Czaka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 O Boże , komu to bronić i osłaniać. Cały czas myślę jak jej pomóc. Quote
sacred PIRANHA Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 tak ta sunieczka caly czas oslaniala Magie...nie moglam jej zrobic zdjecia bo ona byla zawsze na pierwszym planie z ktorej strony bym nie podeszla... jutro bede miala rozliczenie z konta Norda...zobaczymy ile kasy zostanie...moze warto by bylo wyciagnac ją do kliniki...? co myslicie? to jest maaaasa kasy, ale dla niejchyba jedyna szansa bo DT gdzie znajdziemy? w schronie predzej czy pozniej padnie.... Quote
Czaka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 No właśnie, nie wiem czy na klinikę wyrobimy finansowo Quote
Czaka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Lidka masz może jeszcze jakieś zdjęcia wilczycy żeby "nie zaśmiecać" wątku Magii i założyć biedulce jej własny ? Quote
sacred PIRANHA Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 sama wiem, ze klinika ciagnie ogromna ilosc pieniedzy... ale gdzie znajdziemy DT? moje psy sie totalnie pochorowaly, rodzina nie zgodzi sie na psa nawet na podworzu...chociaz moze...sama nie wiem... Quote
Czaka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ja mam już cztery, w tym jednego bardzo chorego. Quote
sacred PIRANHA Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 nie mam fotek;/ podjade na weekendzie, rozliczenie bede miec dokladne z kliniki w piatek dopiero jednak:( mam teraz zamieszanie ze swoimi chorymi...w srode odbieram sunie ze sterylki aborcyjej (znalazlam ciezarna bezdomna sunie obok domu) takze bede miec trzy chore nie przepadajace za soba hehe...tanje by bylo znalezc jej DT ale gdzie? my zapsieni:( a malo nas:( Quote
agusiazet Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Faktycznie ta sunia wygląda na całkowicie poddaną, załamaną i zniechęconą. Możecie sprawdzić w jakim jest wieku i jaki jest jej stosunek do ludzi? Może hotelik u Mosii ją weźmie, bo Murki to nawet nie powinniśmy prosić. Jestem za założeniem suni wątku! Quote
Murka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Jak nic innego dla suni nie znajdziecie i będzie sytuacja podbramkowa, to... Jeśli ona tak się lubi z Magią, to mogłaby z Magią być w domku... Tylko musimy się "pozbyć" psiaka, który teraz z Magią jest (ma to nastąpić lada dzień). Miałabym tylko prośbę o jeśli to możliwe sprawdzenie czy sunia nie jest chora na coś zakaźnego, bo nie mielibyśmy jej totalnie gdzie odizolować. Quote
agusiazet Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Murko, jesteś najzwyczajniej w świecie cudowna i kochana!:loveu: Quote
Tola Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Sunia ma juz swój wątek; przepraszamy. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9667366#post9667366 Quote
agusiazet Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Nowe Allegro Magii: http://www.allegro.pl/item327751904_magia_suczka_potrzebuje_domu_.html Quote
Czaka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Tyle osób pomaga Magii, że musi jej się udać. :roll: Quote
Murka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Magia pozbyła sie dziś kołnierza, co się jej baaardzo spodobało ;) Już powoluteńku zaczyna nabierać ciałka, jest jeszcze szczupła, ale już nie chuda. Bardzo wesoła z niej babinka. Ogłosiłam ją też na 4lapy (na adopcje.org już dawno temu). Czas do domku! Co do ONki, to na moje oko to będzie piękna sunia w typie rasy, żeby tylko ją doprowadzic do stanu używalności :placz: Zgłoście ją na forum owczarek.pl http://www.owczarek.pl/forum/forum_topics.asp?FID=20 Quote
Tola Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Czy jest ktos zainteresowany Magusią? Zblizają sie świeta; miło by widziec sunię przy rodzinie... Quote
Murka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 martaa2 napisał(a):Czy jest ktos zainteresowany Magusią? Zblizają sie świeta; miłoby widziec sunię przy rodzinie... Niestety u mnie cisza :-( Ani jednego telefonu, ani jednego maila :-( Quote
Czaka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Przecież Magusia ma same zalety, może już jutro ktoś się w niej zakocha. Quote
marzenKa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Kochana suniu hopaj na gore...niech tam cie ktos w koncu dojrzy... Quote
Recommended Posts