MagYa^^ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 dzieki szajbus, ze o nas pamietasz, bo chyba zostalysmy same :( zly dzien..tydzien mamy, moj tz stracil prace.. ehh a czy ktos nam wznowi allegro? Quote
ewatonieja Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 ju jestem i juz wznawiam trzymam mocno kciuki!!!!! Quote
ewatonieja Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 http://allegro.pl/show_item.php?item=323985964 :thumbs: Quote
MagYa^^ Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 dzieki za zallegro ciotka! ;) a ja tak cichutko wspomne, ze D. zrobila sie przekochanie, przeurocza.. na szyji nosi kaganiac - gdyby cos - ktory ostrzega ja przed kara za klapanie.. I odziwo chyba rozumie o co chodzi bo jest spokoj :) Quote
MagYa^^ Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ...brr... "w marcu jak w garncu" - a tu u nas wiatr i jakies delikatne posypy z nieba leca - ale na szczescie sniegu nie ma..., slonce tez zaglada. Ale panna przytulila pychol do poduszki i spi.. Slodzizna, mowie WAM slodzizna!! :loveu: Quote
martik b Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Mnie tu kilka dni nie było...a Dyziatko nadal bez domku :( Magya..pisałaś pisałaś, że Cię bierze choroba..no i mnie dopadła ale tak okrutnie, że od soboty leżałam jak nieżywa, nawet nie miała siły żeby w net zaglądać, nadal nie najlepiej ale trzeba się już ogarnąć, bo do pracy czas .... wystawiłam już bazarek, piesek który miała do nas do bydzi jechać do dt jeszcze nie dotarł, w ogóle zagmatwana sprawa, bo nie wiadomo czy jest i co się z nim stało :( więc odłożyłam dla niego kilka rzeczy a resztę wystawiłam dla daisy i dla miśka www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106955 magya pieniążki z poprzedniego bazarku już wpłynęły prócz 2 osób, dziś wysłałam kolejne pw do nich z przypomnieniem, poczekam do piątku i jak nie będzie odzewu to wysyłam do Ciebie na konto i dodam za nich to co mieli wpłacić, ponad 100 będzie :) zawsze coś ..i dostałam od Ciebie pieska z bazarku a coś mi się zdaje, że nie zapłaciłam za niego tylko za smycz, napisz ile za to dodać ;) Quote
martik b Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 a czy Wy macie u siebie jakąś regionalną gazetę? albo anonse? bo ja wiele domów znajduję właśnie dzięki prasie, głównie ogłaszam w naszych kuj-pom anonsach, jeśli u Was są anonse to mogę Daisy ogłosić, zwiększą się szansę Quote
MagYa^^ Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Tak tak jest.. Wroclawska. Nie wiem tylko co dzialo sie z moimi ogloszeniami, nigdy ich nie bylo :( Ponoc teraz przepelnienie w gazetach. martik zdrowiej! ja nie leczylam sie.. ale chyba dochodze do siebie. DZIEKUJE za bazarek. bedzie na sterylke! :multi: niestety moja pani wet wyladowala w szpitalu i wszystko moze sie opoznic, ale to dla mnie priorytet. Jak widze jak ona swiruje z tym swoim dupskiem, to wcale sie nie dziwie, ze rodzila na kazdym kroku.. :shake: Quote
malagos Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Tak, ksieżniczka ze swirujacym dupskiem szuka domu! :evil_lol: Quote
szajbus Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Lepiej niech nie świruje!!!!!!!!!!!!! Dyzia SPOKÓJ!!!! I pros o domek na pierwszej! Quote
martik b Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 MagYa^^ napisał(a):Tak tak jest.. Wroclawska. Nie wiem tylko co dzialo sie z moimi ogloszeniami, nigdy ich nie bylo :( Ponoc teraz przepelnienie w gazetach. martik zdrowiej! ja nie leczylam sie.. ale chyba dochodze do siebie. DZIEKUJE za bazarek. bedzie na sterylke! :multi: niestety moja pani wet wyladowala w szpitalu i wszystko moze sie opoznic, ale to dla mnie priorytet. Jak widze jak ona swiruje z tym swoim dupskiem, to wcale sie nie dziwie, ze rodzila na kazdym kroku.. :shake: Magya kochana nie może tak być , że się gubi i nie ma, no co za gazeta :mad: przyciśnij ich tam, zadzwoń lub jak będziesz niedaleko, bo wiem, że nie jesteś z wrocławia to może nawet idź tam osobiście i daj wtedy ogłoszenie... gazeta może okazać się dobrym rozwiązaniem;) a jeśli chodzi o zdrowie to ciężko, dusze się przez kaszel, z nosa cieknie, oczy łzawią i jeszcze charczę jakby mi na płuca czy oskrzela poszło :/ wspaniale po prostu Quote
ewatonieja Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 dziewczyny zdrowia Wam życze!!! a Dyzi duzo grzecznych chwil :) Quote
ewatonieja Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 mamy 1 obserwatora na allegro czy ktoś dzwonił mejlował w sprawie adopcji? Quote
MagYa^^ Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 nikt nie dzwonil, nie mailowal... D. wczoraj urzadzila nam taki rajd.. ze myslalam, ze ja ze skory obedre. A wogole dlugo to wszystko trwalo, ale psy chodza juz obok siebie i w kuchni problemow nie ma.. ogolnie jest OK. jutro dzwonie do weta i umowie sie na wizyte kontrolna, ustale rowniez date sterylki, bo bez niej sie nie obejdzie... to jest istna wywijaczka zadem przed samcami.. tragedia! ciotki jestem tak sprana fizycznie, ze sily nie odzyskam chyba przez najblizsze 3 dni! dzieki WAM za wsio... Quote
martik b Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 ciotka za darmo jogging..jak ta dyzia dba o Twoje zdrowie :lol: bo przecież sport to zdrowie tak :evil_lol: Quote
szajbus Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Na dobranoc się przypominamy i prosimy o domek! Quote
Recommended Posts