towarzystwo i zabawe na miejscu to szybko zapomni! 3maj sie kochana!! jesteś wielka!!!:lol: dacie rade!!! Quote
halbina Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Tak, dasz radę, bo wiesz, że to dla jego dobra! Quote
haank Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Już jestem w domku :(.. Płakałam jak bóbr. I tak jakoś spokojnie w mieszkaniu :( No i moja sunka sie bardzo ucieszyła jak mnie samą zobaczyła,.. Maluch podobno poszalał, polował na koty i poszedł spać. Bardzo się spodobał nowym właścicielom. Obiecali być w kontakcie i przesyłać zdjęcia. Ja jutro wkleję jedno tylko jak maluch siedzi za kółkiem :) Prowadziłam i nie robiłam fotek a na miejscy kompletni nie mogłam sie nad tym skupić. Quote
taxelina Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 trzxymaj sie, wiesz ze dalas mu szanse na prawdziwy dom i duzo milosci!!! Quote
haank Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 wiem wiem... ale jest mi strasznie przykro ze nie placze sie juz ta pocieszna mordka po mieszkanku. A jeszcze miałam ostra jazdę przed łodzią. Dzwoni mój ojczym i mówi zebyśmy zawracali i przywieźli małego do mojego domku do Tarnowa. ze mama już za nim płacze itp... ojej, no ale stało się malec jest w Łodzi... Quote
Isadora7 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 haank napisał(a):Już jestem w domku :(.. Płakałam jak bóbr. I tak jakoś spokojnie w mieszkaniu :( No i moja sunka sie bardzo ucieszyła jak mnie samą zobaczyła,.. Maluch podobno poszalał, polował na koty i poszedł spać. Bardzo się spodobał nowym właścicielom. Obiecali być w kontakcie i przesyłać zdjęcia. Ja jutro wkleję jedno tylko jak maluch siedzi za kółkiem :) Prowadziłam i nie robiłam fotek a na miejscy kompletni nie mogłam sie nad tym skupić. Trzymaj się haank, rozmawiałyśmy z Erazm jak odbierała ode mnie tymczaskę Sisi. Potwierdziła, że chętnie zabierze cie jak tylko będziesz chciała do Krakersika w odwiedziny. Wierzę, że ciężko ci było z glutkiem sie rozstać. Chłopak chwytał za serducho. Ty dałaś chłopakowi szanse na normalne życie. Respect i szacun dla Ciebie. Quote
halbina Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 No to teraz, jak tylko chwilkę sobie popłaczesz, Haank, będziemy sie wszyscy cieszyć, dobrze?... Quote
taxelina Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 usmiechnij sie i sprobuj ucieszyc choc troche Quote
haank Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Za to moja sunka tańce z radości odstawia :evil_lol:... i kaszle przy tym okropnie :-( Quote
haank Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ambra - proszę zmień nazwę wątku :) ..... Postaram sie pisać jak tylko będę wiedziała coś o maluchu.... Quote
_beatka_ Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 haank głowa do góry;) ale fajnie że krakersik już w nowym domku:multi: Quote
haank Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 No ... dużo wrażeń,. Podziwiam Was wszystkich. Ratujecie tyle zwierzaków a ja się tak nad sobą dziś użalam .... no ale nic.. przynajmniej moja Ruda ma pańcie na własność.... Quote
taxelina Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 pewnie to tak ze pierwszy DT to najciezej, potem sie czlowiek przyzwyczaja ze to tylko na chwile psiak Quote
katarzyna kuczewska Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Haank dałas mu wspaniala opieka i domek tym a teraz podarowałas mu to czego szukalas Dom docelwoy i bardzo dobrze głowa do góry i tak trzymaj dziewczyno usmiechnij sie i odwiedz go kiedys:) Quote
Wisełka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 No prosze!!!! Jakie cudne wieści :lol: Krakersik ma swój stały domek!! :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Erazm Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Płacze się przy każdym tymczasowiczu, nie da rady się przyzwyczaić, w środę ja będę siąpić nosem, bo przyjeżdżają Państwo po Sisunię.U mnie sytuacja podobna, yoorek ucieszy się, że znów jestem tylko dla niego;). Następne pierdoły czekają w kolejce na DT, naprawdę dużo łatwiej znajduje się im wtedy domy Quote
Isadora7 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Erazm napisał(a):Płacze się przy każdym tymczasowiczu, nie da rady się przyzwyczaić, w środę ja będę siąpić nosem, bo przyjeżdżają Państwo po Sisunię.U mnie sytuacja podobna, yoorek ucieszy się, że znów jestem tylko dla niego;). Następne pierdoły czekają w kolejce na DT, naprawdę dużo łatwiej znajduje się im wtedy domy Hehe skąd ja to znam:loveu::loveu::loveu: Quote
haank Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Nowy właściciel jamniorka napisał, ze Bono :) się oswaja. Wieczorkiem poszli spać na górę. Koty na wyrko a paróweczka do swojego ukochanego domku bo oczywiście nie mogłabym mu go nie zostawić ;).... tam zawsze się czuł bezpiecznie :) ...Powinniście zobaczyć jak on sie tam słodko wykładał :) ...prawie go nie było widać więc zdjęć nie ma :) W środę będzie wizytka u weta. a za jakiś tydzień założenie obróżki Preventic :) Quote
haank Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ostatnie zdjęcie razem z maluchem:roll: Mało widać malucha ale cieszył sie bardzo bo chwilkę mógł posiedzieć na kolankach ... Quote
_beatka_ Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 czyli maluch aklimatyzuje się bez problemów?:razz: widać, że krakers-bono zakochany w Tobie był po uszy:cool3::loveu: Quote
haank Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ja w nim też !!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A tu jeszcze jedno zdjęcie z 6 marca :) Quote
Recommended Posts