MagYa^^ Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 http://magisko.fotosik.pl/albumy/372941.html - kilka fotek z dzisiaj - pod tytulem: PRACOWITA DYZIA. Moj Czeslaw...hmm... gdybym napisala, ze ok mijaloby sie to z rzeczywistoscia.. Ale jest spokojny, rany sie goja, lapke wyglada jak pletwa - cala napuchnieta, ehh... Ale weterynarz powiedzial, ze jest dobrze, poniewaz nie ma ropy, kot ma apetyt.. i nie czepia sie opatrunkow.. Quote
malagos Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Wyglada, jakby to ona to drzewo powaliła :crazyeye: :multi: Quote
martik b Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='MagYa^^']http://magisko.fotosik.pl/albumy/372941.html - kilka fotek z dzisiaj - pod tytulem: PRACOWITA DYZIA. Moj Czeslaw...hmm... gdybym napisala, ze ok mijaloby sie to z rzeczywistoscia.. Ale jest spokojny, rany sie goja, lapke wyglada jak pletwa - cala napuchnieta, ehh... Ale weterynarz powiedzial, ze jest dobrze, poniewaz nie ma ropy, kot ma apetyt.. i nie czepia sie opatrunkow.. Dzielny kotek...A Dyzia lekko szalona:lol: Quote
MagYa^^ Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 a Dyzia zrobila mi dzisiaj kuku przez przypadek :-? i teraz boli mnie reka..:shake: Quote
martik b Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ojoj taka chudzina a siłę ma..mi kiedyś amstaffek koleżanki zrobił takie kuku, bo poprosiłam go o buziaczka, że jak mi strzelił pycholem w szczękę to gwiazdy ujrzałam i krew mi ciekła z dziąseł, z ust, z zębów...myślałam, że wyląduję na pogotowiu stomatologicznym :roll: Quote
MagYa^^ Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 nom.. nie zazdroszcze :-? U mnie Dyzia pomylila kija z moja reka.. i chwycila mnie niefortunnie za miesien i mam teraz taka bulwe sina :/ przzez 30 nim rozmrazalam na rece ryby :razz: na obiad :eviltong: Quote
ewatonieja Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 nieważne ze jest chora powinna sie zachowywać kulturalnie!Dyziu :shake: Quote
martik b Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 bokserki i kultura..to niestety u nich w parze nie chodzi 8-) Quote
martik b Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 a tak w ogóle podliczałam bazarek na daisy i jest blisko 90 zł :loveu: a jeszcze przez tydzień będzie, bo do niedzieli więc powolutku się grosiki zbierają na weta, chociaż trochę, jak się skończy ten to pomyślę o następnym, bo mam jeszcze kilka fantów :) Quote
MagYa^^ Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Dziekujemy WSZYSTKIM, naprawde jestescie przekochane :) tyle WAS stoi za DYzioskiem.. A panna ma sie calkiem niezle, koopka juz w normie, ale wciaz walczymy z bakteriamy - by niczego nie pokrzyzowaly! Syropek odksztusmy, witaminki. Dyzia jest grzecznym babokiem :diabloti: sama zostajac w domku kladzie sie i spi, aczkolwiek jak odjezdzamy stoi w oknie i wyglada.. jak przyjezdzamy rowniez :) Uwielbia towarzystwo i ogieniek w kominku... Pozatym jest posluszna, wie co to znaczy - lezec, wroc, chodz, nie wolno. Nie drapie w drzwi - no chyba, ze chce siuu lub koo.. Jak jest nieprzyjemnie na zewnatrz tak jak dzisiaj to dluzej na dworze-niz zalatwienie potrzeb fizjomogicznych.. zostac(?)-nie ma mowy! Niestety wciaz sa spiecia na poziomie mala suka - duza suka. Dyzia wyczuwa strach u mojej Toski. A najgorsza rzecza jaka jest - jest wejscie wszystkich psow do kuchni.. :shake: Dyzka po prostu rzuca sie w obronie miski!!! (i nie wazne, ze to nie jej miska..) Pozatym na spacerach i w pokoju miedzy nimi jest ok, chociaz moje maluchy staraja sie nie wchodzic w parade duzej tymczasowiczce. (Jedyna solidarnosc panuje rano przy wypuszczaniu psow na sioo.. :evil_lol: - wszystkie wrecz leca i kazdy pod swoj krzaczek :eviltong:) Quote
martik b Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 no jaka grzeczna panna i komendy zna..prawie wzór psa :diabloti: Quote
Agniest Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Fotki super :) Dyzia lubi duże patyczki...... :) chyba wraca do zdrowia bo widać w niej żywiołową bokserzą naturę :) Quote
ewatonieja Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 a kiedy ogłaszamy ją? Magya dasz znać oczywiscie?:cool3: Quote
MagYa^^ Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 ...tak zesmy sie pokochaly, ze.. hmm...czy ja wiem... JOKE! kocham te mala pierdzielinde, ale nie moge sobie pozwolic poki co na trzeciego psa, zwlaszcza ze sie niedogaduja.. ;( A na jakim etapie Dyzia musi/ma byc aby mozna bylo ja zaczac oglaszac? Mamy sie pozbyc katarku, tak? i przytyc odpowiednio? aby nie wystraszyc potencjalnych chetnych? :razz: Quote
ewatonieja Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 trzeba jeszcze uzbierac kase na badania tego guza,chyba warto wiedziec co tam siedzi Quote
MagYa^^ Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 fakt! zapomnialo mi sie... nasz pan doktor radzil sunie dozywic i poczekac na ruje (chyba, ze wiadomo kiedy miala -bo w sumie nie zapytalam..), po niej mozna przystapic do usuniecia. Dr powiedzial mi co to jest (moja sunia rowniez to miala i niestety musiala miec mastektomie), na szczescie nie widac by te guzy byly przyrosniete do czegokolwiek, dlatego zabieg polegalby tylko na wyskrobaniu. Bedziemy to NAPEWNO konsultowac. Quote
Kasia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Od razu przepraszam za offa :oops: ale bardzo prosimy o pomoc w głosowaniu w Krakvecie na Greven i Jej zwierzyniec... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105760 Będziemy wdzięczni za oddane głosy. Liczymy na Was.:loveu: Quote
MagYa^^ Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 bri wiczór http://magisko.fotosik.pl/albumy/374548.html - kilka zdjec sprzed chwili.. Quote
ewatonieja Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 :multi: mordka Dyziowa:multi: :loveu: Quote
martik b Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 śliczności :loveu: własciwie choć mała jest jeszcze w średnim stanie to można by już ogłaszać, ja tak myślę... niestety siedzę teraz w pracy i zajrzałam w net na chwilkę, bo mój komp jest u kumpla informatyka, zainfekowany wirusem, zaczął mi usuwć pliki, blokować programy, przez to też własnie zdjęć nie mogłam wrzucić jak mnie szpilka23 prosiła na bazarku, muszę mieć przeinstalowany program i gdzieś do piątku, soboty będzie u kolegi więc jak będę mieć kompa w domku to mogę już ją ogłaszać...jeśli chodzi o guza to warto sprawdzic na pewno,tutaj na początku jeszcze jedna osoba deklarowała 100 zł i ja tak myślę, że napiszę pw z prośbą i czy aktualne, bo wszystko wiąże się z kasą i zawsze będzie już coś do przodu;) Quote
MagYa^^ Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Dyzce zaczely ropiec oczka, takze jutro zamiast kota pojedzie ze mna do pana wet. Dyzia. (bo moj czesiek uciekl dzisiaj... ja wynosilam kuwete a ten zwial.. - nie mam juz sily do niego, podczas szukania tak zmarzlam.. zeby tylko zadne chorobsko mnie nie dopadlo, bo u mnie caly dom w lozkach choruje :placz: tylko ja na szczescie nie) a tutaj zapraszam po zawieszki na BwP http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104931 Quote
martik b Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 o bozie :placz: to zdrówka życzę całej rodzinie i tej czworonożnej i tej dwunożnej a pw już napisałam ;) Quote
izabela29 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 przepraszam nie prześledziłam całego wątku, czy na dziś są potrzrebne jakieś fundusze na malutką? Quote
martik b Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 dziękuję, że się odezwałaś :loveu: magya ma panne na tymczasie i pokrywa wszystko biedna z własnej kieszeni więc grosiki na pomoc jak najbardziej wskazane ... Quote
Recommended Posts