Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda, że tak daleko napewno bym pomogła. Mały jest przepiękny mimo choroby. Sama mam psiaka i malutkie mieszkanko. Więc ja odpadam. Ale moja znajoma szuka takiego słodziaka.

Posted

To dowiedz się najpierw konkretnie czy osoba jest zainteresowana i musi wiedzieć, że piesek wymaga leczenia.
No i na wątku pewnie przeczytałaś, że są procedury adopcji. Niestety w tej kwestii nie mogę pomóc bo niewiele wiem :)
Moja sunke znalazłam na dogo ale adoptowałam ze schroniska..

Posted

W skrócie osoba zainteresowana mus się skontaktować z nami, odpowiedzieć na kilka pytań, zapoznać się z naszymi oczekiwaniami i zgodzić na wizytę przed i po adopcyjną oraz podpisać umowę adopcyjną na którąś z naszych fundacji. Mam koleżanki w Poznaniu które mogą przejąć kontakt.

Posted

Przesłałam ten wątek zainteresowanej znajomej i czekam za telefonem.Jak będe miała jakieś wieści to się odezwę.Trzymam kciuki.Pomiziaj ode mnie to czarne cudeńko:p

Posted

Kurcze ale ząbki poszły w ruch i jest drapnięty :(
Poszło o jakąś zabawkę. a później maluch jeszcze ugryzł moją sunke w tyłek i sie zaczęło

Posted

No to bolesna lekcja... ale i takie sie zdarzają... Lamia nie miała jeszcze dwóch miesiecy jak próbowałą rządzic Platonem... wskakiwała mu na kark, warczała... też jej sie w końcu dostało... ząb Platona wbił się w bardzo ukrwione miejsce nad czołem... nie wyglądało to dobrze... ale wtedy nabrała respektu do wujcia... :roll:
Faktem jednak jest, że lepiej, by mały nie był pokaleczony... bo jego szanse na adopcje i tak są w tej chwili niekoniecznie najpewnejszą rzeczą na świecie...

Posted

Nie było aż tak drastycznie a po bójce pewnie zaraz nie będzie śladu.
Bardzo bym chciała żeby znalazł się domek dla maluszka. On jest super facio mimo, iż chwilowo troszkę "niewyjściowy" :cool3:

Posted

Ustalanie reguł owszem, musi mieć miejsce ale oba psiory powinny też zdawać sobie sprawę że ty sobie nie życzysz awantur. U mnie niezależnie od tego kto zaczyna, wszyscy uczestnicy awantury dostają opr i są wysyłani do kąta. Mały musi się nauczyć szacunku do suni, a sunia w miarę łagodnego okazywania niezadowolenia, nie możesz się użalać i faworyzować żadnego z nich. Kiedyś kiedy miałem szczeniory stosowałem także podobne zasady (mój pies-samiec miał tendencje do przesadnych reakcji na zaczepki maleństw, może nie zdawał sobie sprawy ze swojej siły i delikatności kulek). Poskutkowało, małe się nauczyły nie czepiać wujka jak burczy, wujek nie kłapać od razu zębami.