Isadora7 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 No to zdrówka Tobie i Rudej no i glutkowi, i domku, domku, domku Quote
haank Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Proszę jeśli możecie to rozwieście chociaż kilka plakatów w Waszych miastach. Ja jutro rozwieszę w kilku miejscach. Jeśli tylko będę się czuła troszkę lepiej niż dzisiaj :( Na 100% Krakers jutro musi iść do weta więc napiszę jak sie ma maluszek po wizycie. Quote
Isadora7 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Haank jakby udało się jakąś fotkę nowa to byłoby fajnie. Ja trzepie ozorkiem o maluszku gdzie tylko mogę Quote
haank Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Tak wiem. Jutro cały dzień w domku siedzę to będę na małego polować.Małyr ładniej wygląda to foty trzeba zrobić. Quote
Isadora7 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 No to czekamy na foteczki. Powiedz mi czy on wyrasta na minijamniczka czy standardowego? Quote
haank Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Standardzik raczej. Mi się wydaje, że będzie kawał psiaka :) Quote
taxelina Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Isadora szkoda ze u Ciebie albo kogos kto juz mial/ma jamnika nie moze domu znalesc :( Quote
Isadora7 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='deer_1987']Isadora szkoda ze u Ciebie albo kogos kto juz mial/ma jamnika nie moze domu znalesc :( Wiem ja naprawdę bym go wzięła, ale raczej będę suni (wysterylizowanej) szukać. Mam jamolka tez chłopczyka. Jest bardzo towarzyski i otwarty na znajomości z innymi pieskami. Kilka lat mieszkał z nami jeszcze boksio. Rzecz w tym ze glutek jest też chłopakiem i nie wiem jak będzie za jakiś czas. Rambo ma padaczkę i mam niedobre doświadczenia z innym przygarniętym pieskiem, chcącym dominować nad Rambo i to powiem bardzo ostro. Skończyło się serią ataków padaczki. Ale wierz mi ze mi żal tyłek ściska i aż mnie nosi za tym maluchem. Co ja zrobię że uwielbiam jamole i jestem z nimi od wieków :) Powiem nawet że nawet konsultowałam jeszcze zanim trafił Krakers do DT ze swoim alergologiem. Jestem alergikiem, od zawsze zresztą. To co wywołuje nużeńca to rodzaj roztocza i tu jest ból. Choć przyznam że zdecydowałabym sie nawet na zwiększoną porcję leków (i tak cześć roku latam na sterydach) potraktowałabym jako rodzaj autoszczepionki, często tak działa.. I tak naprawdę jedynym powodem ze nie zdecydowałam się na Krakersika to złe doświadczenia z poprzednio przygarniętym pieskiem i reakcjami Rambiego na dominację. Ale żal d... ściska oj ściska. Quote
haank Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Też jestem alergikiem :cool3: I nic mi się nie dzieję. Z reszta i tak 90 % psiaków ma nużeńca na sierści :) U mnie moja mama zakochała się w psiaku.Zwłaszcza, że czarny jamol jak nasz poprzednia sunka. I bardzo by go chciała ale mój ojczymek nie jest za i ja im Krakersa na silę nie będę wciskać. :shake: Quote
haank Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 A tu jeszcze jedno zdjęcie kiedy da się go złapać. Spróbuję pózniej jak się zmęczy bo na razie to tasman rządzi :) Quote
Argat Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Coraz ładniejszy się chłopak robi. :loveu: Sami alergicy na tym wątku, ja też pół roku na sterydach chodzę. Quote
Isadora7 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 No koniec, jestem chora, booooooooski, czemu ten Kraków tak daleko od Warszawy, już bym była u Ciebie porozpieszczać go. Argat ja tez na diecie bezglutenowej żyję ostatnio. Quote
haank Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 I może jeszcze jedno. Muszę sobie taki mały aparacik sprawić bo inaczej to mały jest zbyt zainteresowany i nie da się zdjęć robić :( Quote
Argat Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Piękny jest. No a dopiero co w Krakowie byłam. Też bym chętnie zobaczyła jamniora na żywo. Quote
Isadora7 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Zmieniłam na szybko banerek Krakersa. W domu jeszcze pokombinuję tu nie mam photoshopa. Quote
haank Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Dzięki :) Ruda i ja dalej leżymy. nie wiem co nas tak dopadło. :shake: Quote
Isadora7 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Jakieś paskudne wirusisko ponoć fruwa, zdrowia dla Ciebie i Rudej. Krakers musi mieć Was zdrowe :D Quote
taxelina Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Pieknie maluszek wyglada. szkoda ze my nie mamy jak przygarnacx :( Quote
_beatka_ Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 koleżanka rozmawiała z tym Panem, przedstawiła mu sytuację krakersa i dala na mnie namiary jak się zdecyduje albo będzie miał jeszcze jakieś pytania to ma do mnie dzwonić;) na tym etapie więc nie pozostaje mi nic innego jak mieć nadzieję, że nie wystraszył się choroby krakersika i się zdecyduje:cool3: Quote
haank Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Beatka a czy Twoja koleżanka powiedziała mu ze maly jest już leczony miesiąc i niedługo będzie zdrowy ?? Mówiła coś czy pan jest zainteresowany ?? w sensie czy wykazywał zainteresowanie ?? Quote
_beatka_ Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 nie wytrzymałam i sama zadzwoniłam, więc sprawa wygląda tak: koleżanka mówiła, ze powiedziała Panu o chorobie, mi powiedział, że nic o niej nie wie...:mad: no więc wytłumaczyłam co i jak, powiedziałam jakie są koszty itp Pan mówił z jednej strony, ze ma doświadczenie w opiece nad jamnikami bo miał już dwa ale z drugiej strony, ze nie będzie chyba miał czasu, bo jest starszy i ma starszą osobę pod opieką i generalnie coś zaczął kręcić, a że ja jestem przeczulona na kręcenie się to....przestał mi się ten Pan podobać:shake: podałam mu twój numer, ciekawe czy zadzwoni, ale prze magluj go porządnie jeszcze raz, może ja mam wygórowane ambicje na nowe domy ale jak ktoś najpierw zapewnia, że ma dużo czasu a potem mówi że dużo podróżuje w związku z pracą to chyba zły kandydat... ale może przy rozmowie z Tobą okaże się inny jak zadzwoni to daj znać jaki jest efekt ;) Quote
haank Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ja uważam, że jeśli ktoś jest starszy i opiekuje się do tego starszą osobą to nie powinien brać szczeniaka a dorosłego psa. Opadam z sił. Sama już nie wiem jak to rozwiązać. Maluch nie może u mnie zostać a chętnych na psiaka nie ma. Quote
_beatka_ Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 zgadzam się całkowicie, szkoda że dopiero teraz o tym się dowiedziałam:cool1: czy maluch ma allegro? może mu zrobić? Quote
haank Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 A możesz ?? Ja właśnie zmieniam coś z plakatem żeby inne zdjęcia były. Nie wiem czy widziałaś ale na 64 są zdjęcia które pokazują ze malemu sierść odrasta. Quote
Recommended Posts