haank Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 No to masz wesoło.:lol: Odezwę się jutro rano jak już będę wiedziała co i jak. Quote
Pogódka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 witam, Ambra mam pytanko kontaktowali się z Tobą ci Państwo?bo numer im podałam, ale dalej nic nie wiem , a szczerze mówiąc, ciekawośc mnie troszkę zjada:cool3: Quote
Ambra Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 niee, :shake:, nikt do mnie nie dzwonił. Noc mineła spokojnie i dzis od rana harce i swawole - po wczorajszym zgrzycie - znowu przyjazn. On jest strasznie inteligentnym zwierzatkiem, zachowuje sie jak młody - stary, moj tz, dzis dopiero sie dowiedział że on ma 2,3 mieś. tak to myslał ze to staruszek - miniaturka:megagrin: i mowi dzis ze mały koope robi to mu tłumacze jak matołowi ze to szczeniak i że to normalne to robi mi wlk. oczy ahahahah - faceci:turn-l: noc mineła spokojnie - lezał przy mojej str. łózka na dywaniku i kocyku - ma swoja budke od wetki ale nie chciał sie w niej umiejscowić. Przespał spokojnie, troszkę w nocy słychać było ze ma katarek, ale ciepełko i dobra opieka i bedzoe zdrów jak ryba:kciuki: Haank 3mam kciuki za egzamin i czekam na wiesci. Quote
Isadora7 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Trzymamy kciuki za tego czarującego jamolka. Quote
haank Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ja już jestem po egzaminie, muszę sie tylko chociaż 30 min przespać bo oczy na zapałkach i mogę jechać po małego. Quote
JamniczaRodzina. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Jejuuuu jak można na śmietnik takie maleństwo wyrzucić. Quote
fafledwie Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Nie mówię ze zrobi mu krzywde ale wiem ze nie będzie zadowolona. Ona jest zadowolona jak jest u siebie, sama i ma na wyłączność swoich właścicieli. O to mi właśnie chodziło.I czekamy na nowiny.. Quote
haank Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 No i jest mały w Krakowie. Ciekawski niesamowicie.Energii ma ze ho ho. I charakterek niezły. Warczy na siebie jak się widzi w lustrze. i szczeka jak uslyszy jakis obcy dzwięk.:cool3: Zaczepia moją sunkę ale ta tylko na początku wykazywała pozytywne zainteresowanie. Teraz wszystko jest ok jeśli mały nic od niej nie chce. Gorzej jak ma ochotę ją pozaczepiać albo gorzej wejść do jej kojca. Raczej samych nie możemy ich zostawić .. Sunka będzie wtedy musiała zostać u mnie w pokoju. POstaram sie o jakieś zdjęcia ale później i jeśli ktoś mi pojaśni jak sie je wkleja :) Quote
fafledwie Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Super,że wszystko gładko poszło. Trzymam kciuki za pozytywne relacje między psiakami.Czy zainteresowani państwo się odezwali? I czy potrzebne są jakieś wpłaty na jamniorka? Quote
haank Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Tak tak !! domek poszukiwany :) moja sunka powiedziałaby że im szybciej tym lepiej :) Quote
EwKo77 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Psinka normalnie zabija :crazyeye:, powala na kolana urokiem osobistym i furkoczącymi ucholami :loveu::loveu::loveu: Kciuuki za dobry dom! Quote
haank Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Mały jest mega pozytywnym psiakiem .. radosny, bardzo bystry, i odważny :) .... Przyszli właściciele będą bardzo zadowoleni z takiego maluszka. Quote
haank Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Maluszek na dzień dobry przypomina o domku :) On tak bardzo potrzebuje już stały domek.... Quote
haank Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ale tu cicho. Czy Wszyscy zapomnieli to szczeniorku ?? Quote
pixie Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 zmiany wokol oczu..nieco lepiej? poprawia sie? Quote
haank Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Mam go jeden dzień i trudno zauważyć poprawę a do zdjęć nie ma co porównywać. Ale prawie sie nie drapie.. :lol: I jest mała torpedą :) biega, bawi się , przerwy na jedzonko, spanko, siusianko :) Jak zdarze go z 4 piętra znieść to siusianko na trawce a jak nie to w kacie na gazetce rozlożonej w tym celu :) Quote
Isadora7 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Smyrdy i głaski dla tego uroczego jamolka. I pod bródką, i po pleckach i za uszkami (pewnie furkoczą jak biegnie) Quote
haank Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Dobra może imię dla małego.. mój brat woła na niego Baster bo łobuz z niego. ale czekam na propozycje Quote
Isadora7 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 haank napisał(a):Dobra może imię dla małego.. mój brat woła na niego Baster bo łobuz z niego. ale czekam na propozycje To ja bym chyba go już tak na stałe ochrzciła :diabloti: Quote
Recommended Posts