Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byly zle chwile, ale najwiecej jest tych dobrych... Czasami mam wszystkiego dosyc, ale chyba wiecej jest slonca ze strony Dyzi..
Dziewczyna ma zapewniony u mnie domek, zle chyba nie ma :razz: taze jesli sa bardziej potrzebujace psy to smialo bierzcie je.
A jak nas wygonia z domu to domu bedziecie szukac w fundacji dla nas obu :evil_lol:

Poki co nie napisze nic dobrego - ale tylko po to by nie zapeszac.....

A jak trafie w totka, to juz jej nie oddam :lol: ..tylko jak tu trafic ta "6" ?

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moze byc po Polsku,my wysłamy psy do dziewczyn które mówia po polsku a potem one juz dalej działają :-)
KIlka zdań o charakterze,najbardziej wazne jest stosunek do ludzi,do zwierząt (kotów i psów) oraz choroby.

Posted

..ja tez bym wolala, bo niemcow nie lubie...bardzo..!
poki co sytuacja jest taka, ze wsio jest ok (tfu tfu) wiem juz jak panna moze zareagowac, wiec zapobiegam podbramkowym sytuacjom.
mam nadzieje, ze jednak jakis domek w PL sie znajdzie... gdzies niedaleczko...
poczatkiem kwietnia mamy steryle i odrazu wycinanie guzika.

d. dzisiaj szlak trafia, bo moja mala suka (z ktora sie niezbyt lubia) zajela jej poduszke :P i pewnie gdyby nie nylonowy kaganek, w ktorym d. paraduje, to z tośki zostalyby same kostki :evil_lol:...
d. dzisiaj krecila oberki jak przyjechalam do domy, ehhh...ale ona jest mi juz oddana.. az serducho boli jak pomysle, ze trzeba bedzie sie rozstac.

Posted

ewatonieja napisał(a):
daisy juz ustawiła sie w kolejce do wyjazdu zagranicznego :)

:-o tzn???

czy po Dyzke przyjechalaby jakas niemiecka rodzinka czy bylaby zabrana odemnie do jakiejs niemieckiej fundacji? jak to wyglada?

modlmy sie zeby w polsce znalazl sie jakis kochajacy domek...

Posted

raczej to my bysmy z nia jechały,lub ktoś z niem Fundacji by ja odebrał
chyba tylko w wyjatkocywch sytuacjach rodzina przjeżdza po psa
a fundacja bokserowa to najpierw szuka dt zeby dokładnie sprawdzic psa,charakter stan zdroi i dporowadzic do ładu,a potem szuka odpowiedniego domu dla psa

Posted

a czy takie adopcje sie sprawdzaja? czy Dyzka trafilaby do jakiejs innej rodziny czy do hoteliku/schroniska?
tak sobie myslimy z TZem, ze jesli mialaby trafic pod dach gdzie znowu czulaby sie odzucona, to poczekajmy na ten domek w PL...
Wiemy juz do czego dziewcze zdolne, poznalismy ja na wskros..
Matko ja sie boje .. nie lubie zachodnich sasiadow.. eh