Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może dołuje tak bo jestem chora i generalnie wszystko jest beee.
Ale ja się poważnie zaczynam obawiać, że domek się nie znajdzie. Dobra idę zaraz do weta z tym glutkiem.

Posted

[quote name='haank']Może dołuje tak bo jestem chora i generalnie wszystko jest beee. Ale ja się poważnie zaczynam obawiać, że domek się nie znajdzie. Dobra idę zaraz do weta z tym glutkiem.

Haank trzymaj się, rzeczywiście jak ma ktoś możliwość założenia allegro to niech to zrobi. Trzeba wtedy konieczne dać zdjęcie porównawcze. Ale generalnie koniecznie na pierwszy plan idzie zdjęcie najbardziej aktualne. Lepiej sie kojarzy. Dopiero w czasie opisu psiaka dać zdjęcie psiaka ze zdecydowanie widoczną chorobą. W marketingu, pr, reklamie najlepiej działają takie porównania (nieraz szokujące) czyli białe-czarne.

Ech gdyby to była Warszawa chyba bym zaczęła przychodzić do ciebie, żeby zobaczyć jak psiaki reagują na siebie. Cholerycznie mi na sercu leży los tego psiaka.

Posted

Ile może zostać?? hm.... dobre pytanie. Teraz nie ma problemu. Gorzej jak będę musiała do wawy pojechać na 2 miesiące. To nie jest pewne ale to jest główna przyczyna mojego doła. Muszę mu znaleźć domek.

Beatka - to dasz radę z tym allegro ?? Będę bardzo wdzięczna.

do mnie napisały 2 osoby z ogłoszeń jakie zamieściłam. Odpisałam im ale jak na razie cisza.

Trzeba szukać dalej ..

Posted

haank napisał(a):
słuchajcie, dzwonil do mnie pan z łodzi. Jest zainteresowany psiaczkiem. Czy w łodzi są dziewczyny z dogo, żeby adopcję przeprowadzić???

piszę godzinę pisania posta 21.39!!!! bo coś dogo się pierniczy i wstawia jakies dziwne godziny:angryy:

Haank - pisz na pw do Moriaa, Szajbusa, Majgi - jest full dziewczyn z Łodzi!;)

Posted

jeju co się dzieje..Post 21.51 .
Dzięki. Jutro będę pisać, bo nie jestem w domku i nie dość, że dogo nawala to jeszcze ja jestem podpięta pod blue conecta i mam średni internet..
Pan jest zainteresowany. Chciał adoptować z Medoru w Łodzi ale maluch mu sie bardzo spodobał. Ogłoszenie znalazł na krakvecie.
Pan mieszka w domku. I ma suczkę owczarka niemieckiego. Miał też rotkę ale odeszła - nowotwór.
Miałam problemy w trakcie rozmowy bo nie jestem w domku i moja sunka dostała ataku szczekania jak zobaczyła jednego faceta. Nic nie było słychać.
Mam do Pana zadzwonić, tylko muszę wiedzieć kto będzie się na miejscu zajmował sprawą glutka.

Posted

kochane dziwne, ze dopiero teraz robicie allegro, często jest bardzo szybko odzew stamtąd:razz:

to podać komórkę którą ja dostałam?
a jak z transportem?możesz do dowieźć do nowego domu?

Posted

Hej. nie wiem o co chodzi z tym dogo. i dlaczego moje wiadomości są wcześniej niż halbinki wysłana dawno.

Jutro wieczorkiem będę pisać co i jak ...

Posted

coś się pokielbasilo:roll:
na allegro psiak już ma 1 obserwatora:razz:

koniecznie musi być wizyta przed adopcją i trzeba umowę podpisać, na dogo są wzory do pobrania umów:razz:

Posted

haank napisał(a):
Hej. nie wiem o co chodzi z tym dogo. i dlaczego moje wiadomości są wcześniej niż halbinki wysłana dawno.

Jutro wieczorkiem będę pisać co i jak ...

Cos się kaszani forum dzisiaj i dlatego. Mnie moja jedna wiadomość też wskoczyła między starsze (ta z komentarzem ze fajne allegro).

Czekam wobec tego na wieści o moim pupilku Krakersiku

Posted

Nie ma jeszcze. Pisałam, że pan jest zainteresowany. Ale będę pisała jutro bo dziś jestem poza domkiem a jutro jeszcze jadę do domku rodziców.

Także jak tylko coś będę wiedziała więcej to napiszę.

Dobranoc wszystkim..

Ps. krakers przytula sie do mnie na sofce i słodko śpi...