Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak ta sunieczka caly czas oslaniala Magie...nie moglam jej zrobic zdjecia bo ona byla zawsze na pierwszym planie z ktorej strony bym nie podeszla...
jutro bede miala rozliczenie z konta Norda...zobaczymy ile kasy zostanie...moze warto by bylo wyciagnac ją do kliniki...?
co myslicie? to jest maaaasa kasy, ale dla niejchyba jedyna szansa bo DT gdzie znajdziemy? w schronie predzej czy pozniej padnie....

Posted

nie mam fotek;/
podjade na weekendzie, rozliczenie bede miec dokladne z kliniki w piatek dopiero jednak:(
mam teraz zamieszanie ze swoimi chorymi...w srode odbieram sunie ze sterylki aborcyjej (znalazlam ciezarna bezdomna sunie obok domu) takze bede miec trzy chore nie przepadajace za soba hehe...tanje by bylo znalezc jej DT ale gdzie? my zapsieni:(
a malo nas:(

Posted

Faktycznie ta sunia wygląda na całkowicie poddaną, załamaną i zniechęconą. Możecie sprawdzić w jakim jest wieku i jaki jest jej stosunek do ludzi? Może hotelik u Mosii ją weźmie, bo Murki to nawet nie powinniśmy prosić. Jestem za założeniem suni wątku!

Posted

Jak nic innego dla suni nie znajdziecie i będzie sytuacja podbramkowa, to... Jeśli ona tak się lubi z Magią, to mogłaby z Magią być w domku... Tylko musimy się "pozbyć" psiaka, który teraz z Magią jest (ma to nastąpić lada dzień).
Miałabym tylko prośbę o jeśli to możliwe sprawdzenie czy sunia nie jest chora na coś zakaźnego, bo nie mielibyśmy jej totalnie gdzie odizolować.

Posted

Magia pozbyła sie dziś kołnierza, co się jej baaardzo spodobało ;)
Już powoluteńku zaczyna nabierać ciałka, jest jeszcze szczupła, ale już nie chuda. Bardzo wesoła z niej babinka.
Ogłosiłam ją też na 4lapy (na adopcje.org już dawno temu).
Czas do domku!

Co do ONki, to na moje oko to będzie piękna sunia w typie rasy, żeby tylko ją doprowadzic do stanu używalności :placz:
Zgłoście ją na forum owczarek.pl
http://www.owczarek.pl/forum/forum_topics.asp?FID=20

Posted

martaa2 napisał(a):
Czy jest ktos zainteresowany Magusią?
Zblizają sie świeta; miłoby widziec sunię przy rodzinie...

Niestety u mnie cisza :-(
Ani jednego telefonu, ani jednego maila :-(