Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zawsze mogę Ci coś podrzucić :evil_lol:, jesli sobie życzysz coś jamnikowatego albo w tych rozmiarach, przez ten weekend Isadorka jest wygryziona z łóżka przez, teraz już naszego wspólnego tymczasa, którego przywiozłam z Elbląga:loveu:

Posted

Haank bedzie dobrze dasz rade!!
wielki dzieki za to co zrobilas dla niego - bardzo jestem Ci wdzieczna!!! pamietam ze jak za pierwszym razem rozmawialysmy, mialas zero łapek:evil_lol: i tyleż samo doswiadczenia z dogomanią - heh mam nadzieje ze pozytywne emocje stad bijace zatrzymają Cie przy nas na dłużej!
mały napewno bedzie plakac za Tobą - pamietasz ze nawet po 1 dobie plakal za mną - ale jak bedzie mial nowe wrazenia towarzystwo i zabawe na miejscu to szybko zapomni! 3maj sie kochana!! jesteś wielka!!!:lol:

dacie rade!!!

Posted

Już jestem w domku :(.. Płakałam jak bóbr. I tak jakoś spokojnie w mieszkaniu :(
No i moja sunka sie bardzo ucieszyła jak mnie samą zobaczyła,..
Maluch podobno poszalał, polował na koty i poszedł spać.
Bardzo się spodobał nowym właścicielom. Obiecali być w kontakcie i przesyłać zdjęcia. Ja jutro wkleję jedno tylko jak maluch siedzi za kółkiem :)
Prowadziłam i nie robiłam fotek a na miejscy kompletni nie mogłam sie nad tym skupić.

Posted

wiem wiem...

ale jest mi strasznie przykro ze nie placze sie juz ta pocieszna mordka po mieszkanku.

A jeszcze miałam ostra jazdę przed łodzią. Dzwoni mój ojczym i mówi zebyśmy zawracali i przywieźli małego do mojego domku do Tarnowa. ze mama już za nim płacze itp...
ojej, no ale stało się malec jest w Łodzi...

Posted

haank napisał(a):
Już jestem w domku :(.. Płakałam jak bóbr. I tak jakoś spokojnie w mieszkaniu :(
No i moja sunka sie bardzo ucieszyła jak mnie samą zobaczyła,..
Maluch podobno poszalał, polował na koty i poszedł spać.
Bardzo się spodobał nowym właścicielom. Obiecali być w kontakcie i przesyłać zdjęcia. Ja jutro wkleję jedno tylko jak maluch siedzi za kółkiem :)
Prowadziłam i nie robiłam fotek a na miejscy kompletni nie mogłam sie nad tym skupić.

Trzymaj się haank, rozmawiałyśmy z Erazm jak odbierała ode mnie tymczaskę Sisi. Potwierdziła, że chętnie zabierze cie jak tylko będziesz chciała do Krakersika w odwiedziny. Wierzę, że ciężko ci było z glutkiem sie rozstać. Chłopak chwytał za serducho. Ty dałaś chłopakowi szanse na normalne życie. Respect i szacun dla Ciebie.

Posted

No ... dużo wrażeń,. Podziwiam Was wszystkich. Ratujecie tyle zwierzaków a ja się tak nad sobą dziś użalam ....

no ale nic.. przynajmniej moja Ruda ma pańcie na własność....

Posted

Płacze się przy każdym tymczasowiczu, nie da rady się przyzwyczaić, w środę ja będę siąpić nosem, bo przyjeżdżają Państwo po Sisunię.U mnie sytuacja podobna, yoorek ucieszy się, że znów jestem tylko dla niego;). Następne pierdoły czekają w kolejce na DT, naprawdę dużo łatwiej znajduje się im wtedy domy

Posted

Erazm napisał(a):
Płacze się przy każdym tymczasowiczu, nie da rady się przyzwyczaić, w środę ja będę siąpić nosem, bo przyjeżdżają Państwo po Sisunię.U mnie sytuacja podobna, yoorek ucieszy się, że znów jestem tylko dla niego;). Następne pierdoły czekają w kolejce na DT, naprawdę dużo łatwiej znajduje się im wtedy domy

Hehe skąd ja to znam:loveu::loveu::loveu:

Posted

Nowy właściciel jamniorka napisał, ze Bono :) się oswaja. Wieczorkiem poszli spać na górę. Koty na wyrko a paróweczka do swojego ukochanego domku bo oczywiście nie mogłabym mu go nie zostawić ;).... tam zawsze się czuł bezpiecznie :) ...Powinniście zobaczyć jak on sie tam słodko wykładał :) ...prawie go nie było widać więc zdjęć nie ma :)
W środę będzie wizytka u weta. a za jakiś tydzień założenie obróżki Preventic :)