Ambra Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Haank potrzebne sa pana z łodzi dane - adres tel i jego zgoda na spotkanie przed adopcją, dziewczyny sie tym napewno zajmą, jesli chodzi o transport tez sie cos wymysli - ja bede jechac 23 kwietnia do pabianic - to 10 km od łodzi - jakby co, ale pewnie esli pan by sie zdecydowal to 3ba by wczesniej przewiezc malucha, a ja jestem w szoku jak on pieknie wyglada! jaki wlochaty juz:loveu: Quote
Isadora7 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Rany jakby było fajnie żeby wszystko poszło po myśli. Quote
Isadora7 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Krakers ja niedługo wychodzę i będę w necie jutro, marzę o tym żebym tu przeczytała dobre wieści. Quote
Isadora7 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Glutek coś ty ze mną zrobił :) nie wytrzymałam, dorwałam się do netu żeby zerknąć. Quote
_beatka_ Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 dostalam wlaśnie takie zapytanie z allegro witam mieszkam w grudziądzu w bloku na 3 piętrze.mam 3 letniego pieska mix jamnika i dwie kotki. chętnie wzięlabym do siebie tego malutkiego jamniczka. mój piesek nie jest wykastrowany, bo mieszka w bloku i wychodzi na dwor tylko na smyczy. czy konieczna jest kastracja tego jamniczka ? przecież będzie wychodzil na spacery na smyczy, a ja nie mam w domu suczki tylko psa. czy możliwy jest transport do grudziądza ? bo ja nie mam samochodu :( odpisałam że musi zostać wykastrowany, nigdy nie wiadomo czy to nie jakaś rozmnażaczka, oni się potrafią maskować:mad::cool3: podać ci haaank jej maila? Quote
Erazm Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Gdyby był potrzebny transport do Łodzi kontaktujcie się ze mną, chętnie przewiozę malucha, jeżdżę tam dość często. Quote
Isadora7 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Erazm napisał(a):Gdyby był potrzebny transport do Łodzi kontaktujcie się ze mną, chętnie przewiozę malucha, jeżdżę tam dość często. Oooo moja droga jak będziesz jechać to mnie zabierasz choćby w bagażniku. Kibicuje temu glutkowi. Quote
Erazm Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Z przyjemnością , ale Rambo obowiązkowo też jedzie na wycieczkę:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Erazm napisał(a):Z przyjemnością , ale Rambo obowiązkowo też jedzie na wycieczkę:evil_lol: Nie ma innej opcji :) nie mam go komu zostawić. A raczej mam takiego szmergla na jego punkcie, że nikomu nie ufam tak jak sobie :). Zresztą on ze mną wszędzie jeździ. Quote
haank Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Dobra już jestem w domku. Napisałam do Szajbusa z dogo, napisze jeszcze do innych osóbek z Łodzi i dopiero jak już będę coś wiedziała to zadzwonię do potencjalnego domku. Quote
Isadora7 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 To póki co to posmyrdaj bo brzuszku ode mnie Krakersika Quote
_beatka_ Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 haaank przeczytałaś moją wiadomość na górze strony? trzymam kciuki za domek w lodzi:p Quote
haank Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Tak, ale jestem za sprawdzeniem najpierw domku w łodzi bo tam miałby domek z ogródkiem :) A on dostaje hopla ze szczęścia jak ma taką przestrzeń. Kurcze wczoraj byłam z glutkiem u rodziców i moja mama sie całkiem zakochała. Ojczymek o dziwo tez był pozytywnie nastawiony. To byłby super domek.. no nic mama urabia ojczymka. A na razie trzeba dogadać jak z łodzią. Quote
_beatka_ Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ogródek jest rewelacyjną opcją dlatego trzymamy wszyscy kciuki:multi: Quote
haank Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Trzymajcie :) I za łódź i za przekonywanie mojej mamy :) I tu i tu ogródek i drugi pies do towarzystwa. U nas była jamnisia 12 lat i moja mama wogóle nie chce myśleć o innej rasie. Albo jamnik albo zostaje sam Bas - tj. nasz wyżeł. Quote
Isadora7 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Dobra wszystkie kciuki zaciśnięte (coś czuję, ze jednak opcja z mamą najbardziej by ci pasowała) Quote
haank Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jasne :) Widywałabym Krakersika :) No ale szukamy dobrego domku. Beatka - czy tylko jedna osoba odezwała się z allegro ?? Do mnie nikt nie dzwonił. Quote
Isadora7 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Krakers u mnie podłoga wytuptana nogami z niecierpliwości Quote
Recommended Posts