Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

urocze!!!!Paulinka18 moze by tak galeryjke jury(chyba sie nie pomyliłam co do imienia)?:cool3: A cos mam chrapkę na galeryjkę mojej Suni(czekam na przysłanie zdjeć z dzisiejszego dzionka)

Posted

To moje maleństwa i uczę się sama wklejać zdjęcia.Zinka z Końskiego Raju moja królcza jamnisia jest bardzo dobrą mamą.Jest ostrożna,delikatna i bardzo kocha swoje dwie córeczki.:multi:

Posted
Posted

[quote name='Nesuniaaa']Jak mi ktoś powie jak tu się wstawia zdjęcia to pokaże Wam moją cudną jamniczke długowłosą króliczą:)

Wytłumaczyć to ja niestety nie potrafię ale możesz przesłać mi fotki na maila ( [email protected] ) a wkleję na dogo ;)

Ps. Napisz coś więcej o swojej suni, z jakiej jest hodowli, po jakich rodzicach itp.

Posted

Neska niestety nie ma rodowodu:( Teraz strasznie tego żałuje, że nie dopłaciłam troche wiecej i nie kupiłam z rodowodem. Ale i tak uważam, że moja panienka jest najśliczniejsza na świecie:) W niedługim czasie planuje zakup rodowodowej suczki tej rasy:) Narazie jestem na etapie zbierania pieniędzy i szukania hodowli:) Może Wy mi jakąś polecicie:)?
Niedługo wyśle zdjęcia:)

Posted

Nesuniaaa najważniejsze, że sunia jest zdrowa i, że Ty ją kochasz bez względu na to czy ma rodowód czy nie. Ja mam dwie sunie miniaturową i króliczą i wiem, że gdyby nie miały rodowodu kochałabym je tak samo ;).

Napisz może coś o charakterku Neski co lubi a czego nie lubi robi.

Ps. Już nie mogę się doczekać na zdjęcia kolejnej długowłosej ślicznotki :lol:

Posted

Wysłałam już zdjęcia, zobacz czy doszły:) Ciężko jest utrzymać ją w jednym miejscu:) Zdjęć mam całą masę, ale starałam sie wybrać te najładniejsze:)
Hmm co lubi Neska:) SPAĆ:)!! Jest strasznym śpiochem ożywia się jedynie jak ruszam klucze od działki:) Na działce zachowuje sie jak rasowy amstaf:) Obszczekuje wszystko i wszystkich, nawet zaprzyjaźniona bokserka się jej boi:) Jest troszke strachliwa, czasem rozbrykana i straaasznie rozpuszczona:) Śpi ze mną w łóżku pod kołderką i najlepiej żeby ją jeszcze przygnieść nogą:) Jest kochana i nie zamianiłabym ją na żadnego innego psa:)!!

Posted

Wielkie dzieki:) To jest mój mały rozleniwiony jamniorek:) Czy Twoje jamniczki podsikują w nocy? Neska ma już 4 lata i dalej nie moge jej tego oduczyć:( Ale to chyba dlatego, że miała pechowe dzieciństwo i na dwór zaczeła wychodzić dopiero jak skończyła pół roku...

Posted

Oj moim już się nie zdarza siusiać w domku ale wczas rano je wyprowadzam, już ok. 6.00 - 6.30 . A w jakim wieku jest teraz Neska?

Posted

Neska ma 4 lata. WYchodze z nią późnym wieczorem i rano o 6. Siusia tylko w jednym miejscu. Jak zdejme dywan to tego nie robi. Już wyrzuciłam przez nią pare dywanów:(

Posted

Hmm no nie wiem co Ci poradzić.. A próbowałaś może spryskać dywan sprayem odstraszającym, podobno to działa w przypadu nauki szczeniąt załatwiania swoich potrzeb na dworze...

Posted

Amiśka,piękne dzięki:buzi:Ja niestety jestem analfabetką do wklejania zdjęć:oops: A dzieciaczki rosną,rozrabiają i niestety niedługo zaczną odchodzić do nowych domków:placz:

Posted

[quote name='Gonia']Amiśka,piękne dzięki:buzi:Ja niestety jestem analfabetką do wklejania zdjęć:oops: A dzieciaczki rosną,rozrabiają i niestety niedługo zaczną odchodzić do nowych domków:placz:

To odchodzenie do nowych domków to zapewne najgorszy moment... Wszystkie Wasze dzieciaczki są piękne i takie kochaniutkie ja oczywiście zakochana w rudzielcach ale czarnuszki od Amiśki też są piękne :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...