Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niee, :shake:, nikt do mnie nie dzwonił.

Noc mineła spokojnie i dzis od rana harce i swawole - po wczorajszym zgrzycie - znowu przyjazn.

On jest strasznie inteligentnym zwierzatkiem, zachowuje sie jak młody - stary, moj tz, dzis dopiero sie dowiedział że on ma 2,3 mieś. tak to myslał ze to staruszek - miniaturka:megagrin: i mowi dzis ze mały koope robi to mu tłumacze jak matołowi ze to szczeniak i że to normalne to robi mi wlk. oczy ahahahah - faceci:turn-l:

noc mineła spokojnie - lezał przy mojej str. łózka na dywaniku i kocyku - ma swoja budke od wetki ale nie chciał sie w niej umiejscowić. Przespał spokojnie, troszkę w nocy słychać było ze ma katarek, ale ciepełko i dobra opieka i bedzoe zdrów jak ryba:kciuki:

Haank 3mam kciuki za egzamin i czekam na wiesci.

Posted

Nie mówię ze zrobi mu krzywde ale wiem ze nie będzie zadowolona. Ona jest zadowolona jak jest u siebie, sama i ma na wyłączność swoich właścicieli.

O to mi właśnie chodziło.I czekamy na nowiny..

Posted

No i jest mały w Krakowie.
Ciekawski niesamowicie.Energii ma ze ho ho. I charakterek niezły. Warczy na siebie jak się widzi w lustrze. i szczeka jak uslyszy jakis obcy dzwięk.:cool3: Zaczepia moją sunkę ale ta tylko na początku wykazywała pozytywne zainteresowanie. Teraz wszystko jest ok jeśli mały nic od niej nie chce. Gorzej jak ma ochotę ją pozaczepiać albo gorzej wejść do jej kojca.
Raczej samych nie możemy ich zostawić .. Sunka będzie wtedy musiała zostać u mnie w pokoju.
POstaram sie o jakieś zdjęcia ale później i jeśli ktoś mi pojaśni jak sie je wkleja :)

Posted

Mam go jeden dzień i trudno zauważyć poprawę a do zdjęć nie ma co porównywać.
Ale prawie sie nie drapie.. :lol:
I jest mała torpedą :) biega, bawi się , przerwy na jedzonko, spanko, siusianko :) Jak zdarze go z 4 piętra znieść to siusianko na trawce a jak nie to w kacie na gazetce rozlożonej w tym celu :)

Posted

haank napisał(a):
Dobra może imię dla małego..
mój brat woła na niego Baster bo łobuz z niego. ale czekam na propozycje

To ja bym chyba go już tak na stałe ochrzciła :diabloti: