MagYa^^ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Byly zle chwile, ale najwiecej jest tych dobrych... Czasami mam wszystkiego dosyc, ale chyba wiecej jest slonca ze strony Dyzi.. Dziewczyna ma zapewniony u mnie domek, zle chyba nie ma :razz: taze jesli sa bardziej potrzebujace psy to smialo bierzcie je. A jak nas wygonia z domu to domu bedziecie szukac w fundacji dla nas obu :evil_lol: Poki co nie napisze nic dobrego - ale tylko po to by nie zapeszac..... A jak trafie w totka, to juz jej nie oddam :lol: ..tylko jak tu trafic ta "6" ? Quote
ewatonieja Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 żeby ja posłać do tej Fundacji potrzebny jest tekst informujący o Daisy Magya do dzieła :) Quote
MagYa^^ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ale ja po nemecku nie paniemaju :eviltong: se se se Quote
ewatonieja Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 nie bój się już nam pewnie to ktoś przetłumaczy na niemiecki :) Quote
Niewiasta_21 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 moze byc po Polsku,my wysłamy psy do dziewczyn które mówia po polsku a potem one juz dalej działają :-) KIlka zdań o charakterze,najbardziej wazne jest stosunek do ludzi,do zwierząt (kotów i psów) oraz choroby. Quote
martik b Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 może Skarbeńkę wypatrzy jakaś rodzina niemiecka :) Quote
ewatonieja Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 ja bym wolała domek w Polsce ale skoro nie ma chętnych a sytuacja jest taka a nie inna to nie mam wyjścia Quote
MagYa^^ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 ..ja tez bym wolala, bo niemcow nie lubie...bardzo..! poki co sytuacja jest taka, ze wsio jest ok (tfu tfu) wiem juz jak panna moze zareagowac, wiec zapobiegam podbramkowym sytuacjom. mam nadzieje, ze jednak jakis domek w PL sie znajdzie... gdzies niedaleczko... poczatkiem kwietnia mamy steryle i odrazu wycinanie guzika. d. dzisiaj szlak trafia, bo moja mala suka (z ktora sie niezbyt lubia) zajela jej poduszke :P i pewnie gdyby nie nylonowy kaganek, w ktorym d. paraduje, to z tośki zostalyby same kostki :evil_lol:... d. dzisiaj krecila oberki jak przyjechalam do domy, ehhh...ale ona jest mi juz oddana.. az serducho boli jak pomysle, ze trzeba bedzie sie rozstac. Quote
martik b Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 oj ta Dyzia, jej to wystają kostki, niech siebie pogryzie a nie chce się zabierać za inne :lol: Quote
MagYa^^ Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 ciociu martik juz nic nie wystaje :lol: ...powoli nie wiem czy zyczyc wesolego alleluja czy bozego narodzenia :shake: Quote
ewatonieja Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Weesoooołych I ZDROWYCH SWIAT, POGODNYCH BARANKóW, SMACZNYCH JAJECZEK (CZEKOLADOWYCH LUB INNYCH) I UDANEGO SPACERU W PONIEDZIAłEK ;) Quote
MagYa^^ Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Dziekujemy i rowniez zycze z calym swoim zwierzyncem wesolego jajeczka. Udanych, rodzinnych swiat. Quote
ewatonieja Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 podnosimy mordkę i pokazujemy sie na 1 ,Daisy musi byc widoczna Quote
martik b Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 magya zajęłaś się może tą gazetą? ja jestem totalnie zalatana ale jutro zerknę czy już wszyscy wpłacili za bazarek i wtedy ślę Wam kasiorkę na Łobuziarę ;) Quote
ewatonieja Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 daisy juz ustawiła sie w kolejce do wyjazdu zagranicznego :) Quote
MagYa^^ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ewatonieja napisał(a):daisy juz ustawiła sie w kolejce do wyjazdu zagranicznego :) :-o tzn??? czy po Dyzke przyjechalaby jakas niemiecka rodzinka czy bylaby zabrana odemnie do jakiejs niemieckiej fundacji? jak to wyglada? modlmy sie zeby w polsce znalazl sie jakis kochajacy domek... Quote
ewatonieja Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 raczej to my bysmy z nia jechały,lub ktoś z niem Fundacji by ja odebrał chyba tylko w wyjatkocywch sytuacjach rodzina przjeżdza po psa a fundacja bokserowa to najpierw szuka dt zeby dokładnie sprawdzic psa,charakter stan zdroi i dporowadzic do ładu,a potem szuka odpowiedniego domu dla psa Quote
MagYa^^ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 a czy takie adopcje sie sprawdzaja? czy Dyzka trafilaby do jakiejs innej rodziny czy do hoteliku/schroniska? tak sobie myslimy z TZem, ze jesli mialaby trafic pod dach gdzie znowu czulaby sie odzucona, to poczekajmy na ten domek w PL... Wiemy juz do czego dziewcze zdolne, poznalismy ja na wskros.. Matko ja sie boje .. nie lubie zachodnich sasiadow.. eh Quote
Recommended Posts