supergoga Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 chyba że to PSY - jaciółki. Wtedy pewnie tak Quote
mar.gajko Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Kochane psy-jaciółki i co tam w wielkim świecie? Jak Cocolina? Jak samopoczucie? Jak zdrówko? I wogóle - jak tam? Quote
mar.gajko Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 samoglow napisał(a):Tam WIOSNA i Prima Aprilis. :loveu: TU też to samo:crazyeye: Może my obie jesteśy TU albo obie TAM???? Quote
samoglow Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ten gosc zamieszkal i na tym watku..... Ciotki! Pobudka! Quote
mar.gajko Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 A wiesz, że mi się oczy zamykaja i ziewania dostałam okropnego. Spać, spać, spać... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Samoglow, skąd wzięłaś moje zdjęcie? :-o Quote
samoglow Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Leniwe ciotki, ktore nie podbijaja watku :razz::diabloti: Quote
PaulinaT Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 A u mnie cienszko. Nie wiem za co najpierw się złapać. Ogarnia mnie powoli wielki dół - nie wyrabiam się :shake: Quote
PaulinaT Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Za dużo wszystkiego. Psów. Kotów. Roboty. Ale lekarzy za mało. :shake: A Cola ma teraz wypaśnie. Cały boży dzień spędza na świeżutkim powietrzu i albo się opala albo szuka czegoś w krzakach. :loveu: Quote
samoglow Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 czy znalazla w krzakach tego, czego szukala? Z tymi lekarzami, to jestes nienasycona! :crazyeye::shake: Quote
mar.gajko Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Nie mów Paulinko, że wolałabyć meic w domu tylu kekarzy na stałe co psów i kotów? Wyobraź sobie. Otwierasz drzwi w przedpokoju DWÓCH lekarzy. W salonie kolejnych DWÓCH lekarzy. Kuchnia - i znowu DWÓCH. Po łazience plącze sie LEKARZ. To byłoby straszne dopiero!!! Quote
samoglow Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 A jeszcze jak ktorys bylby dentysta!!!!! Zgroza!:eviltong: Quote
samoglow Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 A coz to Coli nikt nie odwiedza? Hopaj do gory Colina, ktorej nie chce juz Paulina! :-( Quote
Recommended Posts